КГБ = Клуб на Готините Баби - 204

• 58 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте дами!
Привет от Хисаря!
Тук е пълен релакс. Спокойно е спазват се всички  мерки за Ковид.Хигиената е на ниво. Храним се по двама на маса, на разстояние една от друга.
Имаме по четири процедури на ден, като едната е водната. До обяд минават всички, после обяд, почивка, а следобед разходка из парковете.
Хисаря през пролетта е много красив.Всичко зелено, нацъфтели дървета, цветенца, а има и много паркове.Вчера следобед си напълнихме и тубите с минерална вода,че от днес го дават валежно. Сега е мрачно, влажно, но е топло.
Айша, защо си мислиш че на санаториумите са само пенсионери , възрастни.Има много млади хора, работещи. Всички са подвижни, наперени, че самотните се и позаглеждат насам, натам. Simple Smile
Борянка, да ти е честито, здраво, щастливо, обичано момчето!
Ти, да си жива и здрава да им се радваш!
И в моето семейство има две овнета- сина и внучката.
Много са овнета в темата ни, но да са ни здрави и щастливи!
Диди, разбрах за Неда, че ще я дават, но бяхме на процедури, а много исках да я гледам.
Ако имаш линк, пусни го да я видим.
Танче, и аз имам три коридор, но имам тук, таме малки пътечки само за уют.
И аз не съм чистила Великденско, но май ще остане  след Великден, като се стопли. То все чистим и все прахоляк и мръсотия, от къде извира?
Като се приберем, ще започнем подготовката за Великден.
Спирам,че тръгвам за процедура.
Прегръщам ви!
Хубав и спокоен ден!

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 09:50 от lusi60

# 631
Роси,ще се опитам да пусна клип с участието и в Преди обяд,но не знам дали ще се получи.

Май стана.Клипът е под снимката на Деси и Сашо.

# 632
Видях клипа и аз, тук е  чист звука и  успях да се насладя наистина.Мъниче или девойка, има излъчването, пък и опит на сцени, от мъничка участва  тук-там.Подкрепяна е от вас всичките, да бъде!Неда Бончева каквата пожелае.

# 633
  • София
Съботен привет от мен! Навън мрачно и превалява, не може да направя някое кръгче. Wink Ама, те си го казаха синоптиците - дъждове. Тъкмо се канех да поизвадя по-летни дрешки, а то...
Вчера направих пробни козунаци. То не че не знам как и какво, ама Влади ми дава зор от известно време. Нямах ищах тогава, само се каних и той позабрави. Та вчера ми дойде музът и се хванах. Доволен и изненадан приятно е. Хапва си го с кеф и кисело мляко, падквасено. Разгеле, хареса и него. Поне за това съм сигурна.
Днес правя копривена чорбица, сложих и малко киселец в нея. ММ ми е набрал доста, та ще поизсуша. Тиквичкови кюфтенца за мен, за него - телешко с грах.
Слугинажът си върви всеки ден с план или без план. Simple Smile Разходките също - кога как дойде. Изнесох си мушкатата навън, дано да не им стане нещо от студа. Колко са останали ще се види, държах ги в съндъчетата с корените, но гледам, че има някои изсъхнали. Поливала съм ги рядко през зимния сезон.
Оставям ви, че трябва да проверя някакви тестове на момчето и после да сложа обяда.
Със здраве!

П.П. Сега ще изгледам предаването с Неда!

# 634
Не изхвърляй мушкатото ,Марина, оцеляват провесени в мазето  с корените нагоре, и ако не е наистина суха, може да оцелее, сухо да се прегъва чак.Натопи във вода корените да поемат и сади.
Не съм изнасяла още навън ,студено си е , имам нецъфтели миналата година, оцеляха всички, като стабилизира времето температурите,  и това е на ред.Поне ще им видя цветовете, може да ми харесат.

# 635
  • София
Привет, красавици!
ДИДИА, добре направи, че сложи линк към предаването с участието на Неда. Браво на нашето момиче! Държа се прекрасно! Нека свиква да дава интервюта.
За мушкатата мисля, че е рано. Много е студено. Аз ще изчакам още малко. Мисля да ги изрежа близо до корена. Какво ще кажете?
Днес се движа на забавен каданс. Успах се, после правих палачинки. За обяд - пролетни ястия. Таратор, пържен пресен лук с яйца. За утре картофени кюфтета, пържени тиквички и пак таратор. Навивам гаджето да започнем малко диета, да се постегнем за морето, но той е категорично против. Много е трудно така.

# 636
Не близо до корена, те не изкарват от корена, а от стъблата, пъпки на стъблата да има достатъчно.Това за мушкатото.Намаляваш на една трета или наполовина , зависи колко е високо.Не съм пипала по две-три години тези навън в пръстта  и цъфтяха, та се носиха.За саксия накъсявам.Бях изхвърлила всичките, но приятелка "ме завъди" миналата пролет отново.
Пролетта закъснява.А аз спя.Меца съм.Тук ръми.

# 637
  • София
Фло, сложи го на диета без да подозира. Поне е лесно - нали ти готвиш и определяш менюто. Един път седмично му предлагай разни недиетични неща и няма да се сърди. То като чуят самата дума диета и си представят глад.
Луси, не че имам нещо против санаториумите. Но моята ЛЛ няма да се навие да ме прати. Тя 2 -3 г. по-млада от мене, но се има за млада баба. А и разни напористи бабетки висят там постоянно и се жалят. Затова всички благинки отиват за тях и семействата им. Не, че ми е отказала направление, но ..... Нищо, в другия живот и аз ще си обръщам повече внимание.
Много ми е студено вчера и днес, писна ми от студ и дъжд.
За пореден път остро протестирам и възразявам, пък!
Но - природа, какво да направим.

# 638
  • Кубрат/ Пишурка
Я и аз да се обадя.
Преди час се върнах от Русе, че днес щерката е юбилярка - става на цели 40! Ама ще ги навърши след 2 часа Hug Та вчера отидох и днес се върнах. Не ме пускаха, обаче какво да правя утре там - те са на работа. Така всеки на къщата си да не си омръзваме!
И при нас е студено. Аз излязох от дома в петък след обяд и беше топло. Ходих на женско парти у Тони. Спах у тях, че автогарата е близо. Днес намръзнах.

# 639
  • София
Янке,  да ти е жива и здрава Галена!
Да я слушат мъжете в къщи и да сбъдва мечтите си!
Как е Тони? Тя май ни забрави.

# 640
  • София
ЯНЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЕНА! ЖЕЛАЯ НАЙ-МНОГО ЗДРАВЕ, А ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДО ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ! НАЗДРАВЕ.
АЙША, не само ТОНИ, ами и други не се появяват на хоризонта, но ето, че може и така. Не е болка за умиране.
В това шантаво време нищо не ми се прави. Великденското чистене за сега ще почака. След обяд поспах, сега ще се разкрасявам - ще се боядисвам. Дочетох една книга, започвам следващата от същия автор.
БОРЯНЧИЦЕ, благодаря за съвета. Иначе щяха да дадат фира моите мушката.
ПИПИЛОТА, мина ли ти крачето?
Утре съм на тръстиката.

# 641

Честито на Галена, прекрасна възраст!Здрава да е и да я радват мъжете  и да я слушат, особено малкия мъж!

# 642
  • Кубрат/ Пишурка
Колкото до Тони тя днес е посрещнала малкия си син. Идва заради РД на дъщеря си, който е на 26ти. А на 1 май ще летят двамата с Тони за Германия. Точно преди Великден. Ще изкара там 1 месец и ще се върне с големия син и снахата. Нужно й е да стопира малко нейната болест. Интересно и факт : в Германия спират нещата.

# 643
Здравейте момичета!
Янче, честита ,здрава и щастлива да е Галена!
Ти да си жива и здрава да им се радваш на тяхното щастие и успехи,!

Колкото до пролетното чистене и аз ще чакам топло време.Не обичам да чистя прозорци в студ.
Все пак си поддържаме къщите, та ще изкараме Великденските празници и с по замърсени прозорци. Важното е да сме здрави и трапезата да ни е пълна.
Ние се прибираме в сряда Броени дни бързо минават. Сега почивка и релакс, не мисля за готвене и чистене.
Времето до сега е все хубаво. Въобще не е валяло до сега, но утре го дават да вали.
Днес си направихме хубава разходка из зелените паркове на Хисаря, а славеите вече пристигнали,  пеят ли пеят.
Фло и аз постоянно подхващам темата да започнем малко режимно хранене, но все се отлага за по нататък. Единственото удоволствие му останало хапването и пийването..   Simple Smile
Приятна неделна вечер, мили дружки!

# 644
  • София
Яне, да е здрава и щастлива Галена.

Голям студ, два дена не съм излизала в това мокро и студено време. За чистене и не мисля. Като се постопли, тогава. Мен ме чака, няма кой друг. Когато, тогава.

Общи условия

Активация на акаунт