ЮЛЧЕТО добричко мило, в мама се е то сгушило!

• 10 708
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
Значи да не чакам цикъл скоро и да внимавам да не стне белята hahaha Заинтригува ме,Тиция, с тоя колан,че и аз съм без кръст вече.
Диди , пишата я правя точно както казва Рени(макар че и тук има две мнения по въпроса).Забелваме и ния уж  ама ...да видим.ооооох трябва да отивам, че ме вика.

# 76
Ренка, и аз като теб калявам Каби от както се е родил. И непрекъснато хокам Кети и й дудна на главата, че претопля Ева. Сигурно много ме мрази!!! Аз да съм на нейно място, ще fight В момента за разходките внимавам обаче, понеже съм с лятна количка и заради това го пъхам в едно одялце тип порт-бебе.

За пишлето - нищо не му правя. Има много статии във форума за фимозата и съм противник на интервенцията. Но това е мое мнение.

И от утре почвам да давам Вигантол.. а на мене си - калций.

Голяма кавга за Ема, тю тю  Grinning Добре че Каби вече е уреден с една прекрасна млада дама  dancing

Добре дошли на новите мами! Не ви обещавам, но ще направя всичко по силите си да ви включа в първата страница. Не ми се отдава, ама дано успея!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 19:48 от pearly

# 77
Pearly   не и дудни на Кети че ако се разболее детенце и ти ще си на топа.Тя си знае най-добре  Peace

За пишите ще се повторя,но за да не ме разберете погрешно ще напиша пак.
Лекарката дето ни преглежда на частно обясни че по принцип препоръчва дърпането на кожите да става към 3-4 месец.
Понеже момченцата имат т.н. Фимоза която при едни трае кратко,при други няколко месеца,а при трети  повече.
Като видя нашата пиша и каза "Ами тя е готова.Вие просто сте нямали Фимоза и затова сте успели да я заголите.Ако е била налице и да дърпате,няма особен резултат"
Късмет  Heart Eyes

# 78
Здравейте!
Днес с Ема ходихме на Йога,хареса ми,поне е някакво раздвижване и разнообразие.А и нали трябва от сега да поддържам в добра форма Ема  Mr. Green Лошото е че трябва да използвам градски транспорт и с количката е неудобно,но следващия път мисля да отида със слинга.Резултатът беше,че Ема спа цял ден,буди се само да яде и пак заспива,което е много при положение,че тя почти не спи през деня.
Аз още съм в чуденка за този Вагинтол  newsm78 ,най-вероятно ще давам поне малко  Rolling Eyes
Това е от нас за сега,приятна вечер!

# 79
# 80
Ами аз се чудих,чудих и реших преди къпането да давам по 1 капка.За да е на гладно.
Ако е било слънчево навън през деня не давам  Thinking

# 81
Привет и от нас - мама Ира и Ясмин, родена на 29.07 -  днес става на 2 месеца  Grinning Ще се радвам да ни приемете и нас във форума Simple Smile

# 82
  • някъде
maira, добре дошла в нашият отбор  bouquet Честита месечинка на бебе Ясмин! baby_neutral Да е жива, здрава и послушна! Hug
Ренка, разгледах ви снимките- имате като нашата бибка! baby_neutral Joy
Да бе и аз не разбрах това какво беше! newsm78

Аз давам вигантол от време на време, но сега като става мрачничко мисля да давам всеки ден, но не по 2 а по 1 капка! Thinking

# 83
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 Добър вечер и от мен!
welcome на мама Ира и бебе Ясмин!
Днес времето тук беше дъждовно, но успяхме да уловим един промеждутък от 1 1/2 - 2 ч, когато дори се опита да напече и се поразходихме... newsm44.
Синео4ка, още вчера щях да ти пиша, но не намерих време - за препълването на гърдите - и при мен се получава така, понеже Вяра прави нощна пауза от 6-7-8ч. Понякога се събуждам от напрежение в гърдите и цедя. Напоследък като че ли се урегулираха нещата. Много ми е трудно да се надигам посред нощ, но...не виждам друг начин да се справя с това положение. И напрягането не е приятно като усещане, и последствията за гърдите няма да са много добри... Weary.
Моето мъниче и то много се радва на полюлеите. Прави балончета от слюнка smile3502. И май отново ще ни излизат пъпчици. За пръв път се появиха в началото на втория месец и се махнаха много трудно. Лоша работа!!! Колкото до обличането - не ми се иска да я обличам много дебело, нали трябва да е калена, но все ме е страх да не настине... Откакто позахладня я обличам с боди  с къс ръкав, ританки и блузка с дълъг ръкав. Спим с олекотено юрганче.
Ами май това ще е от мен! Лека и безревлива нощ ви желая!

# 84
Здравейте и от нас, за вигантола нашата лекарка ми каза по 2 капки сутрин преди ядене и от 1 месец вече и го давам.
И ние спим без чорапки, само с боди и с олекотено юрганче.

# 85
Ей мами...къде сте всички????Днес видяхте хубаво време и никой не влиза,за да каже едно Добър ден  Wink
Днес Ема за първи път се смее с глас,както си трябва....в смисъл многократно и доста заразително  Heart Eyes Дори се разплаках от умиление  Heart Eyes
Ние чакаме татито ни да се прибере и излизаме на разходка.
Слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 86
Здравейте пак от нас!
NAN, благодаря ти за обясненията за лентичката, вече си имаме такава.
Добре дошли на мама Ира и бебе Ясмин!!!! Laughing Laughing Laughing

# 87
  • някъде
Тук сме Simple Smile
Ние бяхе на разходка, но се прибрахме да хапнеме и мама да си изпере това-онова! След малко като дойде тати пак тръгваме да скиторим! Party
Алекс досега се е смял с глас 3-4 пъти, но за около 2-3 секунди и то когато съм го нахранила и се е поунесъл! Но ще дойде и това време да се смее на нас и да му се радваме! Heart Eyes Hug
Момичета, третата ваксина в гръбчето ли се бие, защото май такова нещо четох! #Crazy

# 88
  • някъде
Честити месечинки на Венци и на Ванеса!   bouquet
Бъдете здрави, послушни и добрички милички!!!
Hug Hug Hug

# 89
Здравейте и от нас днес  Hug
Привет на мама Ира и Ясмин !

Много хубаво временце днес  Heart Eyes
Приятни разходки !

Общи условия

Активация на акаунт