Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 832
  • 801
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета. Днес звъннах до фонда. Комисията за месец юни е минала. Другата седмица ще обновят данните във сайта.
Успех на всички!
Здравейте, току що получих известие от Еконт за документите. Нормално ли е толкова бързо да получа заповедта, ако сме одобрени? Дори в сайта все още не е актуализирана информацията.

Кой е вашият номер

# 421
Не би трябвало да е отказ, явно сте били от първите номера...

# 422
Здравейте момичета. Днес звъннах до фонда. Комисията за месец юни е минала. Другата седмица ще обновят данните във сайта.
Успех на всички!
Здравейте, току що получих известие от Еконт за документите. Нормално ли е толкова бързо да получа заповедта, ако сме одобрени? Дори в сайта все още не е актуализирана информацията.

Кой е вашият номер
Вх. ми номер е 57924

# 423
Не е задължително да е точно един месец между спермограмите, това е минимума, а максимум година. Нашите спермограми бяха януари 2020г и октомври 2020, като с тях подадохме януари и бяхме одобрени.

# 424
Момичета искам да попитам нещо но не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, за което се извинявам. Интересувам се от донорството на яйцеклетки и в частност от това да стана донор. Родих първото си детенце на 09.05.21 секцио и искам да знам какъв период след раждане (секцио) бих могла да се подложа на процедурите? Благодаря предварително!

# 425
  • Пловдив
Момичета искам да попитам нещо но не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, за което се извинявам. Интересувам се от донорството на яйцеклетки и в частност от това да стана донор. Родих първото си детенце на 09.05.21 секцио и искам да знам какъв период след раждане (секцио) бих могла да се подложа на процедурите? Благодаря предварително!
Имам позната от фондация "Искам бебе", която се занимава с донорството на яйцеклетки.Ако искаш мога да те свържа.
Поздравления за това, което си решила! 🌹

# 426
Здравейте, както и се опасявах, получих отказ от фонда, но имам намерение да го обжалвам, защото смтам, че не са взели под внимание цялата информация.
Някой знае ли каква е процедурата за обжалване?

# 427
Имам позната от фондация "Искам бебе", която се занимава с донорството на яйцеклетки.Ако искаш мога да те свържа.
Поздравления за това, което си решила! 🌹
Пишете ми 😊

# 428
Здравейте, както и се опасявах, получих отказ от фонда, но имам намерение да го обжалвам, защото смтам, че не са взели под внимание цялата информация.
Обикновено, когато един акт може да се обжалва има инструкции в самия отказ... Никъде на страницата и във вътрешните правила не съм видяла поне аз, да има установен ред... Каква е причината за отказа?

# 429
Обикновено, когато един акт може да се обжалва има инструкции в самия отказ... Никъде на страницата и във вътрешните правила не съм видяла поне аз, да има установен ред... Каква е причината за отказа?
Написали ли са ми, че мога да обжалвам в Министерството на здравеопазването. Отказът е защото според тях ендометриозата ми е стадии 1-2, а не 3-4. А аз имам стадиране с резултат 3 и не са видели правилно размера на кистата в епикризата. Има две извадки, а те са обърнали внимание само на едната, която е наистина много малка. До следващата, заради която съм 3ти стадии, очевидно не са стигнали да прочетат.
Със сигурност ще пробвам с обжалване, трябва да проверя само дали не трябва отново нещо от клиниката.

# 430
Щом имаш основание, задължително опитай! Можеш и да им се обадиш по телефона да дадът насоки - предполагам, че няма да откажат... А пък и дано дадът опция, при която и ти да си спестиш размотаване...

# 431
Здравейте, момичета. Имате ли представа кога ще бъде следващото заседание на Комисията? Днес подадохме документите в клиниката, казаха ни, че до 1-2 дни ще ги пуснат, но разбрах, че за юни вече са минали разглежданията. Т.е. само по едно заседание ли има на месец?

# 432
  • София
Здравейте, момичета. Имате ли представа кога ще бъде следващото заседание на Комисията? Днес подадохме документите в клиниката, казаха ни, че до 1-2 дни ще ги пуснат, но разбрах, че за юни вече са минали разглежданията. Т.е. само по едно заседание ли има на месец?
Salsera, заседание има един път в месеца и е някъде по средата на месеца, понякога малко по-рано, друг път малко по-късно. Успех!

# 433
People Baby
Salsera, заседание има един път в месеца и е някъде по средата на месеца, понякога малко по-рано, друг път малко по-късно. Успех!

Благодаря Simple Smile Успех на теб и на всички, които искат две чертички  Heart Exl

# 434
А някой знае ли кога е било заседанието и до кой номер са одобрените?

Общи условия

Активация на акаунт