Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 713
  • 801
  •   1
Отговори
# 255
От група във Фейсбук останах с впечатлението, че първо получават молбите за смяна на клиника.

# 256
  • Пловдив
От група във Фейсбук останах с впечатлението, че първо получават молбите за смяна на клиника.

Да, аз също мисля, че е така. Има хора подали април месец и вече са я получили.

# 257
Момичета ще можем ли да кандидатстваме ?
Нисък ли е АМХ? На 19 г. съм .

# 258

Мисля, че трябваше да е под 0,5, така че можеш.

# 259
  • Пловдив
Тони, ако е само за фонда - става.Но ако искаш да си знаеш за себе си, направи ги на трети ден с Инхибин Б.Денис съм чела и от нея знам, че Инхибина е по-показателен.Много нисък амх за 19 годишно момиче бе, баси 😳

# 260

Може да кандидатствате щом АМХ е над 0.5. Доста нисък АМХ за възраст ви! Имате ли операции по яйчници или тръби? Как ви е ФСХ? Стойноста му е важна при евентуална стимулация!

# 261
Привет, имам въпрос свързан с кандидатстването към ЦАР с мъжки фактор. Първата спермограма на мъжа ми е с диагноза астеноотератозооспермия, а втората с по-добри показатели от друга клиника, но с диагноза тератозооспермия. Видях, че в началото на темата за тератозооспермия има няколко подточки и трябва да се покриват поне две от тях, но на практика с втората не ги покрива. Според вас може ли да се кандидатства с мъжки фактор или не? След празниците имаме часове при уролог и репродуктивен специалист.

# 262
whale можете,нашите спермограми са същите и вече сме одобрени,знаеш и че твоя антимюлеров трябва да е над 0,5.И спермограмите да са направени през 30 дни.

# 263
Няма ли някой вече с получена заповед? Започвам да се притесням, надявам се моята да пристигне до 15.05 за да не изпусна този месец 😪

# 264
За съжаление аз вече го изпуснах.🥺 Знаех си, че така ще се получи заради многото празници...

# 265
Аз също изпуснах месеца... 😞
Успях на всички чакащи!

# 266
Няма ли някой вече с получена заповед? Започвам да се притесням, надявам се моята да пристигне до 15.05 за да не изпусна този месец 😪
Кога сте подали документите ?

# 267
Здравейте, според мен още не са започнали да изпращат заповедите. Аз изпуснах на косъм предишното заседание..документите ми са подадени на 12 март и още нищо..Но в сайта си пише, че до 15 ще се изпратят. Стискам палци всички чакащи да ги получите навреме

# 268
Голям късмет имам. Първото ни кандидатстване беше по Коледа. Тогава си получихме заповедта месец след заседанието. Сега кандидатстваме и хващаме майските празници.... 😪

# 269
Здравейте момичета, знаете ли при подаване на документи, антимюлеровия хормон (от  колко време преди подаването  се признава - 1 месец или.повече ?  ).  Това ще ми е трето кандидатстване, но съм забравила при предходните как беше.
   Също да попитам някой дали е сменял лична карта по време на подаване или най - добре да изчакам заповеддта и тогава да действам със смяната?

Общи условия

Активация на акаунт