Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 785
  • 801
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 766
Здравейте Ми-08, аз също искам да изкажа мнението си.  Ние сме с мъжки фактор и в момента чакам заповедта по фонда, но нямаме 4 инсеминации и не знам изобщо дали е задължително. Ние нямаме нито една. Кандидатстваме с мъжки фактор с две спермограми от две различни клиники и двете с еднакво заключение - Олигоастенотератозооспермия, а за морфологията да не говорим 2%. При вас какви  са резъултатите от направените до момента спермограми?

# 767
Здравейте момичета. Току що звъннах в центъра и ми казаха ,че сме одобрени . Извинявайте ,но от тук нататък какво следва  . С мъжки фактор сме . Предварително благодаря и успех на всички ❤️

# 768
Здравейте! Гледам че сайта не е обновен, а аз току що получих известие от Еконт, че утре ще ми бъде доставена пратка. Някое друг с известие?

# 769
Тансита,кой номер сте?

# 770
Тансита,кой номер сте?

59084. Подала съм документи на 09.08 но са се разглеждали сега в Септември, понеже не са били входирани за комисията през Август. Предполагам затова толкова бързо. Надявам се този път да имаме заповед, понеже през Май месец получих отказ. Успех на всички! ☘️

# 771
Здравейте момичета. Току що звъннах в центъра и ми казаха ,че сме одобрени . Извинявайте ,но от тук нататък какво следва  . С мъжки фактор сме . Предварително благодаря и успех на всички ❤

Здравейте, вие кой номер сте? И казаха ли кога ще обновят сайта? Simple Smile

# 772
Здравейте момичета. Току що звъннах в центъра и ми казаха ,че сме одобрени . Извинявайте ,но от тук нататък какво следва  . С мъжки фактор сме . Предварително благодаря и успех на всички ❤

Здравейте, когато им звънях преди 2 дена ми казаха че към 23.09 ще публикуват резултатите.Успех на всички

# 773
Здравейте момичета. Току що звъннах в центъра и ми казаха ,че сме одобрени . Извинявайте ,но от тук нататък какво следва  . С мъжки фактор сме . Предварително благодаря и успех на всички ❤️

Здравейте, когато си получите заповедта трябва да я дадете в клиниката, която сте избрали. От там ще ви кажат какво следва.

# 774

номер 59334 . Казаха ,че са дали на колегите резултатите ,но те се бавят. Също ми казаха ,че ще получа заповедта до 4.10

# 775
Момичета проверявайте, сайта е обновен. Ние сме одобрени, с мъжки фактор сме.

# 776
Здравейте, момичета! И ние сме одобрени 59514 😁. Няма такава радост и дано  всички имаме пухкав финал

# 777
Здравейте, момичета! И ние сме одобрени 59514 😁. Няма такава радост и дано  всички имаме пухкав финал
Наистина няма такава радост, не мога и да опиша. Късмет и успех на всички момичета и скоро да си пишем в друга тема Simple Smile

# 778

Наистина няма такава радост, не мога и да опиша. Късмет и успех на всички момичета и скоро да си пишем в друга тема Simple Smile

И ние сме одобрени 59164 номер пожелавам на всички успех🍀🍀🍀🍀

# 779
  • Бургас
И ние 59562. Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт