Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 854
  • 801
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Някоя получи ли си вече заповедта?

# 376
Инфо от профила в Еконт - пътуват - вх.номер 57214 Envelope

# 377
Здравейте, в петък пуснах документите към ЦАР и днес ми изпратиха имейл с входящ номер: 57958. Има ли шанс този месец да бъдат разгледани?

# 378
Здравейте, в петък пуснах документите към ЦАР и днес ми изпратиха имейл с входящ номер: 57958. Има ли шанс този месец да бъдат разгледани?
Към 10 юни.

# 379
Моят номер е 57676 и все още нямам изпратена заповед🙄😒

# 380
Инфо от профила в Еконт - пътуват - вх.номер 57214 Envelope

Здравейте, къде мога да влезна и да проверя дали са пуснати и моите документи?

# 381
Направи си регистрация в Еконт и през сайта или моб. им приложение

# 382
Здравейте, аз също се регистрирах в мобилното приложение на Еконт, и също очаквам днес моята заповед 57261. Стискам палци и успех на всички Simple Smile

# 383
Аз съм с номер 57212,получих смс от Еконт тази сутрин!

# 384
Здравейте! Аз съм с номер 57300 - също днес имам пратка в офиса на Еконт, който дадох. Снощи получих имейл, тази струин - смс.
Успех на всички д(м)ами!

# 385
  • Пловдив
Здравейте, момичета! С мъжа ми ще кандидатстваме по фонда, но сме пред голяма дилема. Бяхме насрочили ин витро процедура сега за юни (самофинансирана), но сега ще чакаме решение от фонда и няма да я правим. Другата седмица трябва да са изпратени вече документите. Въпросът ми е бързо ли става одобрението и дали ще можем да успеем за юли месец, ако ни одобрят да започнем процедурата, понеже нашата клиника почива целия август и много ще се отложат във времето нещата (отлагат ни от януари 2020-та). Довечера ще ни звъннат, за да чуят решението ни. Моля ви за отговор и съвет Heart

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 12:06 от Черешка 🍒

# 386
Здравейте, момичета! С мъжа ми ще кандидатстваме по фонда, но сме пред голяма дилема. Бяхме насрочили ин витро процедура сега за юни (самофинансирана), но сега ще чакаме решение от фонда и няма да я правим. Другата седмица трябва да са изпратени вече документите. Въпросът ми е бързо ли става одобрението и дали ще можем да успеем за юли месец, ако ни одобрят да започнем процедурата, понеже нашата клиника почива целия август и много ще се отложат във времето нещата (отлагат ни от януари 2020-та). Довечера ще ни звъннат, за да чуят решението ни. Моля ви за отговор и съвет Heart

Ако подадете сега, ще разглеждат молбата Ви на юнското заседание и ако я одобрят, след това отнема около 3 седмици всички да си получат заповедите. Така че евентуално между средата на юни и юли ще си получите заповедта, ако сте одобрени.
Успех!

# 387
Здравейте, момичета. На 27.05 изпратих документите до фонда с куриер и пратката ми е разнесена. Задължително ли пращат входящ номер на имейла, защото аз не съм получила нищо.

# 388
Аз им писах имейл. В рамките на 10минути ми изпратиха входящия номер

Здравейте, момичета. На 27.05 изпратих документите до фонда с куриер и пратката ми е разнесена. Задължително ли пращат входящ номер на имейла, защото аз не съм получила нищо.

# 389
От момичетата знам, че понякога имейлът попада в Спам. Иначе аз пратих документите чрез клиниката си и трябваше да питам директно в ЦАР за номер, защото много късно върнаха инфо до клиниката, която съответно да ми се обади на мен.

Всъщност като звъннах в ЦАР да питам за номер, ме накараха да напиша имейл, на който ми отговориха по същество.

На ЦАР телефоните за информация и справки са: 028953146 и 028953148 от 14.00 до 16.00 ч.
По имейл много бързо отговарят, в рамките на деня. cfar@mh.government.bg

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт