Привет от Хисаря!
Тук е пълен релакс. Спокойно е спазват се всички мерки за Ковид.Хигиената е на ниво. Храним се по двама на маса, на разстояние една от друга.
Имаме по четири процедури на ден, като едната е водната. До обяд минават всички, после обяд, почивка, а следобед разходка из парковете.
Хисаря през пролетта е много красив.Всичко зелено, нацъфтели дървета, цветенца, а има и много паркове.Вчера следобед си напълнихме и тубите с минерална вода,че от днес го дават валежно. Сега е мрачно, влажно, но е топло.
Айша, защо си мислиш че на санаториумите са само пенсионери , възрастни.Има много млади хора, работещи. Всички са подвижни, наперени, че самотните се и позаглеждат насам, натам.

Борянка, да ти е честито, здраво, щастливо, обичано момчето!
Ти, да си жива и здрава да им се радваш!
И в моето семейство има две овнета- сина и внучката.
Много са овнета в темата ни, но да са ни здрави и щастливи!
Диди, разбрах за Неда, че ще я дават, но бяхме на процедури, а много исках да я гледам.
Ако имаш линк, пусни го да я видим.
Танче, и аз имам три коридор, но имам тук, таме малки пътечки само за уют.
И аз не съм чистила Великденско, но май ще остане след Великден, като се стопли. То все чистим и все прахоляк и мръсотия, от къде извира?
Като се приберем, ще започнем подготовката за Великден.
Спирам,че тръгвам за процедура.
Прегръщам ви!
Хубав и спокоен ден!

Ама, те си го казаха синоптиците - дъждове. Тъкмо се канех да поизвадя по-летни дрешки, а то...
Та вчера отидох и днес се върнах. Не ме пускаха, обаче какво да правя утре там - те са на работа. Така всеки на къщата си да не си омръзваме!