Звездни компромати - Февруари'21

• 231 364
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 575
Не знам за Радост и Рени,  ама Турийска е много противно. Как коментира.....

# 1 576
Не знам за Радост и Рени,  ама Турийска е много противно. Как коментира.....

Тя Турийска по принцип е голяма простачка. Много неприятна женица.
Не вярвала в гледане на кафе, но пък била убедена, че водата си сменяла структурата като й пуснеш весела или тъжна музика - ехооо!, пожали ни да не умрем от смях.

# 1 577
На въпроса "На какво дължи тази страхотна фигура?", Рени отговори, че я дължи на ген.

# 1 578
В това няма съмнение.😀

# 1 579
  • До морето
Харесвам Георги Блажев, лайкнала съм му страницата. Турийска му е издателка, близки са и много често коментира негови постове. Изключителна простакеса. На каруцарския й език могат да завидят всички тираджии на българо -сръбската граница. А има вид на мило и интелигентно момиче.

# 1 580
Рени може да конкурира Божигол по акъл.
Турийска е мега, гига, омега простакеса. Помните ли как беше писала на Ваня Щ.- ела да те е*ем с Явор.

# 1 581
Ходя две години поред за осми март на едно стенд ъп комедийно шоу за жени. Турийска участва, едната година имаше скеч как провинциалистка пробива в София, ами даже май сама си каза, че е нейната история. Много ми е неприятна и на мен.

# 1 582
  • Бургас
На въпроса "На какво дължи тази страхотна фигура?", Рени отговори, че я дължи на ген.

Оле,майкоу!

Помня преди години,като беше вървежна и се залюби с женен с бременна жена,я попитаха дали има угризения и Ренката отвърна,че не се чувства никак виновна.За всичко била виновна Тя-Едничка-Любовта!
След години същият като я изхвърли и докато детето им беше в борница,обикаляше Европа с поредната единствена,съвсем друга песен запя РенитУ.Как тогава не обвини НеяЛюбовта?!
Неприятна ми е даже като тембър!

# 1 583
  • София
Този път Рени не ръси много бисери, даже беше доста добре като изказ, но в лице яко подпухнала от интервенции ми се видя.

За Гери Турийска всичко сте казали, рядко противна жена е. И аз покрай страницата на Блажев й виждам публикациите, направо го съжалявам с този издател. Обаче много повече се чудя се на нейния Ясен, явно голям проблем от детството и връзката с майка си има, щом след кукуто Йоко си е взел за жена Гери.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 20:21 от malina_smile

# 1 584
Незнам как изглежда картината, но Норт е голямо момиче вече и съвсем нормално е да притежава таланта на баща си. С помощта на учител ще си подобри техниката и туку-виж ни поканят скоро на изложбата й.
https://www.instagram.com/p/CLcBx9GAnJt/

# 1 585
  • Варна
Тази Гери Турийска визуално ми е 1:1 със стрина Ирина.

# 1 586
  • Mediterraneo
О, странно ми е да си го помисля даже, но предпочитам кахърна Стрина пред това недоразумение Турийска.

# 1 587
Ирина е много по-деликатна и възпитана в изказа си. Турийска е като хамалка в сравнение с нея. Прилича ми на някоя разпенена провинциална лелка-разпоредителка - шумна, ръкомахаща и проста.

# 1 588
  • Sofia
Бестчо се храни културно,с нож и вилица 😁
Скрит текст:
Деса Ц. се чекне на моторна шейна 😣
Скрит текст:

Лиана на Малдивите
Скрит текст:

# 1 589
А какво стана с Лилана след драмите с Божков и нейните схеми?

Осъдиха ли я или е на свобода вече за постоянно?

Общи условия

Активация на акаунт