Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 542
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
Ех, че са бързи Simple Smile 56247 и аз съм получила следобеда мейл, че имам пратка от София 🤓

# 136
Ех, че са бързи Simple Smile 56247 и аз съм получила следобеда мейл, че имам пратка от София 🤓

Момичета, и аз имам мейл, на 24 ще е при мен. Успех и дано всички да успеем с тази заповеди.

# 137
Здравейте, момичета! Дали някой може да ми помогне относно попълването на заявлението за кандидатстване? По специално ме интересува мога ли да посоча служебния си адрес за получаване на Заповед и къде трябва да впиша този адрес - на първа страница на Заявлението в графа "Адрес за кореспонденция" или на втора страница при избора на начин за получаване? Нямам успех със свързването по телефон  с центъра - или дава заето или никой на вдига.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 14:37 от KKaleva

# 138
И аз посочих служебния. Това няма общо с другите неща, така че дай адрес, който ти е удобен за приемане на пратката

# 139
Много благодаря за инфото Simple Smile

# 140
  • Сливен
Здравейте.Интересува ме ,в момента колко се чака за заповед-от подаване,одобрение и изпращане?По-назад видях че е около 1-2 месеца,толкова ли е наистина.Благодаря ви. Simple Smile

# 141
Зависи кога я подаваш според мен. Ние я пуснахме на 08.03 и на 17.03 вече бяхме одобрени. Горе долу около месец някъде е цялата процедура заедно с получаването.

Момичета, докъде стигнахте с получаването? Ние сме номер 56550 и още нямам пратена заповед. 🙂

# 142
  • София
Ние подадохме на 26.02, на 23.03 я получих заповедта по куриер. Номер 56371.

# 143
  • Сливен
Благодаря.Innocent

# 144
Здравейте,

аз съм с вх.№56745/19.03.2021 г., но при проверка ми излиза:
Няма намерени резултати!

Така ли трябва да бъде, до събирането на новата комисия?

# 145
Така излиза, защото данните в сайта са актуализирани към дата 17.3. При мен до последно излизаше, че няма открити резултати, а след заседанието и актуализацията на 17 автоматично ми излезе, че има издадена заповед. Ако не актуализират сайта преди заседанието, най-вероятно и при Вас ще е по този начин.

# 146
Момичета, задължителна ли е цветната снимка при кандидатстване или зависи по коя точка се кандидатства? Ако и този месец не се получи с инсеминация (4та) ще кандидатстваме и ние по точка неизяснен стерилитет.

# 147
Мисля, че само ако кандидатствахте с тубарен фактор, тогава е необходима ЦС, въпреки че едно момиче щяла да прави, тъй като от нейната клиника я искали, независимо, че са с мъжки фактор. А ти не си ли правила преди Инсе-то?
П.С. в сайта на Надежда доста подробно и разбираемо са описани необходимите изследвания и документите 
Момичета, задължителна ли е цветната снимка при кандидатстване или зависи по коя точка се кандидатства? Ако и този месец не се получи с инсеминация (4та) ще кандидатстваме и ние по точка неизяснен стерилитет.

# 148
Правихме хидротубация и беше ок. Не сме говорили за ЦС.

# 149
За неизяснен стерилитет не е необходима цветна снимка за фонда. Късмет с инсеминацията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт