Отделяне от вкъщи?

• 7 118
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Колкото перат сега, толкова и като са заедно. Разликата е само, че в най-добрия случай ще карат един меден месец от няколко години и ще си живеят живота Simple Smile
В "най-лошия", ще се разделят след няколко месеца и ще си заживеят отделно.

# 106
  • София
Сигурно е много удобничко на 20 гаджето ти и сексът да са на една ръка разстояние по всяко време и да има кой да те гунка, цунка и храни.

На 20 е кеф да живееш сама, да си правиш каквото искаш и да се уговаряте за гостита, всеки да си знае къщата и границите, да не ти дудне някой всеки ден, не да трупаш великия опит, докато пренебрегваш себе си.

А защо трябва да е неудобно? На 20 години да не е рано за секс? И двамата са пълнолетни, и двамата го правят, защо трябва да се крият по стаите като мишоци или да си търсят хотели, коли, чужди апартаменти и какви ли не още глупости?

Щом я влече да ходи да пере мръсни гащи и чорапи, да мие мръсни чинии, животът си е нейн.

Да бе, яка съсипия. На нейните години баба й е била цял ден по полето заедно с вече две-три деца, а тя милата ще изстрада с няколко мръсни чинии на ден и толкова перални в седмицата. Къде е Шекспир да опише трагедията?

# 107
Добре, компромис. Ако гаджето измие съдовете и натисне копчето на пералнята, да смятаме ли въпроса за уреден? Да я пуснем ли тогава?

# 108
Да се повторя от предишната тема с превод на груб, неточен, но ясен език:

Приятелят ти има още поне 7-8 години да узрява и да се променя и може да те разлюби. Искаш ли да рискуваш да го чакаш толкова? Или да се пробваш да го вържеш с дете и да останеш сама с детето?
На теб също ще ти трябва време да се научиш да водиш самостоятелно домакинство - искаш ли той да види и усети на собствен гръб всичките грешки, които неминуемо ще направиш? Това няма да засили любовта между вас. Излез на квартира, но сама. Поне за 6 месеца. Пак се виждайте, но не живейте заедно.

Цитат
На мястото на баща Ви аз бих се притеснил не от факта, че младежът е най-вероятно не много зрял и е по-малък от вас, а от това, че докато узрява може да се промени до степен да не Ви харесва повече или самият той да си промени предпочитанията. Живеенето заедно преди неговото узряване, ще намали рязко възможностите му да Ви сравнява с други, но няма да ги елиминира съвсем. Просто шансовете и на двама ви да го разберете прекалено късно ще станат неприемливо високи. Ако стане така, Вие ще сте загубили много от най-привлекателните си години безрезултатно или в по-лошо случай ще сте разведена и с дете.
В допълнение, Вие самата нямате опит да живеете самостоятелно. Излизайки да живеете с приятеля си не започвате самостоятелен живот, а просто сменяте обстановката и изискванията с такива, към които не сте привикнала и които могат да се окажат неприемливи за Вас.

Не на последно място, на младежът му предстои да се развива и утвърждава професионално, което може да не му остави достатъчно време за Вас.

Накратко, бих Ви препоръчал да си решавате проблемите един след друг, като им отделите необходимото време.
Изнесете се да живеете, но сама, а не при приятеля си (нито той при Вас). Оставете си свободно време за приятели, професионално развитие и лично пространство за развитие. Ако връзката ви се развие до етап И ТОЙ да поиска деца и семейство и да може да ви издържа с децата сам поне три години, без да мизерстват​е - съберете се заедно. С брак или без - вие ще си решавате тогава. Но не Ви съветвам да чакате десет години за да разберете дали ще се получи така. За разлика от него, Вашите предимства скоро ще почнат да намаляват, докато неговите (по принцип) само ще растат.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 22:58 от Ezhko

# 109
Щом я влече да ходи да пере мръсни гащи и чорапи, да мие мръсни чинии, животът си е нейн.
.     С подобно мислене хич не се учудвам на изкривени 30 годишни мъже и жени, които ги гледят у тях и ментално са на 16.Имаше си и тема за мамини синчета. Голям зор 2 перални в седмицата.Какви чинии та те са двама човека. В къщи не си ли мие чиниите?! Какво е това чудо да им сервират храната, да им перат дрехите, да им мият чиниите. Как може млад и здрав човек да се натовари от такова нещо. Пък мъжа може и той да се включва.

# 110
Нека се отделят и живеят заедно, няма лошо, дори да не им се получи си е житейски опит. Пък и на 20 -21 купона не спира. Стига да не забременее, няма кой знае какво друго да се обърка. Техните дори и да не са много ок с това начинание, ще свикнат с времето.

# 111
  • София
Ми да! Я мама да си я пере и да й мие чиниите, то сегашните 20 са новите 2 явно.
Зорлем ги инфантилизирате тия младежи и после Аууу,ама то младежта сега! Тя тая младеж не се е самоотгледала.

# 112
.     С подобно мислене хич не се учудвам на изкривени 30 годишни мъже и жени, които ги гледят у тях и ментално са на 16.Имаше си и тема за мамини синчета. Голям зор 2 перални в седмицата.Какви чинии та те са двама човека. В къщи не си ли мие чиниите?! Какво е това чудо да им сервират храната, да им перат дрехите, да им мият чиниите. Как може млад и здрав човек да се натовари от такова нещо. Пък мъжа може и той да се включва.

А мъжът може би ще се включи. А ако не се включи какво правим.
Аз на 20 си учех и хич не ми беше да се занимавам с мръсни мъжки гащи и чинии. Когото го влече, няма лошо.

# 113
.     С подобно мислене хич не се учудвам на изкривени 30 годишни мъже и жени, които ги гледят у тях и ментално са на 16.Имаше си и тема за мамини синчета. Голям зор 2 перални в седмицата.Какви чинии та те са двама човека. В къщи не си ли мие чиниите?! Какво е това чудо да им сервират храната, да им перат дрехите, да им мият чиниите. Как може млад и здрав човек да се натовари от такова нещо. Пък мъжа може и той да се включва.

А мъжът може би ще се включи. А ако не се включи какво правим.
Аз на 20 си учех и хич не ми беше да се занимавам с мръсни мъжки гащи и чинии. Когото го влече, няма лошо.
.   От съвместното съжителство на двама млади, които се обичат само мръсни гащи ли виждате?! Че те повечето студенти по квартири и общежития сами си го правят това нещо.Аз предлагам и да не работи.За какво ще се занимава с шефове, колеги, проблеми. По-добре да си я гледат в къщи. И деца не и трябват, то ще са пампери, ревове. Най-добре с Маман до пенсия.Дано по-малко хора слушат подобни глупости. От толкова висене при мама после от партньора очакват да прави като майка им и се чудят защо не им се получават връзките.

# 114
Одъртяла съм и това виждам, сори ....
Иначе много романтика и любов, ама мръсните чорапи са си мръсни.

# 115
И каква е разликата дали ще пусне своите дрехи с тези на родителите си или с на гаджето? Или сега не пуска пералня?

От това, което съм видяла в живота, на 20 е много по-вероятно той да участва наравно с нея в битовизмите и даже няма да ги усетят. Мъж, отделил се от мама на 30 почти няма шанс, тогава със сигурност ще му пере и ще му прислугва.

# 116
И каква е разликата дали ще пусне своите дрехи с тези на родителите си или с на гаджето? Или сега не пуска пералня?

От това, което съм видяла в живота, на 20 е много по-вероятно той да участва наравно с нея в битовизмите и даже няма да ги усетят. Мъж, отделил се от мама на 30 почти няма шанс, тогава със сигурност ще му пере и ще му прислугва.
.  Освен ако и тя не е живяла с мама до 30 и да се гледат двамата с мъжо опулени от къде се пуска пералнята, къде се плаща тока, как се прави месечен бюджет и кой ще чисти банята Grinning

# 117
Момичетата ги обучават, на 30 са готови за домакини Simple Smile на 20 не са толкова кротки и си отстояват позицията.

# 118
Най-нормалното нещо на 20 е да заживееш с гаджето. Ако имат и доходи, цяло извращение е да правят секс тихо в детските си стаи. Бля...

# 119
Не разбирам защо се акцентира на възрастта. По-проблемно е, че се познават от малко време. Какво пречи още известно време да се виждат и опознават? Нима всяка двойка заживява заедно веднага?

Много съм учудена от лековатия подход в стил - ако не стане, ще се върне вкъщи. Това ясно, но аз ако съм майка на дъщеря ще я възпитавам, че такива решения не се вземат ей така, това е отговорност към собствения и чуждия живот.

Разбира се, авторката е пълнолетна и в крайна сметка няма значение кой какво мисли.

Общи условия

Активация на акаунт