Звездни компромати - Февруари'21

• 233 455
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 885
Оф, на мен Били Боб Т. ми е като градския пияница. Аз мисля, че много си подхождаща Бранджелина, защото бяха различни.

# 886
  • Бургас
Признавам си,че ММ мнооого харесва Анджелина.По този повод все му разправям вица,че и аз на тъмно приличам на Джоли,ама трябва да е много тъмно.

# 887
На мене пък Анджелина ми харесва много отпреди Брад, Били и който и да е. Изключителна жена. То кой не е побъркан на тоя свят, просто ни е такъв животът. Лично аз предпочитам да изкарам апокалипсиса с Джоли, не с Дженката. Само да кажа че освен другото, и много приятен вкус за мъже има Джоли (Джони Лий Милър сте забравили) - и тримата за които е била женена са а) красавци и б) истински актьори. Освен това който е живял на 25 като Джоли, на 45 може да си ходи и с поли до прасеца - от Джоли леля не става. Анистън може да си тури най-коженото яке и най-късата пола, се си е изрусена леля с бузи. Хубава жена иначе. Просто няма характера на Анджелина (не е за всеки, абсолютно).

# 888
  • Варна
Малките момичета на Джоли и Пит идентифицирали ( полово)ли са се или и те се лутат като Шайло ? Търсех, но не намирам информация. Simple Smile

Малко като вица.
Млада двойка отиват на преглед при акушер- гинеколог. Бъдещият баща въодушевено пита.
- Докторе, момче или момиче ?
При което докторът отговаря :
- не мога да ви кажа, като навърши 18 то ще ви каже.
Simple Smile

# 889
Леле, какви генерализации! Всички мъже въздишат по Джоли, неземната красавица Joy падам от смях!
Забравяме обикновените от Долно Нанагорнище, добре, че в Холивуд не са се сбили за нея.

# 890
  • София
Доколкото знам само Шайло не може да се самоопредели категорично в пола си. Другите момичета в семейството са си от женски пол.

# 891
  • Glasgow
Много искам да го видя този мъж дето ще върне Анджелина

# 892
Brzk, какво разбирате под характера на Анджелина.

# 893
Защо така обединявате всички мъже под един знаменател?
Има мъже, които харесват по-едри жени, има такива, които харесват само руси, има други, които харесват възрастни жени и тн, тн. Та всеки от горепосочените според мен, би я върнал.

# 894
Това мъжете все едно са някакви говеда, ако чете някой как нямало да върнат Анджелина. Има и мъже с интелект, мислят с горе, не само с долу, с вкус, подбор. Анджелина е доста кокалеста, ръбата, с широка челюст и сред моите познати, приятели мъже не е най-популярна, а камо ли еталон за някаква неземна красавица.

# 895
Едното от близначетата им е момче, не момиче, Нокс се казва. И изглежда много скромничко и притеснително. То май получава най-малко медийно внимание.

# 896
  • Варна
Защо така обединявате всички мъже под един знаменател?
Има мъже, които харесват по-едри жени, има такива, които харесват само руси, има други, които харесват възрастни жени и тн, тн. Та всеки от горепосочените според мен, би я върнал.
Щом те успокоява да мислиш така... Joy

# 897
  • Пловдив
Поли Генова и снимки от РД...
Скрит текст:

Семейство Джаферович с РД на дъщеричката...
Скрит текст:

# 898
  • Варна
Оф, стига, избягвам да коментирам, но няма жена на света, която да е харесвана от всички мъже. Нито пък има мъж, харесван от всички жени. То бива пристрастност, но говорите като влюбени в тая Анджелина. Ми не всички имат вашия вкус за жени, приемете го.
И какво общо има това как е изглеждала и живяла на 25 със сегашния ѝ вид. Не изглежда добре сега и толкоз. Не леж на стари лаври, е казал народът. Важи дори и за Анджелина.

# 899
  • Варна
Оф, стига, избягвам да коментирам, но няма жена на света, която да е харесвана от всички мъже. Нито пък има мъж, харесван от всички жени. То бива пристрастност, но говорите като влюбени в тая Анджелина. Ми не всички имат вашия вкус за жени, приемете го.
Мъжете не са толкова сложни същества, колкото искаш да ги изкараш..

Поли Генова и снимки от РД...
Скрит текст:

Не съм някакъв противник на татусите, но ми иде да взема сапуна и да й изтъркам ръцете. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт