Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 819
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,днес никой ли не е научил нещо ново за заповедите 🙂

# 721
  • Бургас
Здравейте,днес никой ли не е научил нещо ново за заповедите 🙂
Ами чакаме вече...

# 722
Аз съм 59426 и ми дава все още "прието заявление"

# 723
Kris_ti, къде ти излиза в системата за електронно връчване? Като получено съобщение ли? И аз там трябва да я получа, но не съм сигурна къде да гледам.

Първо получих на имейла си, че имам получени връчени документи (изпраща се от системата за електронно връчване, а не от ЦАР) и после видях в системата за електронно връчване получено ново съобщение.
Много удобен метод.

Обаче молбата ми беше за смяна на клиниката и удължаване на срока на заповедта, защото изтича този месец, а ще правим замразен ембриотрансфер следващия. Хубаво са ми дали заповед за новата клиника, но не и за удължаване на заповедта. Чак сега ми казват от клиниката, че "няма как да се удължи заповед, която не е изтекла" (изтича на 06.10, а процедурата ще се прави около 30.10), та трябва да подавам всичко отначало и да чакам комисията на 15.10...

Пиша го тук, за да знаят и други в подобно положение и да не си губят времето да подават по няколко пъти документи.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:32 от Kris_ti

# 724
Аз съм 59426 и ми дава все още "прието заявление"
Здравейте аз съм 59444 и също така ми пише но се надявах за 1-2 дена да актуализират сайта след като мине комисията

# 725
Здравейте, аз съм номер 59084. Подадох докуме ти на 08.08 и тигава ми казаха че комисията ще е на 10.08,но не сме влезнали в комисията за Август не знам по каква причина. Моят статус в момента е '' разглежда се от комисия". Предполагам че ще обноввт сайта към края на месеца, поне като следя миналия месец беше така, обнови ха го на 23.08

# 726
Здравейте. Моя номер е 59334 в сайта пише няма информация. Има ли шанс да не сме минали на тази комисия документите са подадени от клиниката на 27.08. Благодаря

# 727
Здравейте. Моя номер е 59334 в сайта пише няма информация. Има ли шанс да не сме минали на тази комисия документите са подадени от клиниката на 27.08. Благодаря
Здравей пробвай два пъти да влезеш.Мен на втория път ме пуска в сайта успех

# 728
  • Бургас

И на мен така пише. При положение че подадохме на 14.08 😂 и жената каза че след 22 направо ще си видим статуса

# 729
Здравей пробвай два пъти да влезеш.Мен на втория път ме пуска в сайта успех
Благодаря така стана излезе ми статус "заявление прието"

# 730
Трябва да имаме търпение. Има си технологично време да се вкарат статусите в системата. На месец се издават около 500 заповеди: http://www.car-bg.org/news.php?name=informatsiya-km-30062021g-54

# 731
Ще изчакаме още няколко дена.Казаха че след 22 ще излязат статусите,успех на всички

# 732
Трябва да имаме търпение. Има си технологично време да се вкарат статусите в системата. На месец се издават около 500 заповеди: http://www.car-bg.org/news.php?name=informatsiya-km-30062021g-54

Здравейте, аз чакам повече от месец, а пише че до месец излиза заповедта за решението…

# 733
Здравейте,

Искам да попитам дали при морфология по Крюгер 4 може да се кандидатства за финансиране от фонда?

# 734
Здравейте,

Искам да попитам дали при морфология по Крюгер 4 може да се кандидатства за финансиране от фонда?

Доколкото знам трябва да има поне на 2 места отклонения, за да се кандидатства с мъжки фактор.

Общи условия

Активация на акаунт