ЮЛЧЕТО добричко мило, в мама се е то сгушило!

• 10 712
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
При нас активната гимнастика, книжките с картинки, снимките по стените и котенцата по двора са интересни, обаче нищо друго не ни занимава като телевизията - в тоя дъжд днес поне два часа сме запяли Animal Planet. Дали не е много вредно, а?  newsm78
София също се заглежда, но най-много по Cartoon Network- там е най-шарено и  звучно.

Някой мие използвал ника в продавалник  newsm45

# 301
  • София
И ние гледаме, много й харесва Изгубени Wink

# 302
  • Варна
Добро утро от нас lovekiss
времето навън е отврат, coldне вали но за сметка на това духа ужасен вятър и май днес ще си останем вкъщи cry
за телевизията,преди казваха че не е полезна за бебета,но колко е вярно незнам.аз не съм опитвала този вид развлечения,но днес ще взема да опитам.общо взето не остава време за нея.
аз на малкия май му хванах цаката.активната гимнастика в кошарата,тя самата гимнастика е плюшена от много дебел плат и страшно удобна за лежане,отгоре съм завързала  допйлнително играчките от пеещата играчка за леглото и с тези 20 цветни фигурки няма начин нищо да не му стане интересно и да не се заиграе.ако взема да налепя картинки по стените/каето не е лоша идея/ hahahaрискувам татито да ме изхвърли от къщи.
BuNNy,да ти е живо и здраво малкото зъбарче.
Докато кажа че съм му хванала цаката и ревна smile3515

Pearly,спасявай ни с нова тема,че каквито сме писателки.... Hug

# 303
Valche, какви упражнения правите?  Аз като попитах лекарят каза, че не било нужно, тъй като бебето било много жилаво  Confused Аз мърдам крачета, ръчички, но нещо по-специално прави ли се?

# 304
Jorjito, кажи ми моля те от кога използвате тази активна гимнастика , какво точно представлява? Гледах че са някакви играчки големи, ама какво точно прави бебчо?

# 305
Здравейте и от нас  Hug
Странно но моят бебко също гледа ТВ  Joy Интересно му е и шарено там.

Студено или не ,трябва да излизаме.Ако трябва скачаме в ескимосите.Ми да.Галко има един тънък ескимос.С шушляк отвън и отвътре поларче,с качулка  Wink

# 306
А някой може ли да ми даде отговор на въпроса защо моят Манчо през деня прави паузи за ядене от около 3-4 часа, а през нощта ме прави на луда през 2 часа?! Амаха и инатно раченце!
А Манчо разбирайте умалително от Цицоман..

# 307
Пърли нищо ново не пишеш  ooooh! Моят Гугчо и той  Crossing Arms
Аз незнам какво е тва да си пропусне ядене  Naughty През деня издържа по 3-4 часа без храна,но нощем си иска попуто.Добре поне че заспива сам.Иначе си представям ако трябваше да стърча да го приспивам  newsm09

# 308
Момичета не стига че времето е отврат, ами и Лора е с хремичка. Трябваше днес да ни слкагат ваксина, ама като видях сутринта тези сополи, отложихме. И не стига това ами този СЪПРУГ не знам докъде ще ме докара. Обажда се мъжо и вика как сте, че излетя сутринта много рано и аз казвам че се сополявим и малееее като почна....Ето, аз казах ли ти ще разболееш детето, ама ти..с това каляване, расъблечена я държиш..знам, знам аз имам вътрешно усещане че не се грижим добре за нея..ето не я опазихме и сега-хрема. Не сме добри родители.

Направо в момента съм под точката на замръзване откъм настроение. Sick Sick Sick

# 309
Здравейте и от нас днес!
Времето наистина е отвартително и Пламена ще пощурее ако цял ден стои вкъщи, та по-късно ще я изкарам.
Утре съм пак на лекар, да видим как върви инфекцията, като за капак от няколко дни ме боли зъб (уж без нерв) и за него ще ходя на зъболекар. А днес случайно ми почват очните в университета  ooooh! Ами, ще се справяме някак си..то се е видяло.
Да ви споделя от няколко дни кърмата ми взе да намалява...не съм предполагала, че ще се почувствам добре от това, но при всичките ми страхове предполагам е нормално. Сега смятам и със зелеви листа да пробвам, че ако мога сама да я спра, хич да не ги пия онези хапове. Някой знае ли върху тях слага ли се нещо или направо сутиен?Колко време да ги нося в началото и после?
За сега това е...ще пиша как вървят нещата с мен. Целувки на бебоците  Heart Eyes

