Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 678
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 955
Това е фосил от праисторическа гъба 🤣🤣🤣

# 2 956
  • СОФИЯ
Мама Сання има ги стафидите. Днес ги видях. При нас бяха точно до канелата , под сметаните.
Във втори магазин се пробвах днес сутринта. Служител ми посочи точно тази част от магазина, с канела и сметани. Там стафидите са други - друга марка, друг грамаж, друга цена. Траписта и в този магазин нямаше де. Два брошурни артикула тази седмица са им в липса Laughing
Пречкането с големите неща от които зареждат /нямам представа как се наричат и заемат 2/3 от от коридора/ дразнят мен като клиент все повече.

# 2 957
  • София
Уф, прословутите стафиди са си в магазините. Вчера ги видях в 3 соф. обекта. В бели, непрозрачни пликчета са, сложени са при стоките от петъчната прИмоция, някъде близо до нехранителните  предложения от четвъртък. Не са на стелажа при сладкарските неща.
И не съм обикаляла 3 магазина да търся нещо. Бях придружител и докато другия човек си вършеше задачките аз влизах да зяпам в Лидл.

# 2 958
  • СОФИЯ
Aisha, кои като локация са тези 3 магазина в СФ? Днес сутринта пазарувах точно за възрастните ми родители, на 77 и 72 г. Предпочитам да не ги придружавам, а да им занеса необходимото.

# 2 959
Преди малко се върнах от "Лидъл". Не знам кога са въвели пищящите устройства, но душовете бяха с такива и съм супер доволна, че няма да има селски номера с отворени кутии нахвърляни навсякъде.

Имаше някакъв господин, който се разправяше пак за разминаване в цените. Наистина е доста досадно това съобразяване със сто неща. Чабатите намалени за всички, ама за тия с Лидъл+ още по-намалени.

При 65лв. сметка съм на "Опитай пак".

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 10:29 от Бг-леля

# 2 960
  • София
Ст. град, Младост 2, 3 и Ст. гара

# 2 961
  • Sofia
... При 65лв. сметка съм на "Опитай пак".
Мдааа... и аз това забелязвам... като съм с малка сума, печеля.  Да речеш, че стимулират да харча повече, ама дали...

Ако говорите за тези стафиди, у нас (в Княжево) ги има, ама къде са... ми е трудно да обясня... Откакто ги махнаха от при ПиЗ...

# 2 962
  • СОФИЯ
Ст. град, Младост 2, 3 и Ст. гара
Сточна гара /от вчера/ и Младост 2 /от днес/ - този продукт го няма!

# 2 963
... При 65лв. сметка съм на "Опитай пак".
Мдааа... и аз това забелязвам... като съм с малка сума, печеля.  Да речеш, че стимулират да харча повече, ама дали...

Ако говорите за тези стафиди, у нас (в Княжево) ги има, ама къде са... ми е трудно да обясня... Откакто ги махнаха от при ПиЗ...

Точно тези видях днес. При нас са до спанака и зелените подправки в саксия. Дано на някого е от полза като обяснение.

# 2 964
При нас мернах тези стафиди до ПиЗ, по-точно на тясната страна в близост до насипния боб.

# 2 965
  • Sofia
При нас мернах тези стафиди до ПиЗ, по-точно на тясната страна ..
А! Точно там бяха преди, след това май два пъти им смениха мястото. Изобщо оставам с впечатлението, че е толкова различно... объркващо...
О, и да кажа, че има Канела и у наше село, ама нали е сладка подправка е при бакпулвера и сметаните.
Чак ми идва да се размърдам и да ида на разузнавателно посещение. Rolling Eyes

# 2 966
Йееее, най-сетне стигнах тези 60лв. На сметка 6лв - Падна ми се това.

Не съм го пробвала. Но бих рискувала за 1ст😀

# 2 967
  • Sofia
Аз пък имам два пъти кухненската хартия... освен тоя снакс, който не ме вълнува.. Simple Smile

# 2 968
  • СОФИЯ
Кухненската хартия от скреча става ли? И аз я имам, но се чудя дали си струва. От години ползвам само на Папия, сега имам не отворени 2 по 16. Веднъж при промо пробвах една лидълска и не останах доволна, дебело руло, супер непопиващо и тънко.

# 2 969
Щом не сте доволни, няма смисъл да вземате от лидълската к.х.

Общи условия

Активация на акаунт