Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 202
  • 801
  •   1
Отговори
# 600
Момичета знаете ли сега какви трябва да са стойностите на Амх зада имам право да кандидатствам  в ЦАР

Мисля, че беше над 0,5

# 601
Момичета знаете ли сега какви трябва да са стойностите на Амх зада имам право да кандидатствам  в ЦАР
Над 0.5...

# 602
Благодаря значи нямам шанс, моето е 0.364

# 603
Не знам колко е вярно, но скоро видях мнение, че в Рамус изкарвали по-високи резултати, не помня къде го прочетох, но може да опитате там. Аз имам 2 изследвания в Рамус със стойности 6,5 (2019г) и 4,1 (2020г) и едно в друга лаборатория - 1,85 (2021г).

# 604
  • София
Благодаря значи нямам шанс, моето е 0.364
Чела съм, че АМХ може да е нисък както от изчерпан резерв, така и заради недостиг на витамин Д. Може да опитате да вдигнете АМХ с прием на витамин Д. Също вариант е да го пуснете в още няколко лаборатории и да се надявате в някоя от тях стойността да излезе над 0,5.

# 605
Проблема е  че утре трябва да подам документите  понеже навършвам 43 и по късно няма как да ги подам. Така че нямам време да си вдигна АМХ.Благодаря Ви за отговорите.

# 606
Проблема е  че утре трябва да подам документите  понеже навършвам 43 и по късно няма как да ги подам. Така че нямам време да си вдигна АМХ.Благодаря Ви за отговорите.

Защо не пробваш днес в Рамус? И те до следобяд няма ли да станат резултатите? Успех🍀

# 607
Здравейте. На 21.07.пуснах документи за смяна на заповедта. На следващия ден получих имейл с входящ номер. До днес проверявам на страницата на фонда статуса и не ми излиза нищо. Дори няма "прието заявление". Някой има ли със същия проблем?

# 608
  • Пловдив
Дани, още не е обновена информацията, затова не ти излиза.

# 609
Елънче, благодаря ти.

# 610
Здравейте. В Петък ми предстои цветна снимка и след това ще изпращам документи към ЦАР за втори път. Понеже днес не мога да се свържа с тях да ги питам, разширената спермограма на партньора ми изтича на 11.08,ит клиниката ме уверяват, че не е проблем тъй като документите ще са при тях на 09.08,но се притеснявам дали е възможно да получа отказ заради това? Благодаря предварително! 🙂

# 611
Здравейте. В Петък ми предстои цветна снимка и след това ще изпращам документи към ЦАР за втори път. Понеже днес не мога да се свържа с тях да ги питам, разширената спермограма на партньора ми изтича на 11.08,ит клиниката ме уверяват, че не е проблем тъй като документите ще са при тях на 09.08,но се притеснявам дали е възможно да получа отказ заради това? Благодаря предварително! 🙂
Ние също подавахме първи път с изтичаща спермограма, втори път изобщо не ни бяха подготвили от болницата ( говоря за септ 2020 и април 2021). Всичко беше наред  и приеха документите. Успех!

# 612
Здравейте! Днес правих цветна снимка (за втори път) и този път не ми дадоха диск, първия път получих диск и го изпратих заедно с документите. Въпросът ми е дали е задължително да се изпраща и диск, защото аз днес трябва да изпратя документите към ЦАР, а нямам възможност да отида в болницата. Благодаря предварително!

# 613
Здравейте! Другата седмица подаваме документите ( тубарен фактор ), но от клиниката ми казаха, че понеже ЦС ми е правена на друго място и в заключението са писали, че едната тръба е непроходима, но другата е пропуснала под високо налягане, може да не но одобрят и да се подготвим. На снимката се вижда, че е пропуснат контраста само до половината, където се е събрал в джоб. Някой с подобен случай?

# 614
Не помня дословно какво пишеше в моята ЦС, беше нещо от сорта, че едната не пропуска и е оформила депа, а другата се е изпълнила трудно и на капки е пропуснала контраста. Твоята диагноза ми звучи  подобно. В болницата и на мен ми казаха, че не е мн сигурно дали ще ни удобрят, но се получи, така че успех и на теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт