Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 142 982
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 960
Успях днес към 16 ч. да си взема от прословутото сирене с купона, на касата младежа от вчера ми вика" казах ти аз днес да дойдеш пак, че ще има...". Взех от сладкото с ягоди ( долче, благодаря! Хич не го бях заглеждала до сега) мисля да го метна върху чийзкейк.
Обсъдили сте нощниците- не ми харесаха. Преди доста години имаше пак за 14.02 едни дантелени в комплект с бикини и сутиен - по-добри бяха( и още са "живи" Simple Smile ). Чорапите са същите като друга година като цветове и дантела, само опаковката е друга и май материята( утре ще ги сравня).Часовници при нас имаше доста, струва ми се , че и от миналогодишните има( слагам всички видове в скрито). Някой искаше снимка на орхидеите- пак в скрито.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 23:02 от denyil

# 961
  • В градината...
Благодаря на всички за инфото за черешовия ликьор, ще се взема /аз съм вземала лимонов и беше супер/.
Някой да е виждал свястно сладко от боровинки /американското съм вземала, не става за нищо/.

# 962
Скрит текст:
Сдобих се с чорапки и тези дни ще ги пробвам носят ли на натоварване. Grinning
Обаче взех и нощничка, без изобщо да я пипна, и чак сега ви чета, че не я бива материята... Отивам да я погаля да видя дали ще се спогодим. Grinning
Червеният сутиен и на мен ми се видя "дървено" ушит и не го взех.
Взех и от часовника с черен циферблат. Аз съм с едни тъънки китки и все се налага да вземам малки, този е добре като големина на циферблата. Hands Plus1 Верижката обаче ми е ужасно голяма и ще трябва да го нося при часовникар да махнат сегмент.
Скрит текст:
"Разделената" четка за зъби грабнах, благодаря ви, че писахте за нея, затруднявам се да намеря меки четки на сносни цени. Simple Smile
Contempladora, не знам какъв сегмент ще махаш, но понеже си купих същия, в кутийката имаше резервен сегмент за добавяне, а на самата верижка два такива същите. Сама можеш да си свалиш единия, то е все едно е закопчана верижката, разкопчаваш и махаш.

Скрит текст:
Чудя се за Роте Грюце ама така го хвалите, че май ще взема за проба,

На мен хич не ми хареса, седя си дълго време в хладилника, после го изхвърлих.

Еее, Трещерица, може ли такова нещо? Друг път да пишеш в темата, веднагически пращам адрес и чакам куриер. Тююю, да разсипеш таз вкусотия.....Joy

А черешовото е екстра, прави ми компания в момента пред компата. Simple Smile

# 963
Дени, дано и у вас се хареса ягодовото сладко!
Мима, чудесна новина, ако има и подобно сладко от боровинки! Още утре ще проверя Grinning
Хубаво сладко от боровинки- ако има заредено- на Марибел, а ако не- в К. има 45-50 %...

# 964
  • Русе
Къде ги пишете тези оплакнания за липсата на стоките от скреч картите?
И аз имам намаление за сирене и шоколад, ама ни сирене, ни шоколад днес по обяд. Стоят само празните кашони.
Аз днес написах в контактната форма , като за да стигна до нея от Лидл + приложението избрах "Още" ( ...) -> Помощ ->Контакт
По този начин ,не само ми попълни цялата информация в контактната форма ( име,адрес,телефон и т.н.) , ами и при избор ,че става въпрос за Купони и Оферти , ми попълни и Лидл+ номера ( клиентския номер).
Много удобно е така и до няколко часа ми изпратиха ваучер за компенсация.
Не съм им прикачвала снимки ,че е седял празен рафт ..да си проверяват . Писах им,че за в бъдеще е добре , след като пускат определени продукти с намаление от скреч карти,да осигуряват необходимите количества.
Вече имат според мен достатъчно данни за да си правят статистики дори - в кой филиал колко ползватели на Лидл + има средно , пък колко покупки с купони се правят и т.н. и т.н.
Оф, нямам приложение. То е на телефона на ММ, а той сега не е при мен. А е абсурд да вземе да им пише. Предполагам и на месинджър ще стане. Там им писах.

# 965
Дени, дано и у вас се хареса ягодовото сладко!
Мима, чудесна новина, ако има и подобно сладко от боровинки! Още утре ще проверя Grinning
Хубаво сладко от боровинки- ако има заредено- на Марибел, а ако не- в К. има 45-50 %...
Ще чакам да споделиш за сладкото .
Ходя веднъж седмично в Лидл , понякога се заинатявам и през седмица .
Взех да купувам куп ненужни неща - и после отиват на боклука . Даже и да са нужни - забравям и доста храна се разваля.
Днес направих чак тестото с мая . Ами сигурно ще е подходящо и за пица . Станаха сносни кифлички . Няма да повторя .
Ще пробвам и другото - дано то е подходящо за пай и т.н.
   За това сирене в тенекия никой нищо не писа или аз не видях.

