Звездни компромати - Февруари'21

• 231 068
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 2 025
Адриана Лима- много я харесвам

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 026
  • До морето
И аз не знам кой е,но пък е много готин. Simple Smile

Сръбски актьор,стана известен със сериала кухня и после с филма. Южен вятър.
Милош Билович разкошен е

Мика е известна като дъщеря на баща си.С друго нищо!Добре ,че е баща и,но и това не и помогна с мъжете!Няма кой да я изтърпи

Това е доста, доста злобно изказване. Първо тя не е виновна, че е дъщеря на баща си, с какво друго да е известна?!!? Не е задължително. Имаше някакви напъни да бъде в българския хайлайф -не се получи и толкоз! Живее си живота, харчи си парите. Много по-тъжно е деца на известни родители да се опитват да ги надминат, когато очевидно силният, големият талант липсва.
Справка: Теди Кацарова, която пее, ама докато не запее майка й.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 18:02 от bubanka

# 2 027
  • Бургас
Бикович е и руски актьор!
Голямо бъдеще има това момче!

# 2 028
Тъй де, той вече си го има бляскавото и е-настояще. Получи руско гражданство,участва в най-гледаните филми и сериали в Русия. Негов филм се определи като най-касов филм в историята на руското кино. Твори успешно и в Сърбия. Има предложения и от Холивуд. Има продуцентска къща. Той е мегазвезда и е известен в  целите Балкани включително и в БГ.

# 2 029
  • Пловдив
Чудесно, че е известен. Ама позволете да не е чак такава супер звезда. Аз също не го знам.

# 2 030
Е в БГ само със сериалът Хотел Елеон, филмите-Хотел Белград, Южен вятър,Лед, Границите на реалността. Ако не сте ги гледали разбираемо е.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 18:24 от Вив*

# 2 031
  • София
Не всички гледаме сериали, но е хубав, радвам се, че го споделихте.

# 2 032
  • София
Милош...Heart
Пу за мен! Blush

# 2 033
  • Rock & Roll feeling ...
Точех се на "Южен Вятър", но и двата проекта ( с "Кухня" ) не съм ги гледала.
Въпреки, че беше непознат актьор за мен, се радвам, че го научих и предизвикателството беше интересно.
Вив* Heart

"Слухове и дезинформации понякога заливат социалните мрежи" - казва принц Уилям във видео, публикувано от Кенсингтънския дворец.
"Трябва да внимаваме на кого вярваме и откъде се информираме. Катрин и аз в никакъв случай не сме медицински специалисти, но ако това може да Ви насърчи, ние подкрепяме изцяло ваксинацията. Тя е наистина, наистина важна."
Скрит текст:

# 2 034
  • Sofia
Мария Бакалова 🍀
Скрит текст:
Саня
Скрит текст:
Светлето чете 😁
Скрит текст:
Диона 😳🤣
Скрит текст:

# 2 035
  • София
Последната снимка..

# 2 036
Чичо Фройд иска да си поприказвате.

Уф, сигурно и с мен ще иска да си поприказва. Ти сигурно имаш предвид красивите й очи.

# 2 037
  • Mediterraneo
Диона доста отдавна стигна дъното като визия и изяви. Не знам накъде копае още. Ама, казват, има още къде надолу( справка Бактериева на прима виста).

# 2 038
  • София
Чичо Фройд иска да си поприказвате.

Уф, сигурно и с мен ще иска да си поприказва. Ти сигурно имаш предвид красивите й очи.

Хахаха нали!

# 2 039
И аз не знам кой е,но пък е много готин. Simple Smile

Сръбски актьор,стана известен със сериала кухня и после с филма. Южен вятър.
Милош Билович разкошен е

Мика е известна като дъщеря на баща си.С друго нищо!Добре ,че е баща и,но и това не и помогна с мъжете!Няма кой да я изтърпи

Това е доста, доста злобно изказване. Първо тя не е виновна, че е дъщеря на баща си, с какво друго да е известна?!!? Не е задължително. Имаше някакви напъни да бъде в българския хайлайф -не се получи и толкоз! Живее си живота, харчи си парите. Много по-тъжно е деца на известни родители да се опитват да ги надминат, когато очевидно силният, големият талант липсва.
Справка: Теди Кацарова, която пее, ама докато не запее майка й.

Въобще не злобея,много ми е досадна.По едно време беше спряла да се изказва  и да се натрапват .Обичаше да се изказва като последна инстанция .Тя не е известна с нищо,за разлика от феноменалкият си баща.Някои на гърба на родителите си правят кариера ,а Мика абсолютно нищо.Сестра и е по -умна ,не ни се натрапва
Славка,Милош си е сръбски актьор ,който прави добра кариера в Русия

Общи условия

Активация на акаунт