Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 839
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
Днес като проверявах в сайта все още пише прието заявление но написали че данните са актуални към 10.09 включително. Някой друг проверявал ли е.

# 706
  • Бургас
Днес като проверявах в сайта все още пише прието заявление но написали че данните са актуални към 10.09 включително. Някой друг проверявал ли е.

Да това пише. Аз днес пак им звънях, понеже нашия случай е малко объркан и държим връзка. Казаха че няма да е днес заседанието. Утре пак трябва да се чуя с тях и ще попитам и писле ще ви пиша

# 707

Да това пише. Аз днес пак им звънях, понеже нашия случай е малко объркан и държим връзка. Казаха че няма да е днес заседанието. Утре пак трябва да се чуя с тях и ще попитам и писле ще ви пиша
Благодаря за информацията,ако науча и аз нещо ново ще пиша
Някой да знае нещо ново за комисията дали е минала.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 12:46 от Galina Radoslavova 702865

# 708
  • Бургас
Днес им звънях казаха че предстои, но кога още незнаят... Това е инфото...

# 709
Благодарим за информацията. Всички сме я очакване. Ще се радвам да споделите с нас ако разговаряте отново с тях,  Успех на всички момичета!

# 710
  • Бургас
Благодарим за информацията. Всички сме я очакване. Ще се радвам да споделите с нас ако разговаряте отново с тях,  Успех на всички момичета!

Ако имам информация ще пиша. Ние сме с номвр 59562 и жената каза че ще влезе за разглеждане този месец, така че предните номера бъдете сигурни че ще се разгледат сега. Успех на всички

# 711
Да се надяваме че утре вече ще има комисия и чакането да мине

# 712
  • Бургас
Само да кажа че заседанието е било вчера. Хванала съм последния влак. След 22.09 ще разберем кой одобрен кой не 😉

# 713
Само да кажа че заседанието е било вчера. Хванала съм последния влак. След 22.09 ще разберем кой одобрен кой не 😉
Супер че ни каза добра новина но сега пак ще чакаме за актуализация на сайта.Дано до края на седмицата да стане ясно и всички да получим удобрение.Успех

# 714
След актуализацията на сайта Директно с номерчето ли става проверката дали сме одобрени или не?

# 715
Леле сериозно ли чак след 22 ще има актуализация на статусите в сайта? Още цяла седмица Sad

# 716
Аз днес си получих заповедта от вчерашната комисия. Как става тази "магия" - с електронно подаване в Система за сигурно електронно връчване с електронен подпис и изрично упоменато в заявлението, че желаем електронно връчване. Очарована съм от работата на ЦАР - най-ефективно, бързо и любезно работещата институция в България. Simple Smile

# 717
Леле сериозно ли чак след 22 ще има актуализация на статусите в сайта? Още цяла седмица Sad
Навремето се чакаше с месеци за резултата, всъщност хората доста експедитивно действат, да не забравяме, че това са стотици номера на месец. Сигурна съм, че можем да имаме още малко търпение, за да си свършат работата спокойно хората Simple Smile успех на всички!

# 718
Аз днес си получих заповедта от вчерашната комисия. Как става тази "магия" - с електронно подаване в Система за сигурно електронно връчване с електронен подпис и изрично упоменато в заявлението, че желаем електронно връчване. Очарована съм от работата на ЦАР - най-ефективно, бързо и любезно работещата институция в България. Simple Smile
А може ли да споделиш кой номер беше,🙂

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 18:51 от Galina Radoslavova 702865

# 719
Kris_ti, къде ти излиза в системата за електронно връчване? Като получено съобщение ли? И аз там трябва да я получа, но не съм сигурна къде да гледам.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:51 от Penguin4e

Общи условия

Активация на акаунт