ЮЛЧЕТО добричко мило, в мама се е то сгушило!

• 10 703
  • 317
  •   1
Отговори
# 285
На това лошо време май цял ден ще сме пред компютрите.Ева започна да мрънка, ще я изкарам на балкона. Я кажете тази активна гимнастика за  колко месечни бебета е?

# 286
bunnyy, какви са тези зъбчета, не е ли много рано

# 287
Бъни поздравления за 2-те ви придобивки  smile3501 Много сте бързи  Shocked
А те не излизаха ли първи долните два зъба отпред  newsm78  Или поне аз така съм чела.

Ние ходихме на разходка.Тук сега не вали,но духа много вятър.Седнахме на едно кафе и като задуха,падна вода от чадъра върху количката  ooooh! Цялата количка измокри.За щастие сенника ни се оказа че е със стъклена вата отвътре  newsm44
Освен това аз случайно бях излязла със зимното чувалче което уших .Тъй като купешкото ни идва много късо,аз реших да си пригодя една  олекотена завивка,която е отвътре поларена.Та бях  я разпарчетосала и сега си имам долно мекичко и горно покривало. Та  не се измокри нито количката,нито покривалото пропусна вода отвътре за щастие  Hands Clap

Ех,тук на морето ни е доста ветровито като цяло,но всеки си му намира лесното/както е писла Асинка/    Hands Thumbsup

# 288
  • на правилното място, в точното време
  Я да ви усмихна в това мрачно време
http://www.sugardas.lt/~adick/golub.swf    Hug Hug Hug

# 289
  • на правилното място, в точното време
 Pearly, миличка, не е философски, просто като погледнеш назад и си даваш сметка, че всъщност има мнмого по-трагични неща, които не дай Боже да ни се случват! Praynig А че децата ще боледуват, ще имат Т, сополи и още куп неща е нещо нормално и ако се травмираме от всяко нещо, не можем да се нарадваме на дечицата си! Като гледам снимките и в албума ни и в подписите, всяка една от нас е невероятно благословена с прекрасно бебе!Така че, сега е момента да им се радваме и  да се наслаждаваме на миговете,които имаме!  Ако знаете само, как бързо порастват децата.... А ноември го чакам с нетърпение да ви нагуша!!! Hug Hug Hug
  Хей, Бъни, честито зъбета! Вие ще сте първите,дето ще папате пържолки!  hahaha hahaha

# 290
Здравейте!
Нямам време да ви прочета Sad
Цял месец ни нямаше в Сф и бях без нет Sad
Много ни липсвахте Sad
Но вече пак сме в редиците !
Ние растем , много крещим и активно си хващаме играчките и играем с тях:)
Утре сме на консултация и ще видим колко сме пораснали:)

За съжаление е много гадно времето , но слизаме пред блока на пейката по малко за да сме на въздух Simple Smile

Ами за сега това е от нас:)

Целувки на всички мами и бебчовци  newsm51 newsm51

# 291
Нашият шезлонг изглжеда като на Лора,но е Hauck.Просто не знам какво щях да правя без него,защото Алекс така си го харесва,че не иска да спи изобщо в кошарата.Най-хубавото му е,че се люля и можете да си спестите носенето на ръце.Но относно размера,струва ми се че до месец вече няма да ни става,защото като го сложа на 45 градуса и крачетата му вече стърчат;)Така че може да помислите повече преди тази покупка newsm78

# 292
рано не рано
имаме си 2-ро зъбче и най-интересно не е предно а от страни кучешко  Rolling Eyes
аз от утре почвам със сокчетата
лека вечер на всички, че трябва да слагам масата гости ще имаме 

# 293
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от нас в края на днешния дъждовен ден!
Narina, няма за какво да се обвиняваш! Ти си истински ферой-направи всичко по силите си!
Eli83, аз пия Калмацин-по една таблетка на ден. Тези дни ще се консултирам с личната лекарка и за едни  други таблетки - Falvit с 9 витамина и 6 минерала /за бременни и кърмещи жени/.
Bunny, честито за второто зъбче! Как върви до сега процеса - плачкате ли, имате ли температура, мажете ли венчетата с нещо?
Нощните паузи при нас станаха доста дълги - от 00 ч до 8-9-10ч и гърдите ми се пръсват, та  ставам да цедя. Но продължаваме да се приспиваме на ръце. Нищо друго не помага, няма галене, няма песни...Добре, че има кой да ме отменя  smile3503! Шезлонг така и не купихме. Днес обаче се сдобихме с активна гимнастика  newsm44. Ръчичките постоянно са ни в устенцата, залъгалките са ни интересни само 5-10 минути.
Иначе и Вяра връща след ядене. Госпожицата е толкова лакома, че не знае кога да спре да яде, нагълтва се с въздух и като се разбушува след това....не мога да смогна да я преобличам.
За пелените, бях писала, че последно сме с Libero, но нещо се поизринахме на дупето, та днес отново взехме Pampers, сега нали са с ново още по-абсорбиращо покритие - ще видим как ще е. Иначе за кърпичките ползвам Pampers /само лавандула/, Nivea /всички видове/ и J&J - зелени.
Вяра галено я наричам по много различни начини : Верче, Верушка, бебка, бебешонка, бебинка...
Ами това е от нас. Лека и спокойна вечер на всички ви! Цунки на бебоците!

