Звездни компромати - Февруари'21

• 231 122
  • 2 075
  •   2
Отговори
# 45
Починал е Стойко Тонев, по-познат под псевдонима Тони Филипов, д-р
https://offnews.bg/medii/sbogom-uchiteliu-napusna-ni-stojko-tone … o-ton-745040.html

# 46
  • Пловдив
Онази на Божинката е някоя си Жаклин Георгиева на 22г, секретарка в с. Аврен.
Инфлуенсърка била с над 120 хил.последователи.

# 47
  • София
Много мъчно ми стана за Стойко. Знаех, че боледува и се зарадвах като пак започна да пише. Само на 65 години беше.

# 48
  • София
Благодаря за темата!

Божинов пък значи все с такива ще е, тцтцт😂

# 49
  • Варна
Благодаря за новата тема и чудесния първи пост за двойките в месеца на любовта.
Божинката е сладур бе:joy:

# 50
Маги Бадер
Скрит текст:

# 51

тази да не е грозноватата приятелка на Сами Хосни?

Чак грозновата не е. Той е по-симпатичен, от там идва разликата.

# 52
На мен ми е грозновата и груба. Ако си разкара тия боклуци от лицето може и да добие някакъв приличен вид.
Гледах снимки на Стефания Колева, нещо се е кроила.

# 53
Анджи за Vogue. На втората снимка все едно не е тя.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 54
  • До сърцето...
Два астрални близнака, днес стават на 27 години. Да са живи и здрави!
Хари Стайлс (Harry Styles)
Скрит текст:

Майката на Хари Стайлс, Ан, го поздравява в социалните мрежи

и Николаос Цитиридис
Скрит текст:

като част от Комеди клуб

и той разхожда котка с раничка

# 55
Това шоу на цикатридината върви ли още? Не е ли спряно? Момчето има някакъв потенциал, но бързо се изчерпа. Много ми е стерилен копи/пейст американските шоа, които пък грам нямат общо с нашия манталитет, начин на живот, персонажи.

# 56
# 57
  • До сърцето...
Това шоу на цикатридината върви ли още? Не е ли спряно?
Днес тръгва новия сезон на шоуто
Скрит текст:
И за другото в поста ти съм съгласна Hands Plus1

# 58
  • Пловдив
Настася Кински на 60

Скрит текст:

Тук има доста сними на всякаква възраст и биография, която ми се стори доста интересна.
https://www.spletnik.ru/buzz/100128-nastase-kinski-60-let.html

Превод от руски (с преводач)

Скрит текст:
Изглежда, че Настася Кински нямаше шанс да стане обикновено момиче. Тя е родена в семейството на известния немски актьор Клаус Кински и втората му съпруга Брижит Рут Токи. От баща си тя наследи и необичайното име Настася Аглая - Кински я кръсти в чест на двете героини от романа "Идиотът" на Ф. М. Достоевски.

Баща й беше известен актьор, когото обществеността гледаше със затаен дъх. Кински очарова със стила си на игра и експлозивният му темперамент беше легендарен - ревящ гротескен егоцентрик. Но това, което е добро за сцената, трудно може да бъде пренесено в домашна обстановка. И тогава семейството последва Кински до местата на снимките му: Брижит, Настася и нейната полусестра Паула живееха в Берлин, след това в Мюнхен, след това във вила в Рим. Както се оказва по-късно, там са се случили ужасни неща.
Кой знае, може би силата на думата изигра тук жестока шега, но вместо безгрижно детство в привилегировано семейство, Настася скоро трябваше да премине през трудности, страдания и бедност - обстоятелства, съвсем в духа на Достоевски. Между другото, тя след това ще се „среща“ отново и отново с руски класици. В бъдеще тя ще играе в съветско-швейцарския филм "Унизените и обидени" по романа на Достоевски и италианската екранизация на разказа на Тургенев "Пролетни води". Кински също призна, че „руснаците са нейните любими хора“.

