Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 698
  • 801
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
И на мен ми казаха, че по ред на подаването, ще пращат заповедите. Нашите са от 30.03.

Вероятно следващата седмица ще ги получите Simple Smile аз предполагам, че нашите ще се забавят покрай празниците, но така или иначе ще изпусна този цикъл за съжаление и то за 1-2 дни

Здраве да е, важното е да се получат нещата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Точно така 🍀 надявам се всички да има с какво да се похвалим скоро!
В тази връзка някой в Селена, Пловдив?

Да, аз, при д-р Ставрев старши съм.

# 241
И на мен ми казаха, че по ред на подаването, ще пращат заповедите. Нашите са от 30.03.

Вероятно следващата седмица ще ги получите Simple Smile аз предполагам, че нашите ще се забавят покрай празниците, но така или иначе ще изпусна този цикъл за съжаление и то за 1-2 дни

Здраве да е, важното е да се получат нещата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Точно така 🍀 надявам се всички да има с какво да се похвалим скоро!
В тази връзка някой в Селена, Пловдив?

Да, аз, при д-р Ставрев старши съм.

Аз съм при младши Simple Smile

# 242
  • Пловдив
И аз при младши, с първа заповед 😊

# 243
И аз при др. Ненев

# 244
  • Пловдив
Ехааа, много сме от Селена значи 🍀
И още две момичета познавам от форума, които също са при моя доктор и заедно чакахме заповедите.Сега чакаме смси от Еконт 😁

# 245
Ехааа, много сме от Селена значи 🍀
И още две момичета познавам от форума, които също са при моя доктор и заедно чакахме заповедите.Сега чакаме смси от Еконт 😁

Супер, който получи да се похвали и да каже кой номер е, поне да знаем как се движат Simple Smile))

# 246
Моят номер е 56745. Подадох документите средата на м. март, но все още не съм получила документите.

# 247
56 814 е нашия номер,звънях и ми казаха до края на другата седмицата. li92 твоите ще дойдат със сигурност другата седмица Simple Smile

# 248
56 814 е нашия номер,звънях и ми казаха до края на другата седмицата. li92 твоите ще дойдат със сигурност другата седмица Simple Smile

Благодаря ти! Дано да дойдат на време на всички, които ги чакаме!

# 249
Момичета, накоя от вас ще прави ли PGD?

# 250
Някой има ли получил заповед?

# 251
  • Пловдив
Ние още чакаме, но сме подали на 30.03 и затова очаквам чак след празниците да пристигне.

# 252
И аз чакам. Подали сме на 17,03

# 253
  • Пловдив

Щом вие още не сте я получили, значи със сигурност нашата ще пристигне около 15ти.

# 254

Щом вие още не сте я получили, значи със сигурност нашата ще пристигне около 15ти.

В една друга група бяха писали хора, които са подали на 30ти и са я получили.

Общи условия

Активация на акаунт