# 966
От боровинки последно взехме от Кауфланд и много ни хареса.
Но не знам защо го водят сладко, няма цели плодове, по-скоро е конфитюр.
Скрит текст:

# 967
Contempladora, не знам какъв сегмент ще махаш, но понеже си купих същия, в кутийката имаше резервен сегмент за добавяне, а на самата верижка два такива същите. Сама можеш да си свалиш единия, то е все едно е закопчана верижката, разкопчаваш и махаш.
Толкова много ти благодаря за включването! Hug Аз нещо май съм чукча. Flushed Видях резервния, видях и странната на пръв поглед верижка и се опитах да разкопчавам и да сваля, но не успях от едната страна и реших, че така трябва да стои. Bowtie Ей сега го напънах и махнах допълнителния. Grinning Точен ми стана и е супер така. И доста хитро са го измислили за всякакви китки. Simple Smile
Опипвах нощницата, голям ужасТ. Ще трябва да я връщам. По законите на Мърфи... винаги всичко гледам и пипам и сега един път не го направих и.. греда. Голяма съм бяла водоплаваща птица! Animal See No Evil

# 968
  • София
Мерси Долче, изпуснала съм, че си го хвалила. Мислех да взема конфитюра от алпийската с малина и ревен, ноо ще го погледна и този. Кофичка е да, объркала съм се, но се надявам да си личи какво е вътре. Съгласна съм,  много трудно се намира хубав конфитюр или сладко. Ние си правим домашни не голямо количество, но ми писват и търся разнообразие.
...
"Хммм, аз не мога да си го представя като какво трябва да е, сироп, сладко, течно, гъсто? Представям си, че ще слагам върху гофрети и палачинки от него. На скоро взимах от един фермерски магазин сладко от диви ягоди с много плодове вътре, а останалото е по-скоро разтичащо се. Не мога да го обясня (със сигурност повечето хора биха го харесали), ама грам не ми допадна на мен. Но ще го изхарча някак си. Но съм в търсене на нещо по-гъстичко, ако може с консистенцията на шипков мармалад. Та ако е нещо като сладкото ще го пропусна и аз. Явно утре ще съзърцавам бурканчето отблизо. "
Скрит текст:
На мен ми хареса, не е накъртващо сладко, а много приятно и освежаващо киселеещо.
Като го снимах забелязах, че на бурканчето има прозорче.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 06:17 от mimeime

# 969
  • Стара Загора
Това сладко има ли достатъчно срок на годност?

Благодаря на дамата за снимките на орхидеите и часовниците. При нас обаче в неделя видяхте какви мижавк орхита стояха... А много се чудя на квадратния златен часовник. Имам много кръгли, но нито един такъв. За тези пари май бива качеството.

# 970
  • София
iv4enceto_91, ако въпросът е за Роте грюцето - срокът на моето е до 09.03.2021 г., ако питаш за другите сладка, които коментираха по-назад, не мога да съм полезна.

# 971
  • Стара Загора
За него питам, да. Благодаря ти. ❤️
Ето защо стои в хладилната витрина.

Относно сладката от боровинки, не съм ги виждала в Лидл, а купувам от Била или Кауфланд. За мен поне са добри. На Пиперка, Цима (сладкото, не конфитюр), Джем и Джем, както и на една немска марка Schwartau (скъпо е обаче). На Крина Старомодните предполагам също са добри. Позната ми беше похвалила много на Дерони, но никога не съм го виждала.

Скрит текст:
на Пиперка съм купувала в по-малките продълговати бурканчета

На Bonne Maman не съм пробвала. Вуйна ми си купува обаче от тях портокалово. Имам спомен, че някой ми говореше и за сладка на Икеа. 🙄

# 972
За часовнице..в упътването им също е описано подробно как става стесняването или разширяването на металните каишки.

# 973
  • София
Забравих да ви питам. Ако ви маркират нещо грешно, но го установите вкъщи, жалвате ли се или зависи от сумата?

Във всеки магазин винаги на място преглеждам касовата бележка преди да прибера нещата от количката. Гледам да съм близо до касата, на която съм плащала.

# 974
И аз така. Веднъж ми бяха маркирали от едно нещо 2 бройки, а бях взела само 1, та веднага показах и бележката и наличното в количката, върнаха ми парите - даже на друга каса, че тази след мен пък затвори.

Общи условия

Активация на акаунт