Когато тя беше на осем години, родителите й се разведоха - Рут беше уморена от безкрайните романи на съпруга си, а Настася остана с майка си. Връщат се в Мюнхен, където след това започват да живеят в комуната. Настася си спомни, че винаги нямаше достатъчно пари, майка й не работеше никъде и дори трябваше да краде в магазините и да язди като заек, за което някога беше хваната (за неплащане на глоби след това трябваше да похарчи три месеци в затвор за непълнолетни).

Като тийнейджърка Настася води доста забързан живот и въпреки че в този момент рядко вижда баща си, тя вече не отстъпва на него по бохемство и жажда за забавления и партита. На един от тях актрисата на германската нова вълна Лиза Кройцер я забеляза и препоръча на 13-годишната Настася на режисьора Вим Вендерс за роля без думи във филма му „Фалшиво движение“ (в кредитите тя се появява под истинския баща си име - Nakshinsky, по-късно тя ще му вземе псевдоним).

Самата Настася обаче си спомни в едно от интервютата, че след това в клуба се срещна със самия Вендерс, когото вече познаваше лично, и се съгласи на ролята, защото просто й трябваха пари. Независимо от това, творческият съюз на Кински и Вендерс ще се засили - Настася ще участва в такива известни филми като „Париж, Тексас“ и „Дотук, толкова близо“ (известна още като „Небе над Берлин 2“).

Въпреки че ролята на Вендерс не остана незабелязана (Кински, заедно с други актриси на филма, дори беше награден с Deutscher Filmpreis), истинският разговор за Настася беше през 1977 г., когато филмът "Сертификат за зрялост" от култовия сериал " Местопрестъпление "(Tatort).

Криминалната поредица традиционно привличаше цяла Германия от екраните и това освобождаване предизвика особен шум - провокативната тема развълнува бюргерското общество. Според сюжета ученичка в изпълнение на Настася е имала връзка с възрастен мъж, учител в училище.

По време на снимките актрисата беше на 15 години и за ролята си беше отличена с германска филмова награда. Година по-рано тя участва и в британския филм на ужасите "Дъщерята на дявола", където се появи напълно гола пред камерата. По-късно Кински призна, че се чувства използвана от бранша.

Ако имах някой, който да ме защити, или ако се чувствах по-уверен, нямаше да приема някои неща, като голотата. Вътре просто ме разкъса

- припомни си Настася, упреквайки режисьорите, че искат да използват нейния образ на жена-дете.

В реалния живот на Настася по това време сюжетите на екрана практически се повтарят. Когато е на 15, се запознава с режисьора Роман Полански, който по това време е на 43 години.

Той и неговият приятел бяха в Мюнхен и отидоха с него на двойна среща с две момичета. Една от тях беше някаква Настя. Поне така е описана срещата в мемоарите на Полански.

Има и друга версия, че Настася и майка й бяха поканени на вечеря, където се срещнаха с Полански. Въпреки очевидния педофилен фон на връзката й с Полански, Кински през годините го защитаваше от публична критика и говореше топло за него, наричайки връзката й с него не съблазняване, а флирт.

Отнасяше се с голямо уважение към мен и беше по-велик джентълмен от всеки друг човек, когото познавах. Той никога не е говорил за убийството на съпругата си (Шарън Тейт, жестоко убита от членове на сектата Чарлз Менсън през 1969 г. - Ред.), Нито за затвора, от който е избягал (Полански е обвинен в интимни отношения с 13 -годишно момиче, а в САЩ го заплашиха със затвор. - Ред.) Ще кажа обаче, че някои части от американското общество са много лицемерни. Вижте какво направиха с Чарли Чаплин.

Не отричам, че съм се влюбила в него. Влюбих се. Пътуваше с мен, заведе ме на театър, даде ми книги. Всякакви прекрасни моменти. След това той ми стана като член на семейството и станахме приятели. Сега сме много добри приятели

- спомня си по-късно Кински.

Каквото и да беше, но Настася беше няколко години с Полански. Снима го за Vogue, изпраща го в Съединените щати за уроци по актьорско майсторство в легендарното училище на Лий Страсберг и през 1979 г. участва във филма Тес, базиран на романа Тес от Д'Урбървил от Томас Харди. За нея Кински получи награда „Златен глобус“ (в номинацията за най-добра актриса) и номинация „Цезар“ и се събуди в нов статус - не местна, а международна звезда.

Деми Мур беше съседка на Кински по време на снимките. Те се сприятелиха , събраха ги личен опит - и двамата от съвсем малки бяха принудени да поемат отговорност за себе си и да осигуряват своите майки. Деми дори си спомни, че именно по съвет на Настася тя реши да стане актриса. Мур описа този път в автобиографията си.

Режисьорът Роман Полански доведе Настася и майка й в Америка, за да може момичето да подобри английския си и да се отърве от акцента си в актьорското студио на Лий Страсберг. Полански искаше Настася да участва във филма Тес. Заради нея той отложи снимките на филма - изчака Настася да е готова. Толкова вярваше в нея и това със сигурност ме впечатли. Доколкото разбрах, тя беше перфектна. Сдържана, но в същото време самоуверена, Настася знаеше за нейната сексуалност и знаеше как да я използва с лекота като никоя друга. През целия си живот не съм срещал такива.

Настася беше само на седемнадесет и вече беше участвала в четири филма. Кариерата й започва да придобива популярност в Холивуд и редовно получава сценарии от режисьори, желаещи да си сътрудничат с нея. Тук моята помощ беше полезна. Настася говореше добре английски, но четеше слабо. Затова й прочетох сценариите и тя реши в кои проекти би искала да участва,

Тогава Кински се сприятелява с Дебра Тейт, сестрата на Шарън Тейт. Заедно те участваха във фотосесия с актьорите Джони Крофорд и Арнолд Шварценегер - и двете момичета позираха топлес.

Баща секс скандал

През 1975 г. Клаус Кински пуска автобиографията си, която веднага предизвиква обществен скандал. В него той описва сцени на кръвосмешение с майка си и сестра си, както и тормоз над дъщеря му Настася.

Тогава по-големите братя на Клаус отрекоха, че неговите твърдения са верни, обвиниха го в изкривяване на информация за детството и младостта му. За кръвосмесителната връзка с Настася обаче той отново пише в мемоарите си през 1988 година. Дъщерята на актьора също публично отрече това, но призна, че "се е подигравал с нея по други начини".

В началото на 80-те години в личен разговор с режисьора с Вернер Херцог, с когото той често се снима, Кински също призна, че точно за това, което „е направил с дъщерите си Паула и Настася, щеше да получи двадесет години в САЩ. " Записите от този разговор са запазени в дневниците на Херцог.

Истинската бомба избухна през 2013 г., когато беше освободен мемоарът на Паула Кински, дъщерята на Клаус от първия й брак.

Жената, която също стана актриса, за първи път призна, че е била малтретирана от баща си през годините. Това се случва за първи път, когато тя е на пет години и завършва едва когато Павел е вече на 19, през 1971 година. Майката на Пола често изпраща дъщеря си да живее с баща си и новото му семейство - тя се омъжва повторно и не намира време за дете, въпреки че редовно получава възнаграждения за ролите на дъщеря си (Пола също започва да играе рано).

В книгата Паула пише, че Настася и втората съпруга на баща й нямат идея за нищо, а също така се съмнява, че Настася трябва да се изправи срещу същото отношение на баща си. Тя разказа на майка си и втория си баща всичко едва на 19 години - те слушаха, но не направиха нищо.

Когато книгата беше публикувана, Настася подкрепи сестра си в отворено писмо.

Подкрепям сестра си, заставам на нейна страна. Дълбоко съм шокиран, но горд, че Пола успя да напише такава книга. Сестра ми е героиня. Тъй като тя освободи сърцето, душата си и заедно с това бъдещето си от бремето на мистерията,

- пише тогава Настася Кински.

Тя също така призна, че баща й понякога проявява нездравословен интерес към тялото й, но наистина не се стига до сексуално насилие.

Той не беше баща. Деветдесет и девет процента от времето се страхувах от него. Той беше толкова непредсказуем, че семейството живееше в постоянен страх. Ако го срещнах сега, щях да направя всичко, за да го сложа за цял живот зад решетките. Радвам се, че той вече не е между живите (Клаус Кински почина през 1991 г. на 65-годишна възраст от инфаркт. - Ред.),

- каза Настася.

Самата Пола призна, че дълги години не смееше да говори, тъй като образът на Кински беше почти героичен.

Ореолът на Кински нарастваше с всяка година по-голям и по-ярък. Още една книга с картинки, друга книга с поезия, биография - и аз все още се събудих от страх и се борех с последствията. През целия си живот трябва да проявявам разбиране. Не можех да говоря, защото в противен случай той би бил затворен. Винаги съм трябвало да се грижа за семейството си от любов. Но един ден разбрах, че някой ден трябва да е и за мен,

- каза Пола в интервю за вестник Welt Am Sonntag.

Личен живот

На снимачната площадка на любовниците на Мери Кински имаше връзка с партньор на снимачната площадка Винсент Спано и през юли 1984 г. тя роди син Альоша. След няколко месеца обаче тя се омъжи за египетския режисьор Муса Ибрахим, от когото тя роди дъщеря Соня през 1986 г. (той също осинови момчето и му даде фамилното си име).

От 1992 до 1995 г. Кински се среща с музиканта Куинси Джоунс, а през 1993 г. имат дъщеря Кения Джулия Ниамби Сара Джоунс. Момичето направи кариера на модел и днес е известно като Кения Кински-Джоунс.

На Кински се приписва, разбира се, много романи, включително с Джон Войт, Жерар Депардийо, Дъдли Мур, Милош Форман и Вим Вендерс.

През последните години Кински е по-малко активна в снимките - последният голям проект с нейно участие е филмът на Дейвид Линч „Вътрешна империя“ 2006 г., където тя играе епизодична роля. Куентин Тарантино договаря участието на Кински във филма му „Безславни гадове“, но в крайна сметка ролята, която искаше да предложи на актрисата, беше изиграна от Даян Крюгер. От 2011 г. Настася Кински е член на Американската филмова академия.

Кински не избягва публичността - участва в телевизионно предаване (например, участва в шоуто „Да танцуваме“), преди пандемията, тя също се появява на различни филмови фестивали (през 2017 г. е отличена с почетна награда в Локарно , а през 2018 г. тя беше в журито на Московския международен филмов фестивал) ...

През 2016 г. 55-годишният Кински започва да се среща с 30-годишния танцьор Иля Русо и дори се премества от Холивуд в Баден-Баден за него. Те се срещнаха точно на снимачната площадка на телевизионното шоу, а Русо по това време просто се раздели (но още не се беше развел) със съпругата си Оксана Лебедева.

В германската преса Настася и Иля дори споделиха плановете си да създадат общ бизнес и да отворят верига суши ресторанти и, разбира се, да направят сватба, но скоро танцьорът призна, че липсва на жена си. Аферата с актрисата не продължи дори шест месеца и, както се очакваше, приключи малко след финала на шоуто.

# 59
Честит да е Хари!Симпатяга,малко крейзи,но много добър певец и много го харесвам.
Радика,моето "полезно" е само заради него. GrinningТози другият с нищо не може да ме грабне,колкото и да се напъва горкият.

Общи условия

Активация на акаунт