# 310
Нарина, направо в сутиена, понамачкан лист от зелката, така както си е, само че не на зърното, а около него.
Абе мацки хайде нова темичка, дайте и някое заглавие интересно

# 311
  • Варна
ами,Синеоче аз предложих едно заглавие,но май на никой не се хоресва Embarassedзащото още си седи там в началото на темичката.
Нарина Hug Hug Hug.тъкмо си мислех какво ли става с теб

# 312
Привет и от нас
И при нас малко лоши новини - Ясмин е настинала и сега я водих на лекар - цяла нощ и беше запушено нослето и сутринта като се събуди едното и оченце стана ужасно зачервено и как само и течаха сълзичките Cry А нашия тати замина днес за България и ние сме си самички Sad
Слава богу няма температура и се чувства все още добре - има сили даже и за активната гимнастика. От днес започна да хваща играчките а не само да ги удря  Simple Smile И времето тук е много хубаво за началото на октомври и следобяда като се позатопли ще я изведа малко да подиша чист въздух.

# 313
Здравейте и от нас с Джочко!
Досега бяхме навън на пейката пред блока - беба спеше (и още спи) в кошницата, а мама скачкаше на въже в локвите...  Laughing
Много теми сте застъпили за нула време и не помня всичко, което исках да напиша....
Значи, Синеоче, и ние бяхме с хрема сумати време, но не е нещо фатално, кажи на татито ви, че така растат децата - боледуват, плачкат и т.н. И по-добре калЕно, отколкото изнежено, щото във втория случай съвсем няма да се оттървете от настинки. К'во му мълчиш, че му се и ядосваш... Аааамахааа... Иначе ние ваксината я сложихме, докато бяхме с хрема и много тежко я понесе дребосъка. Добре си отложила.
Бъни, браво на вас, наистина ще сте първи на пържолите. А иначе кучешко-мечешко, правила при зъбчетата няма. Учителката ми по биология навремето ми твърдеше, че е абсолютно невъзможно първо да избият всички кътници на бебето и че майка ми едва ли не не е в час, обаче ей ме на - първо са ми избили кътниците, при това всичките наведнъж...пък не съм някакво чудо на природата. Радвайте се на зъбчо и все така леко да ги изкарвате!
Изи, Галич, много се срамувам от себе си... и обещавам скоро да се чуем. Ама нали уча, работя, дете гледам и вече не знам какво става... Не се чувам, пък камо ли да се виждам с приятели, отшелник голям, ще откачаааа.... Трябва корекции тука!!! В четвъртък съм в командировка до Перник ... с Джоко... и после съм за малко "фрий ту лив", та ще телефонирам на всички наред. (Да се готви и сватята.) И за ноември да не спретнете срещата с Натали пак на датата на някой от държавните, че ще ви утепам тоя път.  Wink
Галко, ще сложа в албумчето на двумесечните бебки снимка на нашата активна гимнастика. Същата е като показаната някъде по-долу в темата, а е едва 20 лв. Ако я харесаш, ще ти кажа откъде да си вземете. Само малко са й играчките, но винаги можаш да си закачиш каквото искаш (очевидно със закачането се справяте добре  Grinning). Ние почнахме с оригиналните 3 бр., които са в комплекта, а сега е окичена като коледна елха и Йочко става разногледа в нея, ама й е кеф...

Щях и нещо друго до пиша, ама ми изхвърча от главата... Хайде по-късно, като се сетя, пак...за ваш ужааассссс Simple Smile) (Не ми работят емотиконите с малки изключения.)

Бай засега!  Hug

# 314
Галич, метнах снимки на гимнастиката в "нашите бебета на 2 месеца".

Сетих се и какво още щях да пиша. Фиона, нямам тел. на ДОК-УСБАЛО в Горна баня, но имам на д-р Алексиев, който работи там и преглежда и на частно. Номерът е 0889238190. Аз лично ти препоръчвам д-р Драганов във ВМА, но ти си решаваш... За всеки случай, ето и неговият телефон: 0898503010.

Общи условия

Активация на акаунт