Звездни компромати - Февруари'21

• 231 390
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 515
От руска медия ми излезе инфо, че и Крис Нот няма да участва в продължението на Сексът и градът Sad Само няма инфо дали и той като Ким  се е отказал или те така са решили. Е, то кой остана и за какво аджеба ще си говорят, за децата на Шарлот и Миранда ли?! Скука.

# 1 516
Жалко само заради него бих го гледала, любимец ми е .❤

# 1 517
  • Бургас
Без Тузарът няма да е същото!

# 1 518
  • Rock & Roll feeling ...
Понеже Мадона може да пее, а Харви хич не е уреждал "Оскари". Изкуството е заглушено от индустрията и отдавна талантът не е онова, което беше, камо ли да е най-търсен.
На фона, на който изкуството не разказва истината, а всичко е заглушено от комерса и се правят година след година по-бозави продукции... Да искаш, да можеш да изиграеш всички роли и да се докажеш, при положение, че може да следваш свой път и да намираш най-преките пътеки към успех... Не знам, дали първото е толкова задължително, а и нужно.

Е много ще е тъпо, ако " анд жъст лайк дет "  Кари и Тузара вече са се разделили, тя е на 50-60 и ... ни занимава с мислите си. Може да е твърде романтично, но феновете си ги искаме заедно!

# 1 519
  • До сърцето...
Петъчен рожденик:
Wine Glass Дейвид Ганди (David Gandy), 41 год.
Скрит текст:
Този английски модел започва кариерата си, като печели телевизионно състезание за търсене на модели.
Бил е водещ мъжки модел за италианските дизайнери Dolce & Gabbana бълги години.

Днес рожден ден празнуват и актьорите:
Wine Glass Бенисио дел Торо (Benicio Del Toro), 54 год.
Скрит текст:
... като млад

... с Оскара си за "Трафик"

... с доста филмови роли зад гърба

и
Wine Glass Джеф Даниълс (Jeff Daniels), 66 год.
Скрит текст:
... млад и зелен

... най-запомнящите му роли

... със съпругата си (Катлин Треадо) са ученическа любов и са заедно от 1979 г.

# 1 520
Aguilera
Скрит текст:

# 1 521
Какво иска да каже Дамата с тази снимка :
Скрит текст:

# 1 522
  • Варна
Че не може да стигне с пръсти пода 😂

# 1 523
Според мен ще избухне с някоя идиотия в инста си. Държи телефон и се мъчи да си снима каквото се вижда на огледалото.

# 1 524
Но, това Мара дамата ли е, че някаква Панайотова пише? Нейният инстаграм е друг.

# 1 525
  • Варна
Не знам коя е тази, но сякаш е с перука на главата. Много неестествено седи косата от темето назад.

# 1 526
  • До морето
Че не може да стигне с пръсти пода 😂

Ми то с тия дълги крака!

# 1 527
  • Rock & Roll feeling ...
Тина на Венсан:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 528
Панайотова й е бащиното, а може би и моминското име. Мисля, че това е нейна фен страница, защото случайно я видях и аз преди време и ми направи впечатление. Едно време имаше списание “Нов фолк” и там правеха специални броеве, посветени на отделни певци. Та оттам знам ранното житие и битие на Мария.

# 1 529
В профила instagram на Златка Райкова има видео как Благо изплюва някакъв картоф и после го дава на малкия Благо да го яде бърррр гнусно

Общи условия

Активация на акаунт