Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 695
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Sofia
И аз бих се радвала на впечатления от скреч хартията. Иначе ползвам на Флоралис дебело руло и съм много доволна. Та скрчечовата дали е същата?!

# 2 971
Тази е по-мека и пръхка от дебелото руло. Но е ню ню метраж..

# 2 972
Аз вчера търсих канелата при другите подправки и си мислех, че са ни ощетили в наше село като не я намерих. После ми "светна" че може да е при бакпулвер, маята, е там беше Simple Smile.
Коя е хартията от скреча? Може ли снимка? Благодаря!

# 2 973
# 2 974
Аз я взех, ами малко по-тъничка е от голямата ролка. И е по-малко къса. Ама ММ си носи по едно руло кх в раницата, та ще му свърши работа.

# 2 975
  • Sofia
Благодаря ви, вероятно ще взема една опаковка да я видя.
Иначе ей ги при мен, една след друга печалби. Wink

# 2 976
  • София
Имат ли право да отказват връщане на стока, неотваряна, чисто нова работеща от преди два месеца и да правят коментари пред клиентите?

# 2 977
Не, ако имаш касова бележка. (Дали е работеща не знаеш, след като не е отваряна, но и не е нужно да знаеш).

# 2 978
  • Sofia
... неотваряна, чисто нова работеща от преди два месеца...
Ако не е отваряна, как е ясно, че работи?!  И защо се сещате след два месеца?!

# 2 979
  • София
... неотваряна, чисто нова работеща от преди два месеца...
Ако не е отваряна, как е ясно, че работи?!  И защо се сещате след два месеца?!
мога и след 88дни да се сетя..що за въпрос. Питам имат ли право да отказват и защо след като имат такъв регламент.

# 2 980
Нямат право да откажат връщането. И да разпитват също. Първото е нарушение, а второто + коментар е до възпитание. Могат да си отбележат "не се харесва" и мирно и тихо да приключи всичко.

# 2 981
  • до най-прекрасния мъж
Нямат право. Връщала съм нехранителни много пъти. Никога не е имало проблеми в нашия филиал. Казвам защо връщам и веднага ми взимат нещото и ми връщат парите или заменят. Обикновено връщам/заменям дрехи за ММ, ако не уцеля размера. Два пъти съм връщала дефектен уред - протекъл уред за миене на прозорци и протекла парочистачка за под. Едното два дни преди да изтекат 90-те дни, защото не го бях пробвала по-рано, а другото същия ден, веднага след проба.

# 2 982
Кухненската ролка я купих наскоро на редовна цена, харесва ми.

# 2 983
Разбира се, че може да се сети и на 90-ти ден и това по регламент подлежи на приемане. А на мен са ми приемали стоки няколко пъти на 90+ ден, но това вече е решение на частен случай. Мисълта ми е, че технически проблем за връщането няма. Не говоря за рекламация, а за връщане на недефектна стока.

# 2 984
  • София
Разбира се, че може да се сети и на 90-ти ден и това по регламент подлежи на приемане. А на мен са ми приемали стоки няколко пъти на 90+ ден, но това вече е решение на частен случай. Мисълта ми е, че технически проблем за връщането няма. Не говоря за рекламация, а за връщане на недефектна стока.
проблема е че не бях аз а брат ми, а той си  е тръгнал... до сега тази да е цитирана в жалба... а на мен ми е далеч да ходя да пробвам- дали ще ми откаже и прати на сервиз...

В следващия маг-н са го върнали без да питат и отварят кашона...

Общи условия

Активация на акаунт