Много сте бързи
Или поне аз така съм чела.
Цялата количка измокри.За щастие сенника ни се оказа че е със стъклена вата отвътре 

А че децата ще боледуват, ще имат Т, сополи и още куп неща е нещо нормално и ако се травмираме от всяко нещо, не можем да се нарадваме на дечицата си! Като гледам снимките и в албума ни и в подписите, всяка една от нас е невероятно благословена с прекрасно бебе!Така че, сега е момента да им се радваме и да се наслаждаваме на миговете,които имаме! Ако знаете само, как бързо порастват децата.... А ноември го чакам с нетърпение да ви нагуша!!!

! Шезлонг така и не купихме. Днес обаче се сдобихме с активна гимнастика
. Ръчичките постоянно са ни в устенцата, залъгалките са ни интересни само 5-10 минути.
Ще видим тая нощ колко пъти ще буди за ам-ам. Други бебоци в бум в растежа има ли или сме само ние?
Това са най-гадните и мъчни зъби. Разбира се това, че по принцип не е така не означава, че е невъзможно
а май и много,много не му се суче защото суче марко и пуска.в повечето случаи почва да се хили и дака 5,10 мин.и аз решавам че се е наял.да ама не
като го махна от гърдата след 5 мин надава един вой
а гърдите ми спаднаха едни такива мноооооооого меки станаха.знам че това не е критерий че няма кърма,ама.и много странно ме болят
.все едно някой ме е бил,като натъртени стоят.утре ще отида да си направя ехограхия на гърдите да видя защо са тези болки .че в тая връзка исках да ви питам кога ви се регулира кърмата?и има ли някой като мен?ту да има,ту да няма 

Препоръчани теми