Звездни компромати - Февруари'21

• 231 184
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 815
Книмката на златка не може да е истинска, нали?

Тя сама я е качила в профила си във Фб.

Мария
Скрит текст:

Яна Димитрова
Скрит текст:

# 1 816
Как международно звучи рекламата на Мегз с думи като-сет, тренд.....

# 1 817
  • София
Никога не може да да ми хареса жена с мускули и много татуировки.

Нели Рангелова
Скрит текст:

Нели Рангелова се излага, да. Обаче независимо от мнението на аудиторията, тя си се харесва, да знаете... Simple Smile

# 1 818
Чукам на дърво да не стана и аз като Нели Рангелова, като мина 60г! Сега се е видяла жената с пари, сега си прави корекции, ама смешна и жалка работа!
За Яна какво да кажа Thinking Има си мъж, има си семейство...кому е нужно да се снима като за продан?!

# 1 819
Яна са я снимали много некадърно

# 1 820
Имам чувството, че всички като отидат на екзотични места и се чувстват длъжни да си покажат голотиите

# 1 821
  • Пловдив
Тортата на Круз Бекъм за РД...бил запален по графитите.
Скрит текст:

# 1 822
ЛиЛана
Скрит текст:

# 1 823
Валериева
Скрит текст:

# 1 824
Стрина и Иван ви черпят с Маргарита по никое време.
https://www.instagram.com/tv/CLo73yljyzF/?igshid=1tljpaegdx7vs

# 1 825
Валериева
Скрит текст:

То това не е Валериева, а по-скоро wanna be версията на Валериева. Нали всички видяхме реалността преди няколко седмици
Скрит текст:

# 1 826
Ванче

Скрит текст:

С дрехи на Маг Сидеров

https://zerofit.store/zerofit-%D0%BE%D1%82-sagi-siderov?fbclid=I … EOkjj-ArvSylNiXs0

Жасмина с голяма разлика в тена
Скрит текст:

# 1 827
  • София
Жива да не бях, че Кейти Пери била мега, хипер, ултра талантлива. Е, спрямо Галена може би да. Иначе рахитичното й гласче е трагично на живо. Затова и песньовките й са толкова лековати. Да се чуди човек как успя да пробие сред наистина талантливи певици.

# 1 828
Не знам дали е талантлива. Със сигурност осъзнава, че прави халтура, но това се продава. Тя е една от най-богатите певици и има страшен бизнес нюх. Успяла е да инкасира известността си и чрез модни стоки и разни аксесоари. Богатството и възлизало на 135 млн. долара.

# 1 829
Keйти Пети е започнала певческата си кариера от ранно детство в хора на някакво паство. Май баща й беше някакъв религиозен служител, пастор или нещо по-висше. Затова тя никога не пее вулгаризми в песните си. Може и да се е научила в тоя църковен хор да пее, аз не съм я слушала на концерти.

Кака Ванче е направо смешна с тоя фотошоп. Забележете само къде си е вдигнала пъпа.

Общи условия

Активация на акаунт