Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 634
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 880
Aз тази мас я ползвам само за оребрения чугун в него пека на котлона бургери и пържоли, слагам мас по 1ч.л.мас на всяко  завъртане стават ...уникално вкусни
Държа в в хладилника да не гренясва - стига ми за година.

# 2 881
Ракла. Скрин. Разлика голяма.
За това попитах преди кой е този за който се пита.

# 2 882
Гюбека с манатарки е убеден, по безвкусна гума не сме яли, да не говорим за манатарки, виждаха се някакви черни неща, но вкус 🤐

# 2 883
  • Sofia
Здравейте, Лидъл да са пускали рендетата-острилки? Тези за спагети от краставици и тиквички? Благодаря
Имаше и миналата година пролетта-лятото, аз си взех. Бяха по три модела в опаковка - за  тънки и по дебели спагети и за ленти.

# 2 884
И добре ли се справят тези рендета за тиквички? Питам, защото си взех наскоро от едно левче и направо се ядосвам като видя въпросното ренде в шкафа - никаква работа не върши.

# 2 885
  • Sofia
За мен е добро рендето. Simple Smile

# 2 886
Добро е, само трябва да си пазиш пръстите, че ножчетата са доста остри (веднъж се порязах на острието за ленти, като бръснач е). Heart Eyes

# 2 887
Много са остри тези рендетата. Понеже обичам да си оползотворявам докрай продуктите се чудех с какво да ги захвана към края и с едни малки щипки (за  лед) пробвах, но няма много смисъл- ако правите тиквичка напр., най-удобно е да остане дръжката ѝ (ако има) и с нея да се пазят пръстите.
Моля дайте идеи на лични, освен за тиквички, краставици и дебели моркови, за какво може още да се ползват/приложат тези острилки.

# 2 888
  • Пловдив
Минах сутринта преди коридора... Уж отидох само за шоколад, а пак оставих маса пари Rolling Eyes
От кога латексовите ръкавици са 18 лева? Dizzy Face

# 2 889
Тиквичките и краставиците оставям с дръжките (даже специално си избирам с подходяща форма когато пазарувам), остатък от моркови, ряпа дайкон и др. съхранявам в пликче във фризера и слагам в манджи или крем супи.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:22 от dolce miele

# 2 890
  • Пловдив
Има ли някъде в Пловдив останало от кокосовото масло?
Снощи проверих в два магазина, но нямаше.

# 2 891
  • Sofia
Феникс, аз накрая забождам вилица и донастъргвам още малко.  Пък какво още може... не се сещам.

# 2 892
Може ли някой да обясни по-подробно как се работи с това ренде? Аз не помня защо не се справях и дори не знам къде съм го прибрала. А, проблесна ми нещо. Пробвах с морков, ама моркова въобще не стигаше до стените на острилката. След това се чудех как да пъхна една тиквичка, която е по-дебела от широчината на отвора.

# 2 893
Трябва да е по-дебел продукта. Има едни дебели, много едри моркови- с тях става. С тиквички, краставици- но да се гледа големината спрямо острилката. За ряпата също ми е хрумвало, но си признавам че никога не съм купувала такава 🤷🏻♀. С вилица за по-мек продукт ще стане , ама за морков не съм сигурна. Затова пробвах към края да захвана с малки шипки, не е много удобно така. Просто края си остава фира. Освен ако има някакъв друг трик. За тиквички- ако имат дръжки е удобно, там имам добра успеваемост така.

# 2 894
С рендето-острилка на пазар и мериш с него всеки морков и т.н.
Ако не те изхвърлят от магазина/ сергията...

Общи условия

Активация на акаунт