Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 872
  • 801
  •   1
Отговори
# 345
Началото на другата седмица се очаква да има публикувани резултати в сайта 🙃

# 346
Здравейте! Записвам се и аз, днес пуснахме документите в пощенската кутия на адреса. Сега очакваме да ми върнат мейл с входящ номер, нали така? И после с този номер проверявам статуса в сайта на ЦАР?

# 347
Здравейте! Записвам се и аз, днес пуснахме документите в пощенската кутия на адреса. Сега очакваме да ми върнат мейл с входящ номер, нали така? И после с този номер проверявам статуса в сайта на ЦАР?
Точно така. Проверявайте си мейла, включително и папка "спам". Нашия входящ номер получихме няколко часа, след като пуснахме документите .
Успех!

# 348
Днес получих обаждане. Номер 57746 съм.Дали ще успея да влезна в този месец ? И до колко време след одобряването  изпращат заповедите?
Съжелявам за глупавите въпроси. Напълно нова съм в това ,а и може би най малката нямам 20г.Вие сте ми голяма подкрепа и помощ ! 😔😢

# 349
Днес получих обаждане. Номер 57746 съм.Дали ще успея да влезна в този месец ? И до колко време след одобряването  изпращат заповедите?
Съжелявам за глупавите въпроси. Напълно нова съм в това ,а и може би най малката нямам 20г.Вие сте ми голяма подкрепа и помощ ! 😔😢

Ако под този месец имаш предвид май, не искам да те отчайвам но няма как. Комисията сто процента е минала, а и да не е всички подали след 10-12 число се разглеждат на следващ месец. Аз два пъти изпусках даден месец защото подавах документите 3-4 дни преди средата.

Последно подадох на 12 март, одобриха ме април и получих на 10 май :/ Успех!

# 350
Днес получих обаждане. Номер 57746 съм.Дали ще успея да влезна в този месец ? И до колко време след одобряването  изпращат заповедите?
Трябва да имаш,малко търпение миличка. Нещата ще се случат но  се случват малко бавно. Въоръжи се с търпение,горе долу се чака 1 месец.  Аз подадох документите на 13.04 и си получих заповетта на 14.05. Успех

# 351
Здравейте! Някой има ли идея , дали е минало заседанието за май месец?
Поздрави и успех на всички!

# 352
Здравейте! Някой има ли идея , дали е минало заседанието за май месец?
Поздрави и успех на всички!
Заседанието е минало. Ще качат данните във вторник на 25. 05, но предполагам заси кога сте подали документи.

# 353
Vaya_Niya, благодаря за инфото 😀! Подадохме на 13.05. Стискайте палци да сме минали на това заседание.

# 354
Момичета в сайта на ЦАР, няма качена информация от комисията.

# 355
Момичета в сайта на ЦАР, няма качена информация от комисията.
Ами рано е още, надявам се следобед да ги качат. Като им звънях ме увериха, че вторник ще ги качат. Предишното обявление в сайта беше следобед, така че.. стискаме палци 🤗🙏

# 356
Момичета, днес звънях в ЦАР. Казаха, че до довечера трябва да има качени резултати. Търпение и успех на всички!

# 357
Здравейте, това, което чакаме да излезе днес, какво е? Одобрени кандидатури-тоест потвърждение за издаване на заповед или просто, че данните ни се обработват? Ние подадохме документите на 19.05, и имам входящ номер, който взех по телефона, заради проблем с имейла, но все още в системата ми излиза, че "няма намерени резултати" и се чудя дали всичко е наред с документите ми.

# 358
Здравей
И двете ще се видят Hug
Здравейте, това, което чакаме да излезе днес, какво е? Одобрени кандидатури-тоест потвърждение за издаване на заповед или просто, че данните ни се обработват? Ние подадохме документите на 19.05, и имам входящ номер, който взех по телефона, заради проблем с имейла, но все още в системата ми излиза, че "няма намерени резултати" и се чудя дали всичко е наред с документите ми.

# 359
Здравей
И двете ще се видят Hug

Обичайно информацията на сайта на ЦАР, касаеща промяната в статусите на постъпилите заявления, се актуализира редовно 1 път месечно - след заседание на Експертната комисия с цел да се публикуват решенията й по разгледаните заявления.
Заявленията, подадени след датата на комисията остават за разглеждане за следващия месец и са със статус "прието заявление".

Общи условия

Активация на акаунт