Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 664
  • 801
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте ! Кога да отидем при уроког ? След втората СГ или може преди нея ? Колко време важи ?

# 196
Здравейте ! Кога да отидем при уроког ? След втората СГ или може преди нея ? Колко време важи ?
Здравейте, ще отидете след втората СГ( втората СГ трябва да в с различна диагноза от първата, но в никакъв случай не трябва да е Нормозооспермия!!!) на уролог и след становището на уролога, си подайте документите в ЦАР. Успех!

# 197
  • Пловдив
Здравейте! От ЦАР днес ми казаха, че до 23-ти април, в сайта ще бъдат публикувани актуалните статуси по заявленията. Може ли да помоля да споделите, когато имате промяна. Благодаря Simple Smile

# 198
Здравейте ,на мен ми казаха ,че утре най-вероятно ще е обновен сайта ,ще видим!Но и ние ще изпуснем следващия месец, очаквам М около 1ви май ConfusedНе вярвам да успеем да си получим толкова бързо заповедта.А и клиниката не работи заради празниците.Успех на всички!

# 199
Здравейте ,на мен ми казаха ,че утре най-вероятно ще е обновен сайта ,ще видим!Но и ние ще изпуснем следващия месец, очаквам М около 1ви май ConfusedНе вярвам да успеем да си получим толкова бързо заповедта.А и клиниката не работи заради празниците.Успех на всички!

ЕХ.. доста се забавиха този месец.
Няма ли опция да стартираш без да си взела документите, за да не изпуснеш месеца.

# 200
li92 утре съм в клиниката за коментар,че ми искаха Хистероскопия и ще попитам какви са опциите.Просто се изнервих доста с това чакане Sad

# 201
li92 утре съм в клиниката за коментар,че ми искаха Хистероскопия и ще попитам какви са опциите.Просто се изнервих доста с това чакане Sad

Разбирам те ... нормално да се изнервиш. Аз съм в подобно положение, защото и моя цикъл е в началото на м. май.
Стискам палци да успееш този месец!

# 202
li92 стиснати палчета и за теб,и за всички чакащи Heart

# 203
  • Пловдив
Аз дори бях толкова оптимистично настроена, че като подадохме документите, си мислих, че има шанс да започнем на тази М, около 24ти април я чакам 😁 А сега се надявам да започнем май, а не чак юни. Ще видим кога ще дойде заповедта. 🤞

# 204
Сайта е актуализиран 🤩🤩🤩 Честито на всички ❤️ Номер 57123 е одобрен

# 205
  • Пловдив
Даа, актуализиран е, тъкмо проверих, че и аз съм одобрена Blush Heart Честито на всички!!!

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 20:07 от me4eto__

# 206
  • Пловдив
Успешни да са за всички ни 💜

# 207
И аз 🤗 Благодаря за информацията и успех на всички! ❤️🤗

# 208
Юни месец Ви искам всички с две чертички

# 209
Даа, актуализиран е, тъкмо проверих, че и аз съм одобрена Blush Heart Честито на всички!!!
Вие кога ги подадохте ?

Общи условия

Активация на акаунт