# 294
От днес сме в нов скок в растежа. Докато си ядеше на 3-3,5 часа, днес се храни на 2 часа, та дори и на 1,5. Иначе се радвам, че си измести банята в 20 ч, та докъм 20:20 е вече заспала. Сега имам повече време вечер да почета и да поработя малко, защото и това ми се случва от време на време - ама от вкъщи.

Дано не сме така както предния път - 6 дни, напрово ме беше изтощила. Все си мислех, че кризата в третия месец ще я прескочим и тайно се надявах, ама на - не стана Crazy Ще видим тая нощ колко пъти ще буди за ам-ам. Други бебоци в бум в растежа има ли или сме само ние?
На 16.10. сме на консултация и ще видим докъде сме я докарали  Laughing.  Вече много ми тежи, чак плексита ми се обажда, а за по нататък не ми се мисли как ще се носим - дано само не се влачим Mr. Green Shocked, че натам отиват нещата Laughing. Ама като я видя как ми се усмихва мило и с такъв блясък в очите и всички болки ми изчезват. Такова си ми е бебето - гушливо. Да е жива и здрава - това е най-важното.
Мъжът ми много ми помага, особено откакто мина на смени и сега всеки ден почти сме заедно - та тримцата си се гледкаме.

Относно главичката - Ема си я държи от доста реме вече, а вчера докато я обличах се разпищя, че  нещо обличането напоследък не й е най- приятната част от деня, сама си вдигна главата от плота и щях да падна  Shocked. Реших, че съм се заблудила, ама днес пак й се случи. Ще видим какво ще каже рехабилитаторката ни като дойде другата седмица да покаже гимнастиката за следващия месец.

Айде, че се отплеснах. Сладък сън на всички - мамчета и бебоци  Heart Eyes

# 295
Бъни, виждам, че имаш голямо детенце, но сигурна ли си, че е кучешко? Да не е втори резец - тези страничните... понеже кучешките наистина последни избиват. Все бях чувала първо да избие кътник на детенце, ама кучешки newsm78 Това са най-гадните и мъчни зъби. Разбира се това, че по принцип не е така не означава, че е невъзможно Wink

# 296
  • Варна
Оф,тези скокове докато свърши единия и другия започнал.незнам дали сме в скок обаче от два,три дена на моя син кърмицата хич не му стига newsm78а май и много,много не му се суче защото суче марко и пуска.в повечето случаи почва да се хили и дака 5,10 мин.и аз решавам че се е наял.да ама не Crossing Armsкато го махна от гърдата след 5 мин надава един вой Sickа гърдите ми спаднаха едни такива мноооооооого меки станаха.знам че това не е критерий че няма кърма,ама.и много странно ме болят #Cussing out.все едно някой ме е бил,като натъртени стоят.утре ще отида да си направя ехограхия на гърдите да видя защо са тези болки .че в тая връзка исках да ви питам кога ви се регулира кърмата?и има ли някой като мен?ту да има,ту да няма Thinking
съжалявам че все питам нещо,ама то въпроси колкото ти душа сака. Embarassed

# 297
  • София
BuNNy Честито 2ро зъбче!!! Все така да ги изкара всичките с еднодневен плач Laughing Я кажи, четох, че венците побелявали приди зъбче, други казват, че почервеняват, при вас как беше, ако си забелязала разбира се? Лигави ли се много?
Иначе Ани от известно време насама си прави"коремни преси", опитва се да се вдигне, вдига първо главата, после торса, следват ръчичките и крачетата  Rolling Eyes Shocked , пъне се, кара се, въобще иска да я носим и да разглежда. Под гръбчето остават около 2см празно пространство. Вече не иска да седи на столчето, не иска да се забавлява с играчките и това откакто се весели на активната гимнастика на Пърли. Всичко й е скучно и само моите смешни физономии я забавляват. Дано се опаричим скоро, за да й купя хубава акт. гимнастика. За да компенсирам доколкото мога липсата на гимнастика й нарисувах малки картинки, едни такива шарени, много жълто, оранжево, абе много ярки цветове, малки цветни петна за моята следурана. Закачих ги из стаите, на места лепих, на други навързах много на един конец. Та сега докато се разхождаме из къщи тя се заглежда и й е интересно с новите цветови решения из къщата  Laughing Иначе другото активно занимание е опипване и галене на собствените ръчички, лапаме ги, мокрим ги усърдно въобще, много са сладки. И се олигаваме усърдно!  Hug
Иве, присъединявам се към Пърли, ти телефоните ни за нищо ли ги нямаш вече?
Лека нощ от мен!

# 298
Здравейте!Има ли някой телефона на ортопедичната болница в Горна баня?

# 299
  • София
При нас активната гимнастика, книжките с картинки, снимките по стените и котенцата по двора са интересни, обаче нищо друго не ни занимава като телевизията - в тоя дъжд днес поне два часа сме запяли Animal Planet. Дали не е много вредно, а?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт