Отделяне от вкъщи?

• 7 106
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
Точно на твоята възраст се изнесох от нас и заживях с тогавашния ми приятел, опит който ми отвори очите, че това не е моят човек. Много е важно да поживееш с човека, да видиш става ли или не.

# 121
Набляга се на възрастта, защото на друга възраст едва ли би действала така необмислено. Щом се чувства достатъчно пораснала да вземе решение сама, трябва да е готова сама да си понесе и последствията, независимо хубави или лоши.  Отивайки да живее с почти непознат, в когото е влюбена, поема риска той да я осакати емоционално (и не само). Наистина ли е готова за това?

# 122
Изчетох коментарите на всички, благодаря за мненията!
Мога да кажа,че относно домакинската работа, момчето ще ми помага, не съм първата му връзка със съжителство.
Да, 2 месеца са малко за заживяване заедно, риск печели,риск губи,а за деца- пазим се достатъчно.
Дори и да не беше това момче, пак щях да се изнеса от нас, вероятно щеше да бъде пролетта,но мнението им по този въпрос нямаше да бъде друго, пак щяха да кажат, че няма смисъл.

# 123
Е, той щом е на 20 и вече има опит с предишно съжителство, значи всичко е супер. Grinning Надявам се, че със съквартиранти? Или с друго момиче? Simple Smile

# 124
Е, той щом е на 20 и вече има опит с предишно съжителство, значи всичко е супер. Grinning Надявам се, че със съквартиранти? Или с друго момиче? Simple Smile

С друго момиче,но причината за раздялата няма нищо общо със съжителството. Той заминава за чужбина за кратко (2месеца), а на нея не ѝ се чака.

# 125
Голям бързак е това момче. На 20 години за една година успял да живее с едно момиче, да отиде в чужбина за няколко месеца по време на короната, после с първото момиче толкова са се обичали, че не го изчакала и два месеца, а ако проблемът са пари - тъй и не се събрали, после намерил теб, ухажвал те 2 месеца и вече те навил да си живеете заедно.

# 126
Аааа, сега вече избухна Grinning Тоя 20-годишния с такъв богат житейски опит е супер стабилен и сериозен, действай смело и не ги слушай родителите!

# 127
Родителите може да са запознати с биографията на младежа и затова да спират дъщеря си.

# 128
Аз се заинтригувах от родителите на момчето обаче. Нямат нищо против 20-годишният им син да съжителства с която девойка се запознае. Много съвременни хорица.

# 129
И да имат, какво? Ще му се скарат и ще го накажат в ъгъла ли?

И при мама и тате чиниите не се мият сами, та забиването в битовизми не е удачен пример.

# 130
Че те и родителите на девойката не я наказват в ъгъла. Просто са си изказали мнението, аз не разбрах да са забранили нещо. И наистина, стига с тези чинии, че е смешно, тук въпросът е съвсем друг. Ако тя искаше да се изнесе сама, аз първа щях да я подкрепя. Ако връзката беше поне от една година - също. Ама два месеца с 20-годишен, който вече е врял и кипял в семейния живот...

# 131
Аз бих се изнесла. Донякъде това е "бягство от къщи", да. Но е нормално. Има и още нещо. Дори и живеейки с приятеля си, ще срещаш други хора, ще попадаш в различни ситуации и ще прецениш дали толкова много сте един за друг. Само ненавременната бременност може да ви вгорчи живота, така че внимавайте.

Spiritlight, моят 20 годишен син в момента живее със съквартирант. Но не виждам ако утре си заживее с някое момиче, аз какво против бих могла да имам? На 20 си си на 20, не си на 15.

# 132
Брей, не му се седи хич сам. Бърза да си прибере някоя вкъщи.

# 133
  • По света и у нас
Десинка слушай, когато бях на 20-21 не можех да се изнеса с гаджето ми защото не правех мои пари и не се чувствах удобно баща ми да ме спонсорира, а аз да живея като семейна. Но ако правех пари тогава, щях да съм се изнесла. На 21 ти си вече голяма - няма какво да се консултираш с вашите след като си финансово независима. Има едно нещо обаче - понякога когато хората заживеят заедно стават като женени, секса умира и връзката се продънва. Хубаво е ако ще живеете заедно направо да се ожените, по добре е за твоята репутация- показва че си ИСКАНА жена. Родителите ти сигурно затова се дърпат.

# 134
Е така е, ама колко от браковете, сключени на 20 години, оцеляват? Пък и 20 годишния със сигурност ще се затърчи за халка и подпис Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт