Звездни компромати - Февруари'21

• 231 357
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 605
Не видях да е едро момичето, или дебело... Нормална тинейджърка, с хубава фигура, не е някой чируз, а да стигне майка си не е и нужно, при Лияна има операции, гладуване, спорт и какво ли не

# 1 606
  • Варна
Само на мен ли ми се струва, че въпросните снимки по бански са доооста пипнати, та е трудно да се прецени какво реално й е тялото на дъщерята на Лияна?
Много филтри около ханша, бедрата, корема...

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 22:45 от missNoir

# 1 607
  • Rock & Roll feeling ...
Щерката на Лиа/яна ми се вижда първо по-нисичка и конструкцията й по-скоро е набита, отколкото като на майка й. Според мен си е правила дупе, не е дебела, но не  е и слаба. Доста грозновата ми е в лице и за мен прилича на баща си Махмуд, който няма хубави гени нито за мъж, нито за дъщеря.

# 1 608
Определено снимките на дъщерята са пипнати, засичала съм я на живо и е доста едра. Някакво момиче я снимаше и доста се озори от кой ъгъл да изглежда добре, залягаше, пък от едната страна, от другата...
А този розовия бански, от къде му дойде модата, явно това ще е хита на лятото 😐

# 1 609
Не виждам как мога да коментирам какво учи дъщерята на Лиана или с какво се занимава, тя не се е снимала в библиотека или в универистет. Снимала се е по гол г_з на плажа, съответно коментираме визията ѝ. Изобщо не виждам много интелектуалски снимки
И да определно е пухкава, не че за всеки влак си няма пътници, само че аз на нейно място не бих се пуснала по бански в интернет, но предвид мамата се досещам за възпитанието, така че нищо няма да ме изненада.

# 1 610
Екстра си е, майка й само може да й завижда.

# 1 611
  • София
На снимката с розовия бански е мноого секси, заоблени форми, но без преливащ корем. Като хубавите жени от Латинска Америка. Е, на живо сигурно е друго, но тази снимка бих си я пуснала.

# 1 612
  • Rock & Roll feeling ...
Екстра си е, майка й само може да й завижда.
На кое? На визия са различен тип, явно всяка си гони нейния коловоз.
Манталитетът е видно еднакъв...

# 1 613
Продължавам с тъпото инфо за Сексът и градът. Май смятат да убият Тузаря с инфаркт,а Саманта от рака. Стив също няма да участва. Rolling EyesТия май ме изгубиха като зрител.

# 1 614
1996г., Денис Родман обявява, че е бисексуален и се омъжва за себе си. Така промотира биографията си.
Скрит текст:

# 1 615
Продължавам с тъпото инфо за Сексът и градът. Май смятат да убият Тузаря с инфаркт,а Саманта от рака. Стив също няма да участва. Rolling EyesТия май ме изгубиха като зрител.
Аз пък слушах по радиото, че се чудят дали да не "карантинират" Саманта някъде в Европа.

# 1 616
Май има всякакви  слухове. Аз в инста чета руснаците какво коментират, ще се разбере накрая. Но не печелят много зрители с тези промени.

# 1 617
  • Down south
Незнам как изглежда картината, но Норт е голямо момиче вече и съвсем нормално е да притежава таланта на баща си. С помощта на учител ще си подобри техниката и туку-виж ни поканят скоро на изложбата й.
Разбира се!
Close

# 1 618
Картината на Норти наистина е като рисувана от учителя.

Като споменахте Антония Батинкова - на нея май й свърши абонамента в На Кафе? Преди по два пъти в месеца се вясваше да ни усведоми къде е пътувала.

# 1 619
Нито Лиляна, нито дъщерята ми харесват .
Да, Лиляна има тренирано тяло, дълги крака , но като цяло е доста отблъскваща и нечистоплътна.
А ,косата...Ох, косата!
Как не разбраха , че дългата коса, когато е провиснала и проскубана, не е красива.
Също и Теа Минкова така я носи, но за мен това не е хубава коса.

Общи условия

Активация на акаунт