Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 859
  • 801
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, общият текст на страницата на Фонда не е обновен, но данните са, когато си въведеш вх. номер и рождената дата Simple Smile

# 361
Момичета влизам в месеца а след като напиша кода ми излиза няма намерени резултати. Дали има грешка ? Възможно ли е тогава да не сме одобрени ?

# 362
На дата напишете първите 6 цифри от ЕГН-то. Може за това да не ви го приема

Момичета влизам в месеца а след като напиша кода ми излиза няма намерени резултати. Дали има грешка ? Възможно ли е тогава да не сме одобрени ?

# 363

На мен винаги ми се получаваше от втория път. 😃 Успех!

# 364
Ами... дочакахме, момичета! Живи и здрави и дано на всички се развият положително нещата!

# 365
Успех мили момичета!!!! Успех❤🙏🏻 И моята е в одобрените!!! Имам въпрос. Сега като я вьема заповедта 🙏🏻 Отивам си при доктора направо на 2 - ри ден ли или има някаква административна процедура и трябва да я представя първо в клиниката. Преди месец пъснахме всички възможни изследвания точно за тази цел- да почнем веднага след заповедта? Така че да действам направо за прегледа със заповедта ли или нешо трябва да ходя административно да правя . Извинете ме , че може би е глуоав въоросът. Първа заповед ми е. Имам едно ннеуспешно ин витро февруари самофинансирано, та не знам. 🙏🏻❤

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 00:15 от Анонимен

# 366
Успех мили момичета!!!! Успех❤🙏🏻 И моята е в одобрените!!! Имам въпрос. Сега като я вьема заповедта 🙏🏻 Отивам си при доктора направо на 2 - ри ден ли или има някаква административна процедура и трябва да я представя първо в клиниката. Преди месец пъснахме всички възможни изследвания точно за тази цел- да почнем веднага след заповедта? Така че да действам направо за прегледа със заповедта ли или нешо трябва да ходя административно да правя . Извинете ме , че може би е глуоав въоросът. Първа заповед ми е. Имам едно ннеуспешно ин витро февруари самофинансирано, та не знам. 🙏🏻❤
Здравей, лекарят ще ти определи по какъв протокол ще ти е стимулацията къс (от 2-ри ден) или дълъг  (от 20 ден).
Аз отидох случайно на 18 ден, за да си занеса заповедта, като си мислех, че ще започна стимулация на 2-ри ден от МЦ, а се върнах с един плик инжекции за дълъг протокол, които почнах на другия ден.
Така че, взимай си заповедта и я носи. Успех!

# 367
Book , благодаря ти! Взимам я и отивам и каквото каже, няма да чакам втори ден и да се чудя дотогава. Благодаря❤

# 368

Здравейте ! Опитах всякакви начини но няма инфо ...

# 369
Здравейте,
Късно снощи отново проверих статуса и вече е "издадена заповед за финансиране". 😊😊😊
Въпросът ми е кога да очаквам да ми я изпратят?
Подадохме документи на 14.05.

# 370
Тони, обади се в центъра...
Успех ти желая!

Здравейте ! Опитах всякакви начини но няма инфо ...

До 18.06 трябва да сме ги получили Blush

Здравейте,
Късно снощи отново проверих статуса и вече е "издадена заповед за финансиране". 😊😊😊
Въпросът ми е кога да очаквам да ми я изпратят?
Подадохме документи на 14.05.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 08:32 от Gerata81

# 371
  • Пловдив

Тони, не трябва да пишеш никакви точки. Само първите 6 цифри на ЕГН.

# 372
Здравейте момичета, успех на всички за сбъдване на така желаното бебче Simple Smile и аз съм одобрена за финансиране

# 373

Тони, не трябва да пишеш никакви точки. Само първите 6 цифри на ЕГН.
Пробвах и с първите 6 цифри на ЕГН не ми излизаше нищо .Преди малко се обадих и ми казала че ЕГН което започва с 0 не излиза ,но сме одобрени ! ❤🙏🏻🎉

# 374
Здравейте!  Във вторник пуснах документи за смяна на клиниката и искам да похваля ЦАР, че на следващия ден веднага след получаването ми изпратиха мейл с входящ номер.

Общи условия

Активация на акаунт