Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 687
  • 801
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
За кандидатстване освен документите по съответната точка трябват ли някакви общи медицински изследвания? Имам предвид хепатит, СПИН и т.н.?

Ние сме с мъжки фактор и освен неговите документи, на мен ми искаха резултат на АМХ и цветна снима + ксерокопия на ЛК на двамата + документите, които са за самия фонд - тях ни ги дадоха от клиниката.
Не  съм много наясно.Нужно ли е цветна снимка при условие че ще се прави ин витро ?

От клиниката ми казаха, че трябва да имам. От ЦАР не са ми звъняли, че има проблем с документите.

# 226
Миналия ден спорихме с едно момиче, което щяло да кандидатства с мъжки фактор. На нея също и искали и ЦС, но малко ме съмнява да е заради кандидатстването. Доколкото знам са нужни 2 СГ, консултация с уролог и АМХ. Но знам ли, тъй като ми обясняваше и други неща, които бяха пълни глупост, та се съмнявам, че и за ЦС е разбрала точно. Според мен просто са го искали като изследване Thinking Сега се чудя дали да продължавам да споря с нея или аз съм в грешка

# 227
  • Пловдив
Миналия ден спорихме с едно момиче, което щяло да кандидатства с мъжки фактор. На нея също и искали и ЦС, но малко ме съмнява да е заради кандидатстването. Доколкото знам са нужни 2 СГ, консултация с уролог и АМХ. Но знам ли, тъй като ми обясняваше и други неща, които бяха пълни глупост, та се съмнявам, че и за ЦС е разбрала точно. Според мен просто са го искали като изследване Thinking Сега се чудя дали да продължавам да споря с нея или аз съм в грешка

Моята ЦС е от октомври 2019-та, казаха ми, че не трябва да правя нова. Явно наистина само като документ им трябва.

# 228
  • София

Ние също кандидатствахме с мъжки фактор. От ЦАР не искат ЦС, но от клиниката искаха и направихме, за да е сигурно, че няма проблем и при мен.

# 229
За точката неизяснен стерилитет не е нужна. Ако причината е непроходимост на тръбите- да. По този начин се доказва.

За кандидатстване освен документите по съответната точка трябват ли някакви общи медицински изследвания? Имам предвид хепатит, СПИН и т.н.?

Ние сме с мъжки фактор и освен неговите документи, на мен ми искаха резултат на АМХ и цветна снима + ксерокопия на ЛК на двамата + документите, които са за самия фонд - тях ни ги дадоха от клиниката.
Не  съм много наясно.Нужно ли е цветна снимка при условие че ще се прави ин витро ?

# 230
С кандидатстване на мъжки фактор не искат цветна снимка във фонда. От клиниката ако ви го изискват е да са сигурни че нямате хидрослапинг,който при инвитро опит е токсичен за ембрионите!

# 231
Според мен не изискват ЦС от фонда, просто лекарите биха искали да изключат фактори поради които не се случва бременност. И едно от нещата е точно ЦС (дали има запушени маточни тръби), което е важно все пак. Simple Smile

# 232
  • Пловдив
Здравейте момичета, някоя получи ли си вече заповедта? И ако да, кога ги подадохте документите? Simple Smile

# 233
Не, звънях и ми казаха, че са започнали да ги изпращат и вероятно началото на май, понеже съм от последните номера, а ги карат по ред Simple Smile

# 234
Не, звънях и ми казаха, че са започнали да ги изпращат и вероятно началото на май, понеже съм от последните номера, а ги карат по ред Simple Smile
Кога подадохте документите и за първа заповед ли чакате ?

# 235

Кога подадохте документите и за първа заповед ли чакате ?

На 2 април ги подадохме, на 8 ни се обадиха за номерче и на 20-ти бяхме одобрени
Да, за първи път кандидатстваме

# 236
  • Пловдив
И на мен ми казаха, че по ред на подаването, ще пращат заповедите. Нашите са от 30.03.

# 237
И на мен ми казаха, че по ред на подаването, ще пращат заповедите. Нашите са от 30.03.

Вероятно следващата седмица ще ги получите Simple Smile аз предполагам, че нашите ще се забавят покрай празниците, но така или иначе ще изпусна този цикъл за съжаление и то за 1-2 дни

# 238
  • Пловдив

Вероятно следващата седмица ще ги получите Simple Smile аз предполагам, че нашите ще се забавят покрай празниците, но така или иначе ще изпусна този цикъл за съжаление и то за 1-2 дни

Здраве да е, важното е да се получат нещата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 239

Здраве да е, важното е да се получат нещата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Точно така 🍀 надявам се всички да има с какво да се похвалим скоро!
В тази връзка някой в Селена, Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт