ЮЛЧЕТО добричко мило, в мама се е то сгушило!

• 10 698
  • 317
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Добро утро и от мен.Рени,възхищавам се от смелостта ти за обличането.Мен с това обличане хич ме няма,понеже все ми е студено и се престравам. От вчера навън сме с дънки и пуловер надолу с чорапки и обувки,завит е в едно чувалче от тези з количка-много хубава работа вършат.Аз си търся такова и за спане, но с ръкави,ама в тая дълбока провинция няма нищо.Трябва да се ходи до Бургас за нещо по-интересно.
Момичета, раждали със секцио, как сте с менструациата? Разбрах от майка ми,че докато се кърмим , няма да има такава.При вас как е?А някакви гимнастики за след операцията  препоръчани ли са ви и кога?
Днес е много мрачно при нас и пак май ще вали Tired
Лек ден на майчетата и тяхните съкровища.

# 62
  • Стара Загора
 Venka,и аз бях чула ,че като кърмиш не ти идва,но уви още на 4 ден след като ми свършиха лохиите имах гости от Червен бряг  Simple Smile.Та явно при всеки е различно.Доки ми каза ,че това че ми е дошло не означава че ще е редовно,а за гимнастиката ми каза да изчакам поне още месец.и то с бавни темпове и лекичко,да не се изсилвам.  bouquet

# 63
диди 81, виж тук за нервните състояния на Алекс http://www.biberonbg.com/info/plach.htm .Има голяма доза истина във всичко написано.
Венка, и аз съм със секцио и кърмя и нямам и следа от цикъл,при условие че преди раждането ми беше редовен до секундата буквалноМного неприятна работа,защото много се притеснявам и скоро си правих за всеки случай тест Sick.Имам приятелка,която вече 10 месеца кърми и още не й е идвало.Аз се опитах да правя разни леки преси за стягане на корема,ама май няма скоро да го бъде,защото ме боля и се отказах.Слагам единствено колан,а скоро ще си купувам и за целия гръб.Миналата седмица бях на масаж,защото от това кърмене и разнасяне на Алекс ме боли страшно гърбът.Масажистката ми препоръча някакав с ластици специално за кърмачки и имал голям ефект.

# 64
  • някъде
Венка, на мен още не ми е дошло, но и аз съм чела че докато кърмиш може да ти дойде, както може и да забременееш! Даже тук във форума има теми за цикъла и кърменето!
Гимнастика не мисля да започвам скоро, макар че имам нужда от отслабване! Blush
Равия, това че не сме онлайн не означава че са ни много добрички бебоците, но като знам колко по-лоши има от нас пак е добре Mr. Green
Искам да питам- какво ще стане ако не махам крустичките (май така се пишеше) с нищо? newsm78 Ние имаме само мъничко!
И към мамите на момченца- вдигате ли пишката и тестисите нагоре newsm78, защото аз не ги вдигам, а сестра ми като чу каза да вдигам всичко нагоре за да не се смъкне ли, не знам какво ми каза! Thinking
Рени и един въпрос към теб- като се забели докрай пишката като при голям мъж ли трябва да стане- така да се движи спокойно нагоре- надолу? Blush
Хайде спирам засега с въпросите, после пак ще се включим! Hug
Tizija, това и аз го имам в компа, но още не съм го прочела, изчезвам да чета! Peace

# 65
  • някъде
Честити месечинки на Киара, Николас, Мартин и Али!
Бъдете здрави, щастливи и послушни!
  bouquet Hug  bouquet

# 66
Здравейте отново!
Благодарим за посрещането!
И аз бих искала да попитам някои неща.
Малкият имаше проблемис акането (той е само на кърма, без вода и други работи), видях, че и при вас ги е имало, значи си е нормално.

Към мамите на момченца: за чурката (много важна!) - докъде стигнахте със забелването, правите ли го редовно всяка вечер?
Снимки: исках да кача и да си направя лентичка, но не успях, видях, че и на други момичета отдолу вместо цветна лентичка се показва адреса.
като се направи лентичката със снимката в някой от сайтовете, после този адрес къде в профила се копира, за да излезе ?

# 67
  • София
Ами на мен още не ми е дошла гостенката и съм много щастлива, отвреме на време ме заболява корема като при цикъл и аз бързам да сложа нещо. Аз почти не кърмя, но цикъл нямам, което значи, че е много индивидуално. Моя доки, каза, че може да не дойде до към 5ти месец след раждането. Аз правя Пилатес отвреме на време, леки упражнения, но още не правя коремни преси.

# 68
Moмичета,ами докато сме на кърма рискувам да го държа леко облечен че зимата ще си е студ голям да не ми боледува.
А и като гледам другите бебенца как са повечко облечени и пак са болни,така че...

Марине аз съм я забелила пишата на Галко.Трябва да се прави всеки ден за да не слепне.Веднъж седмично лекарката препоръча да се заголва в легенчето и да се почиства с водичка.

Диди кожичката става мекичка такава,подвижна.Същото е ама в умален вид  Wink

Тук вали,а трябва да пазарувам  Tired

# 69
  • някъде
Аз я забелвам във ваната докато е чиста водичката! движа нагоре-надолу, а мъжът ми вика - давай по-смело, обаче мен ме е страх! TiredАма дали е правилно Thinking

# 70
Честит празник на всички месечинки днес !

Диди бях писала че моята педи казва че е най-добре със зехтин да омазниш върха.После с пръстчетата опъваш кожичката.

А за пакета ми казаха да го повдигам.И тестесите.Преди да закопчееш памперса го вдигаш нагоре  Peace

# 71
Здравейте мамита, преди малко се прибрахме от разходка и влезнах да погледна какво сте писали.Ние навън спиме а вкъщи плачеме.След малко  пак излизаме. Да ви питам вашите бебчовци имат ли още колики, защото Ева много се мъчи.Особено откакто смених млякото.От 5 дни сме на НАН и има страшни колики.Аз не я кърмя за съжаление, само на изкуствено сме. Искам да питам още нещо, кога за пръв път ви дойде, на тези които са родили секцио и не кърмят,на мен още не ми е дошло, а съм на преглед чак другата седмица.МАМИТЕ В КВАРТАЛА КАЗАХА, ЧЕ НЕ Е МНОГО НОРМАЛНО.  Чао засега.

# 72
  • somewhere over the rainbow
Eто ни и нас. Sunglasses Дребната се поуспа малко и аз хоп тук. Вчера не съм писала,защото ми беше нещо кофти Tired и не исках да предавам моите отрицателни емоции на никой.
Първо добре дошла на мама mgizdova и на малката Мария! Със сигурност ще ви хареса при нас bowuu
marine, адреса на лентичката го слагаш в Профил и оттам в Подпис. Задължително трябва да започва с [url... и да завършва с [/url], другите не вършат работа. Naughty /колко непрофесионално го обясних,а уж това съм учила ooooh!/.
Не мога да преценя ние как се обличаме-дебело ли ,тънко ли newsm78 Значи в къщи е 22-23 градуса и обличам Дая с боди дълъг ръкав,отгоре гащеризон или комплект от ританки и блузка с дълъг ръкав, понякога плетено елече и терлички отгоре. Навън е с боди дълъг ръкав,по-дебел гащеризон /плюшен примерно/,терлички и шапка /не е задължителна/. Обаче през нощта е леко облечена,така искам,че зимата нощите са студени тук Crossing Arms - боди с дълъг ръкав и гащички тип кюлоти,без чорапи. Завивам я с олекотено юрганче Eti,как спите още с чаршаф бе? #Crazy Ние вече ще вадим юрганите. Ама тук си е балкан,де.
maxin, ти откъде имаш упражнения на Пилатес? Аз търсих тук в нета,ама йок. Книга ли имаш? Или ходиш някъде?

# 73
Nan с боси крачета ли спите,бе  newsm78
Аз не съм го оставяла Галко без чорапки този месец.Освен ако е топло през деня го събувам за малко.

Тук не спира да вали цял ден  ooooh!

# 74
  • somewhere over the rainbow
Да бе,боси спим всички Wink

Общи условия

Активация на акаунт