Звездни компромати - Февруари'21

• 231 183
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 830
  • На морето!
Кака Ванче е направо смешна с тоя фотошоп. Забележете само къде си е вдигнала пъпа.
Гледах и се чудих какъв е тоя белег, а то пъп било. 🙈 Ванюшата прилича като поръчан в Алиекспрес модел.

# 1 831
  • До сърцето...
На 23 февруари рожден ден имат актрисите:

Flowers Rose Кели Макдоналд (Kelly Macdonald), 45 год.
Скрит текст:

Flowers Rose Емили Блънт (Emily Blunt), 38 год.
Скрит текст:
.. като тийн

... част от ролите й

... семейството й

Flowers Rose Дакота Фанинг (Dakota Fanning), 27 год.
Скрит текст:
... колаж с знакови роли

... със сестра си Ел Фанинг

... последни снимки в инстаграм

*  *  *
Също  и баскетболиститe от NBA

Basketball Андрю Уигинс (Andrew Wiggins), канадец, Golden State Warriors, 26 год
Скрит текст:

Basketball Д'анджело Ръсел (D'Angelo Russell), американец, Minnesota Timberwolves, 25 год
Скрит текст:

Basketball Джамал Мъри (Jamal Murray), канадец, Denver Nuggets, 24 год
Скрит текст:

# 1 832
Хипер ултра не знам, но е успешна и ми е приятна
Между другото, като казах Кейти Пери, се сетих, че тези дни и Мегън Трейнър роди Simple Smile , по-точно на 8 февруари. Много са сладки с бебчето Simple Smile

# 1 833
Жива да не бях, че Кейти Пери била мега, хипер, ултра талантлива. Е, спрямо Галена може би да.
Идеална си е Галена, по-скоро въпросът е, че и тя като някои други звезди пуска изпилени снимки и после хората не могат да ги познаят.
Докато Кейти Пери си изглежда така, както се пуска в социалните си мрежи. Примерно след раждането показа реалността при нея, а не колко е плосък коремът ѝ.
Скрит текст:

# 1 834
Жива да не бях, че Кейти Пери била мега, хипер, ултра талантлива. Е, спрямо Галена може би да.
Идеална си е Галена, по-скоро въпросът е, че и тя като някои други звезди пуска изпилени снимки и после хората не могат да ги познаят.
Докато Кейти Пери си изглежда така, както се пуска в социалните си мрежи. Примерно след раждането показа реалността при нея, а не колко е плосък коремът ѝ.
Скрит текст:
Не я бях виждала тази снимка. Евала, малко жени от шоубизнеса имат смелостта и самоувереността да бъдат естествени.

# 1 835
  • София
Джордж Клуни
Скрит текст:
Мишел Пфайфър Heart Eyes
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Ванеса Кърби
Скрит текст:
Теса Томпсън
Скрит текст:
Саша Барън Коен
Скрит текст:
Люк Евънс с гадже
Скрит текст:
Ели Голдинг
Скрит текст:
Никълъс Кейдж
Скрит текст:
Ирина Шейк, Хю Джакман и жена му
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:

# 1 836
Някой беше писал по-напрез за Нана Гладуиш. И на мен ми излгежда с направени устни и препечена, но предвид двете й битки с рака и всичко което преживя, изобщо немога да й се разсърдя. Нека изглежда както си иска. Важното е, че се чувства добре.

Аз питах. Със сигурност не я укорявам. По-скоро се чудех да не е още/пак на лечение. Дали всичко е наред при нея? Не мисля, че след леченията ходи на солариум. Това е противопоказно. Дано всичко е наред. Може би беше нездраво любопитство от моя страна. Надали някой знае. Извинявам се.

# 1 837
  • Пловдив
Актрисата Шайлийн Удли ("Дивергенти") потвърди, че е сгодена за куотърбека на "Грийн Бей Пакърс" Арън Роджърс...
Скрит текст:

Актрисата Манди Мур обяви, че е родила първото си дете - момченце.
https://www.instagram.com/p/CLpScDIAsRr/?utm_source=ig_embed& … _campaign=loading

Допълвам...
Две от дъщерите на Силвестър Сталоун се озоваха в обятията на един от най-красивите мъже в България. Насред пандемията от коронавируса наследничките на холивудския ас посетиха елитен френски ресторант в Ню Йорк, където нашенецът работи като човек, който предразполага клиентите да се чувстват в заведението като у дома си. Става дума за носителя на титлата „Мистър България 2009“ Мартин Мартинов.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 10:39 от mystic woman

# 1 838
Мечтая си да имам корема на Люк Евънс... Pensive

# 1 839
Ванче и Нели са ми като хапчета за смях. Satisfied Smile

Златка да не се подготвя за някакво фитнес/културизъм състезание?

# 1 840
Добре как може Люк Еванс да е гей??? Защо????????

# 1 841
Вики от Мастило с мъж

Скрит текст:

Той по-възрастен ли е от нея?

Госпожа Сечкова

Преди и сега

Скрит текст:

# 1 842
Вики от Мастило с мъж

Скрит текст:

Той по-възрастен ли е от нея?

Не е много по-възрастен, под 10 години по спомен

# 1 843
  • Бургас
Никълъс Кейдж с перука за филм ли е или е присаждал това буйно окосмяване

# 1 844
Много харесвам Вики визуално. Какъв е този мъж, много по-възрастен изглежда!

Общи условия

Активация на акаунт