Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 559
  • 801
  •   1
Отговори
# 165
mohiii, вчера ММ им видял документите, те са правили инвотро по фонда 2 пъти 🤦♀🙄 Но не знаят.Давали едни пари, по 1000лв,по 2000лв, за които не са им давали бележки и много ме съмнява, че тъй като грам не разбират какво им се случва са си плащали одобреното вече от фонда.. Най-тъпото е, че те се чувстват излъгани защото докторите им давали 100% гаранция.А жената януари е навършила 43 🙄 и вече Фонда отпада..
Не понавам лекър който да каже че нещо ще стане на 100%. Дано поне наистина са правени инвитро опити, а не само да са прибирали едни пари от тях и едни от фонда и накрая хората да са имали само инсиминаций.

# 166
  • до най-прекрасния мъж
Елънче, много ми идва на устата да кажа за подобни клиники и лекари, но точно сега не искам да се вълнувам. Попитайте жената дали са й правили пункции и после трансфер. Поне пункцията няма как да се обърка, защото е под упойка. Така ще са наясно поне какво са й правили. Ако са само инсеминации, а е "правено" инвитро по фонда, тези са за съд.

# 167
  • Пловдив
blue.angel правени са инвитрата.Първия път 8 Я са извадили, втория 1 🙄Но те са толкова "боси" , че като нищо са им взели парите за одобрените от фонда процедури.Мислят в понеделник да идват, ще я водя в нашата клиника при моя доктор, поне за консултация.Ще вляза с нея и после ще кажа на ММ какво е казал доктора, за да им преведе.Малко от малко да са наясно какво става.Яд ме е, че поне от година им казваме да дойдат тук, а ония им обещават 100% гаранция и те пак там.Казват, че й слагат ембриона, а не се захваща.Ще разгледам документите и аз.
Късмет на теб! 🤗🍀

# 168
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, Елънче!
Дано имат късмет и да попаднат на лекар, на който му се занимава наистина.
Успех!

# 169
Ако от първото кандидатстване не е минала една година, можете да кандидатствате със същите спермограми, само АМХ ви трябват и заявленията. Това за мъжки фактор. Попитайте за всеки случай, че не си спомням мн добре условието, но ние правихме 2 опита за една година с едни и същи СГ.
Сега за третия опит ни трябваше една нова СГ и моето АМХ.
Много благодаря! Само да попитам трябва ли отново становище от уролог/андролог?
Здравейте,
Ние също кандидатстваме за втори опит с мъжки фактор. Понеже не е минала една година ни искаха само нов АМХ и становище от уролог/андролог.
Пожелавам на всички успех Simple Smile

# 170
Ако от първото кандидатстване не е минала една година, можете да кандидатствате със същите спермограми, само АМХ ви трябват и заявленията. Това за мъжки фактор. Попитайте за всеки случай, че не си спомням мн добре условието, но ние правихме 2 опита за една година с едни и същи СГ.
Сега за третия опит ни трябваше една нова СГ и моето АМХ.
Много благодаря! Само да попитам трябва ли отново становище от уролог/андролог?

Трябва да.

# 171
Благодаря ви! Късмет на всички!

# 172
Здравейте знаете ли колко време се чака сега одобрение от фонда за първа заповед ?

# 173
Здравейте знаете ли колко време се чака сега одобрение от фонда за първа заповед ?

Здравйте, горе/долу около месец, след като подадете документите.

# 174
  • София
Ние подадохме на 26.02 и получихме след по-малко от месец.

# 175
  • София
Здравейте, момичета! Знае ли някой дали може да се кандидатства със съпруг чужденец? Съпругът на моя приятелка българка е от Косово. Имате ли идея?

# 176
Може.Успех на приятелката!

# 177
  • В страната на бурите
Здравейте, момичета, можели да помоля за съвет. Мъжът ми прави обикновена спермограмата (в репрод. клиника) и резултатът е тератозооспермия със 7% нормални форми. Не разбирам особено, но според нея има лош разултат само при 1 от показателите, които се взимат предвид от фонда за мъжки фактор, нали така? Според вас колко време да чакаме преди да пусне втора, при нас и възрастта е фактор...

# 178
Ако искате да си пуснете документи за Фонда трябва да има 1 месец разлика и да бъде пусната в друга лаборатория.

# 179
Аз мисля, че с тази СГ няма да ви одобрят, ако кандидатствахте с мъжки фактор. Трябват поне 2 показателя да са извън нормата. Консултирайте се с док. преди да си давате парите за нова СГ

Общи условия

Активация на акаунт