Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 609
  • 801
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Някой вече подал документи април месец може ли да сподели какви са ви горе долу номерата,за  да се ориентирам и аз. Вчера ми звъняха,защото имах пропуски в документите и казаха,че след 20 април ще излезнат заповедите.

# 181
Здравейте,
Някой вече подал документи април месец може ли да сподели какви са ви горе долу номерата,за  да се ориентирам и аз. Вчера ми звъняха,защото имах пропуски в документите и казаха,че след 20 април ще излезнат заповедите.

Ехее, аз се надявах тази седмица да е комисията...но ще чакаме..
Ние сме подали март и номера ни е 56745

# 182
Ние сме 56 814 ,на 23 март приети документи.

# 183
  • Пловдив
И аз си мислих, че тази седмица ще е заседанието.Нашият в 56969 Smirk и е входиран на 30.03

# 184
Здравейте, момичета, можели да помоля за съвет. Мъжът ми прави обикновена спермограмата (в репрод. клиника) и резултатът е тератозооспермия със 7% нормални форми. Не разбирам особено, но според нея има лош разултат само при 1 от показателите, които се взимат предвид от фонда за мъжки фактор, нали така? Според вас колко време да чакаме преди да пусне втора, при нас и възрастта е фактор...
Здравейте, важна е диагнозата под показателите, след като не е нормозоосопермия, може да кандидатствате с нея + още една направена в друга лаборатория след 1 месец + становище от уролог, че препоръчва ин витро процедура. Успех!

# 185
Здравейте,

Ехее, аз се надявах тази седмица да е комисията...но ще чакаме..
Ние сме подали март и номера ни е 56745

Комисията заседава като решава за всяко подадено заявление, но после има техническа работа за публикуване на информацията за статусите. От значение е и фактът, че броят на приетите заявления непрекъснато расте и вече трайно надминава 500 за 1 месец.
По данни на ЦАР - Приети заявления за първо тримесечие на 2021г.– 1584 бр. (1347 бр. за същия период на 2020г.).

# 186
Здравейте,

Вчера ги пратих, а днес ми върнаха вх. номер 57214

# 187
Здравейте,
Аз подадох на 02.04 и ми дадоха номер 57033.

# 188
Аз ги дадох на клиниката на 25.3. Получих входящ номер 57123 с дата 8.4.21

# 189
Дали наистина комисията ще заседава след 20ти. Някой успя ли да се свърже с Цар?

# 190
Аз много се надявам след 20-ти да започнат да ги пращат, защото с тези празници....

# 191
Аз много се надявам след 20-ти да започнат да ги пращат, защото с тези празници....

Точно това ме притеснява и мен.
А и цикъла ми е в началото на май и не ми се иска да го пропускам.

# 192
И моят се пада някъде там, около майските празници и се притеснявам... Изобщо не ми се иска още един пропилян месец.

# 193
Аз много се надявам да хвана заседанието през май и да направим инвитрото през юни 😊... За тази цел трябва да подам документите до края на месеца, а още не знам в коя клиника Варна/Пловдив... за съжаление няма никой с опит от тези градове да ми каже коя клиника да избера. Тооо май все са някакви "вятър ги вее на бял кон" специалисти. Един свестен репродуктивен не мога да намеря в тези градове.  😢

# 194
Аз много се надявам да хвана заседанието през май и да направим инвитрото през юни 😊... За тази цел трябва да подам документите до края на месеца, а още не знам в коя клиника Варна/Пловдив... за съжаление няма никой с опит от тези градове да ми каже коя клиника да избера. Тооо май все са някакви "вятър ги вее на бял кон" специалисти. Един свестен репродуктивен не мога да намеря в тези градове.  😢

Виж в групите на различните клиники. Със сигурност ще намериш информация.

Общи условия

Активация на акаунт