Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 766
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета. Днес бях на преглед при д-р Персенска в Надежда. Втори опит ми е по фонда на естествен цикъл. Само че днес ми каза, че трябва да си сменя Заповедта не на естествен цикъл, а за стимулация. Трябва да се свържа с момичето, което отговаря за фонда в понеделник. На някой от вас случвало ли се е да смени заповед по фонда, знаете ли каква е процедурата и колко време отнема?
Здравей, аз подадох заявление за заповед на естествен цикъл, но получих заповед за стимулация. Обадих се на служителките от ЦАР и се оказа човешка грешка, като те изпратиха новата заповед след 2 дни на техни разноски до клиниката. Но, ако не беше човешка грешка, трябваше да чакам ново заседание, за да ми я одобрят евентуално. Успех!

Благодаря за информацията. Успех и на вас!

# 556
Може да са в отпуски, момичета. Щом бавят този месец заседанието, а предния избързаха. Ние сме с "Прието заявление" от 09.06.

Аз имам входящ номер от 17.06.2021. На предното заседание не минахте ли? Мислех, че са взели предвид документите подадени до 14.06.2021.

# 557
  • Пловдив
Може да са в отпуски, момичета. Щом бавят този месец заседанието, а предния избързаха. Ние сме с "Прието заявление" от 09.06.

Аз имам входящ номер от 17.06.2021. На предното заседание не минахте ли? Мислех, че са взели предвид документите подадени до 14.06.2021.

Не, защото предното е било или на 8-ми или на 9-ти юни, т.е. на косъм го изтървахме Sad Тогава са избързали, сега се бавят. Теорията ми остава същата, заради отпуските е спорд мен.

# 558
Момичета, някоя свърза ли се ? Направо вече се побърках да рефрешвам този сайт и нищо Grinning

# 559
Днес изненадващо си получих заповедта за смяна на клиниката. От 15.07 е, но статуса ми в сайта си стоеше прието заявление. Чак сега се промени. Скоро би трябвало и другите да си ги получите.
Успех на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 18:08 от moonwind

# 560
Днес изненадващо си получих заповедта за смяна на клиниката. От 15.07 е, но статуса ми в сайта си стоеше прието заявление. Чак сега се промени. Скоро би трябвало и другите да си ги получите.
Успех на всички Simple Smile
            Супер !!! Току що погледнах и съм със статус издадена заповед за финансиране . Дали има някакъв шанс да р при мен до края на този месец, за да хванем този МЦ

# 561
Като пише, че е издадена заповед за финансиране означава, че сме одобрени, нали?

# 562
Като пише, че е издадена заповед за финансиране означава, че сме одобрени, нали?

Да и е издадена и само чака куриер. Simple Smile

# 563
Супер! Чакаме си значи. Simple Smile

moonwind, би ли казала входящият ти номер какъв е? Аз се чудя сега кога е възможно да очаквам заповедта, тъй като утре тръгваме на почивка.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 21:30 от Sunflower92

# 564
Здравейте, подадох си документите с куриер с обратна разписка. Някой би ли споделил опит след това как и след колко време си е получил входящия номер.

# 565
На 22.06 си изпратих документите към клиниката, която трябваше да ги подаде към ЦАР, на 28.06 се обадих в ЦАР да попитам за входящ номер и тъкмо бяха пристигнали и ми дадоха номера.

# 566
В събота изпратих, в понеделник имах емайл с входящ номер.

# 567
  • Пловдив
Хеййй, и аз да се отчета - номер 58160 сме - "Издадена заповед за финансиране"
Успех на всички Heart

# 568
Честито!

С какво темпо вървят заповедите? По колко минават на месец?

# 569
Уважаеми пациенти, Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще получат:
до 31.07.2021г. - входящи номера от 58140 до 58652
 Успех, мацкиииии Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт