Ние също се пребираме да хапнем и пак ще скитосваме-ееей
Някой вече беше питал ,но с риск да се повторя ще питам и аз:1-вата ваксина ДТК,ако е сложена от здравната каса-живата, може ли после да сложим другата - мъртватаа ваксина?

Нашият татко почна нова работа, излиза в ранни зори и се прибира по тъмно, та се гледаме само двамата.Не се оплаквам, напротив - по въпроса със свекървите ми знаете мнението - колкото по- далече - толкова по добре! На същото мнение съм и за тъщите 
Което ми напомни - мила сватя, вече ни липсвате много. И с тези похвали на доц. Драганов, че ще ставате манекенка, се страхувам да не ни превари някой друг ерген
За това, Иве, давай да организираме една срещичка, че младите ще пораснат толкова, че няма да се познаят накрая.
Да нацелуваш Джо по дупето. 
добре че си ти по въпросите с мъжките "пакети". Около мен в квартала все моми - няма дори едно майче, с което опит да споделиме.
Нищо, следващия път.

. А сериала Prison Break, дето Фиона го препоръча, го дръпнах от data.bg (май ти беше питала
)

И очакваме да си по-активна в писането
Абе с една дума цяла седмица ги псувах франсетата и бърках манджи! И с двете деца няма да ви кажа до какво физическо и психическо изтощение стигнах! Уф, оплаках се!
Но какво да го правя - като ми е такъв миличък, люлям до припадък и разнасям на ръце докато се успокои...Не знам докъде ще стигнем така, каката хич не съм я носила на ръце, явно сега ще трябва да наваксам изгубеното 
Следва продължение...
Алекс от вчера не иска да суче и като му дойде времето за ядене само захапва зърното за секунда и после отмята глава и започва истеричен рев.Направо вече се побърквам
Пробвах и цедя кърма и му давам малко с лъжичка да го залъжа и после да суче пак,но не винаги се получава.Дано не е отбиване,че наостина искам да го кърмя още
Исках малко да забавя къпането, зада изчакаме татии я гушнах, както правя и друг път,но този път тя все едно точно това беше чакала. Допряла си бузката до моята и се усмихваше- цялата сияеше . Радвам се,че и тя обича ласки като батко си! Знам,че има деца,които не обичат много такива прояви. 
Втората лекарка беше в час с новостите в отглеждането на бебета и ни каза само с вит. C да се лекуваме. Имаше няколко дни без колики, но пък имаше такива, в които Марти беше крив от сутрин до вечер. Препоръчани теми