Отговори
# 720
  • София
А, неее, бе!
Богиня ол дъ тайм Heart Eyes

# 721
Не е до взимане на сериозно. По принцип на гадже/половинка дори не му е работа да знае къде съм, камо ли да се изтърси с китка насред някой цех. Може би в други професии хората толерират подобни прояви, ама при нас не е прието.

# 722
  • София
Съвсем прието си е приятел/ любим/ съпруг да дойде.
Не е прието кандидат такъв да те смути.

# 723
  • Агент под прикритие
Ако израз на любов е само един ден, по-добре да и правя помен.Малките,ценни жестове и хепи,спонтанни моменти, нямат аналог.
Е, то това основно за тия, които отдават значение на "празници" (умишлено в кавички) като 14 февруари, 8 март и т.н. повече, отколкото е действителното такова. Simple Smile

# 724
Кандидат може, ама желан (не некъв, дето не става за нищо и кандидатурата му няма да бъде приета...). Wink

# 725
  • Варна
Баща ми се шегуваше с едни съседи-антиромантика. На всеки 8-ми март, бащата с 3 огромни букета. (с 2 дъщери) През останалото време-панаири, скандали и бушониране. Неговата люта , буквално го туширала.😄
Цяло лято си го чувствам като сезон за любов и купона. Не са ми нужни дати.

# 726
Съвсем прието си е приятел/ любим/ съпруг да дойде.
Не е прието кандидат такъв да те смути.
Не знам, при нас не е ок. Чувала съм негативен отзив дори, защото пътувам с бившия си до Бургас (не е оставал, по никакъв начин не е контактувал с клиент/колеги, само ме закара). Flushed

# 727
извънземни

# 728
  • София
Не си чула отзив, а клюка. Ку не си разбрала.

# 729
  • Варна
На 12 февруари е Китайската Нова Година. Ще уважа някое, тематично ресторантче.

# 730
Оф, то и без първи юни може, ама аз си го обичам. Всеки ден жестове, значи нищо не пречи и на 14, и на 8 - ден, като ден Wink

# 731
  • София
Аз празнувам И китайската НГ.
Какво значи един  ден - ми, ден, наречен Heart Eyes

# 732
ако спрат да клюкарят за теб Тайчо, значи животът ти е станал скучен... Joy

# 733
Ми, аз сносни мъже харесвам, сори.
С длан на дървосекач девствен за Хускварна.
И коремче да има ми е окей, даже предпочитам.

Егати му и късмета. Аз съм със Щил (Stihl)
Такива направо ги връщаш, а?

# 734
Достатъчно драматична съм извън работно време, клюки не ми трябват, за да е интересно. Положително е, че няма как да изпадна в описаната ситуация. Grinning
Не казвам къде съм, а и да кажа, повечето фабрики вече са с контрол на достъпа. Изненадващо посещение с шоколад е изключено. Офис нямам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт