Звездни компромати - Февруари'21

• 231 407
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 560
Прекрасен!

# 1 561
Добре дошъл на August Philip Hawke Brooksbank - синът на принцеса Южени.
Скрит текст:
И от близо
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 562
  • Rock & Roll feeling ...
И нещо интересно за принцесата, което не знаех:

"Белегът, който принцеса Южени искаше всички да видят"

Южени призна, че е избрала точно този модел за сватбения си тоалет, за да покаже белега, който носи от 12-годишна възраст.
"Това беше плашещо събитие за 12-годишно дете. Все още мога да си спомня ясно колко притеснена се чувствах. По време на операцията, която продължи 8 часа, хирурзите поставиха 8-инчови пластини от титан от двете страни на гръбначния ми стълб, а в горната част на врата ми сложиха винтове с дължина 1,5 инча. Прекарах 3 дни в интензивно отделение, още седмица в болницата и 6 дни в инвалидна количка, но след това отново проходих", разказва тя преди години.

Скрит текст:

"Човек може да покаже белезите си пред хората, и това е наистина специален момент. Това е прекрасен начин да отдам почит на специалистите, които се грижиха за мен, и да дам увереност на всички млади хора, които също преминават през този процес"

# 1 563
Е, Бестчо е дал и на учителката да участва в изработката...Такива сладки деца, ама какви хахави родители Sweat

# 1 564
Може ли линк към обсъжданото видео.

# 1 565
  • Down south
Яяно си го пропуснала. Обсъждахме го около сватба, защото акцента беше твърде забележим и съответно породи дискусии и в медиите, и тук, в темата.

# 1 566
Антония дали е посещавала медицинско лице, занимаващо се с ментални отклонения, защото ако всичко това го е казала, значи определено й трябват препоръкиь

# 1 567
  • Down south
Тази Антония, дали не се изживява, като българската Ким К.
 Онзи ден мернах, картина, която тя твърдеше,, че е нарисувсна от дъщеря и Норт,  която взимала уроци по рисуване. Картината беше пейзаж, нарисуван твърде професионално.

# 1 568
Ива Божкова
Скрит текст:

# 1 569
  • София
Много прилича на майка си Ива.

# 1 570
Ако си изтъни веждите малко, ще й се отвори доста погледът на Ива. Така хич не й отива според мен.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 17:33 от Charmony

# 1 571
Пускайте Бтв-то. Рени ще ръси тъпизми.

# 1 572
Ох, сега се усетих какво ме човърка, освен нелепата диадема, в снимката на Южени. Прилича ми на леля от Гилияд, историята на прислужницата...
Да са здрави.

# 1 573
  • София
Рени нали беше започнала да тренира, в Мармалад изглежда даже качила кг. На този фон коментарът на Радост в началото на предаването, че е в перфектна форма ми се видя крайно лицемерен.
Скрит текст:

# 1 574
  • Варна
А Радост може би е качила в областта на корема?

Общи условия

Активация на акаунт