Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 679
  • 801
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, до кой номер са?

# 211
До 57206 🙂

# 212
  • Пловдив
Даа, актуализиран е, тъкмо проверих, че и аз съм одобрена Blush Heart Честито на всички!!!
Вие кога ги подадохте ?

На 29.03 в клиниката, входирани са на 30.03.

# 213
Успех на всички Heart

# 214
И ние сме одобрении!Успех на всички!

# 215
57138 - одобрен 🍀
Подадохме документите на 02.04, дадоха ни номерче на 08.04.
Някой знае ли след като получим документите ли трябва да информираме клиниката или може да задействаме нещо преди това - някакви изследвание, които не се покриват от фонда примерно?
И момичета, успех! 😇

# 216
Трябва да се обадите в клиниката в първия ден от цикъла и те ще ви запазят час от 8ми до 14 ден след началото на цикъла. Засиви как процедира вашата клиника.При нас е на 12-тия ден, ние сме в Тутракан.  И тогава ще ви кажат какви изследвания, трябва да направите.Не правете нищо предварително, всяка клиника има различни изисквания.

# 217
Момичета, има ли случаи, в които НЕ одобряват кандидатстващите? На нас ни предстои кандидатстване по точката неизяснен стерилитет и съм на тръни.

# 218
Момичета, има ли случаи, в които НЕ одобряват кандидатстващите? На нас ни предстои кандидатстване по точката неизяснен стерилитет и съм на тръни.
И аз се чудя същото.

# 219
  • Пловдив
Момичета, а сега от ЦАР ще ни информират ли по някакъв начин, че са изпратили заповедта или чакаме смс от Еконт? Понеже през май няма да ме има няколко дни и да мога да се организирам да си я получа.

# 220
Има, но рядко. Но според мен просто има някакви пропуски в документите и ги връщат за до уточняване. С неизяснен, т. е. имаш 4 неуспешни опита? Ако е така, не мисля, че има защо да се притесняваш, че няма да ви удобрят

# 221
Момичета ,ние днес бяхме в клиниката.Изписаха ми примолут нор,след това чакам цикъл и започвам противозачатъчни. Не мисля ,че на всички ги изписват тези неща,но не пречи да звъннете един телефон!И аз мислех да звънна като ми дойде цикъл,но доктора каза че сме щели много да забавим нещата.Хубав ден!

# 222
За кандидатстване освен документите по съответната точка трябват ли някакви общи медицински изследвания? Имам предвид хепатит, СПИН и т.н.?

# 223
  • Пловдив
За кандидатстване освен документите по съответната точка трябват ли някакви общи медицински изследвания? Имам предвид хепатит, СПИН и т.н.?

Ние сме с мъжки фактор и освен неговите документи, на мен ми искаха резултат на АМХ и цветна снима + ксерокопия на ЛК на двамата + документите, които са за самия фонд - тях ни ги дадоха от клиниката.

# 224

Ние сме с мъжки фактор и освен неговите документи, на мен ми искаха резултат на АМХ и цветна снима + ксерокопия на ЛК на двамата + документите, които са за самия фонд - тях ни ги дадоха от клиниката.
Не  съм много наясно.Нужно ли е цветна снимка при условие че ще се прави ин витро ?

Общи условия

Активация на акаунт