КГБ = Клуб на Готините Баби - 204

• 58 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Янке, така е в Германия, оправя ни настройките.
Пл. тук въпреки лекарства и прегледи тук е с кръвно над 150 постоянно. Там е като младеж - 130/80. Аз тук спя по 3 -4 ч., будя се, не ми се спи и през деня. Така съм цял живот. Там, ако не ме раздрусат мога да си спя като бебе, надминавам Мрънч по нани-на. Уж отивам да помагам да го облечем за градина, докато стана - той вече е на вратата и търси баба.
Фло, разбра ли - затварят Бордо? Веднъж бяхме там с още 1 баба. Ама коя беше, не се обозначава тук и я забравих. Явно ще си имате нов блок през улицата.

# 646
  • София
За Бордото много съжалявам, АЙША. Това беше кварталното ни, любимо ресторантче. Сигурно ли е,че блок ще строят? Побъркаха се вече с тия строежи, Колко 16 етажни блока построиха, не е за приказване. Застроиха яко Лозенец, Младостите, Люлин. Има място за цяла България да се пресели в София.

# 647
  • София
Фло, няма какво друго да е. Едва ли ще остане празно мястото на бараката. А то си е чиста барака  = временна постройка.
Аз харесвам новите строежи -  преди това местата бяха някакви ливади - изоставени, мръсни, безпризорници се навъртаха.

# 648

Добро утро!Да ви стопля с малко чайче от печката направо.
Чакам слънчо , никак не обичам студено  и мокро време...

# 649
  • София
Добро утро!
Борянка, дано поне вие дочакате слънце.
Тук така се е замъглило - Витоша не се вижда.
Няма да е днес.

# 650
  • Вила Великула
Чак не ми се вярва какъв студ е. То зимата не беше така. Днес нещо и аз се чувствам много уморена, може би е заради скапаното време.
Я кажете как се уреждате за тези санаториуми, по здравна каса ли? Какъв е реда?
Фло, още куцукам, особено ми е трудно да слизам по стълби. Но поне не ме боли толкова.

# 651
  • София
Янче, честита да е красавицата Галена! Да е обичана и здрава, това й пожелавам сърдечно!  Хубаво нещо са женските партита, добре е, че ги правите!

Мушкатата ги изкарах навън още преди дни, когато беше топло и връщане назад няма. Не мога да се моря отново да ги нося по стъпалата към тавана, то не е едно сандъче, я. Mask Ще взема да си разваля формите. Simple Smile Апропо, моите са пречупени още през есента и сега са мънички,  зеленички. Ако се осеферят от студа ще трябва направо да цъфтят, корени си имат. В едното сандъче, което оставих празно, видях нови стръкчета, хванали са се от семенце.

И аз ще кажа пак , че Неда ми хареса, премерена и стилна. И порасла много, много. Като си спомня, че когато я видях на живо беше на 3 4 години...

Луси, приятно да си изкарате, то вече трябва да се прибирате май. Красив град е Хисаря, харесвам го. А и по-топличко, отколкото в София.

Със здраве!

Вчерашният ми пост, който трябваше да пусна е този! Току-що отварям лаптопа и го гледам седи си мирно и кротко и ме чака. Simple Smile

Днес да добавя само, че наистина е много студено вън. Излязох по обяд - 12 ч- и се прибрах към 17 ч. И през повечето време ходих, видях София разбита, видях как на тротоара сруще мен се движат автомобили, просто няма място пешеходците. Накрая се качих на трамвая. Толкова разбити улици и тротоари има, а нашите отчитат европейските проекти. Това от "Овча купел" към "Красна поляна" е един ад, локва до локва, трябва да се движиш с лупинги и да внимаваш някой (я) джигит да не те отнесе. Да не говорим за състоянието на улиците над Околовръстното - майко мила, не е разправяне. Ще снимам и ще пратя лично на Фандъчка. И не само на нея, на разни други местни кметове и кметици и на организации. Мъка ми е за София, голяма. Покрай ядовете се видях с хубави хора и навъртях цифром и словом 8 км и 820 м. Уморих се, но заради идиотизмите. Лошото време не ми попречи толкова, но разбира се, предпочитам слънце да ме грее, но пролетно. Simple Smile

Хайде, време е да го поместя, макар и мрънкане, но това е част от живота ни.

# 652
Яне, да ти е честита Галена!
Здрава, обичана и галена като името си!

Снощи писах,писах и вместо да натисна за публикуване се върнах стъпка назад ииии се ядосах.
Не ми се пишеше наново,че беше среди нощи,а и музата вече нямаше да е същата😀

Маринчице, добре си се разходила,макар и по неугледните улици.

Миналата седмица на тръгване от Чирпан ММ  се чудеше по магистралата ли или по стария път да тръгнем.Дали магистралата е в ремонт или вече ремонгирана.Ами ,ако не минем няма как да  знаем.
Еех, имаше нецензурни изрази,но на фона на друсащата магистрала и то при каране в лявото платно ги преглътнах.🤐😉
Като черен коларски път е отсечката Чирпан - Стара Загора.

Днес ходих до Еконт да преподпиша договор към А1 на мама, после до офис на А1 да сменя картата,а после валко пазаруване на хранителни продукти.
Набързо една супа топчета и то деня мина.

Миналата година Великден дойде с неизбърсаните ми прозорци😃😀
Тази година май ще се повторя😃😉

Айша, правилно протестираш 😀😍

Приятна и спокойна нощ за всички ни.

# 653
Борянка, Янче, да са ви живи, здрави и много щастливи децата!

# 654
Добър вечер момичета!
Видях, че днес никой не е писал, та реших да нарушат мълчанието.
Нашата почивка свърши.Утре сутрин си тръгваме.
Много съм доволна от почивката, процедурите, релакса. Сега все още има реакция от процедурите, но след някой ден ще отминат болките.
Пипи, във Вайбър обясних горе долу за процедурата за Клинична пътека, а за НОИ много не съм запозната.
Сега по лесно може да се намерят места за почивка по КП или по НОИ, заради Ковид, но е спокойно, по малко хора има.
Спирам, че гледам филм, а после Мастер шеф.
Лека и спокойна вечер!
Прегръщам ви!

# 655
  • Вила Великула
Lusi, аз не ви слушам във Вайбър. Само чета. Ако може и тук да обясниш, ще съм ти благодарна.

# 656
  • София
Здравейте, красавици!
Пия си кафето и ви чета - любимо занимание.
ТАНУ, как си, миличка?
ЛУСИ и аз като ПИПИЛОТА знаеш, че не съм във вайбър групата, та ще те помоля тук да ни разкажеш кое как става.
Радвам се на тези, които намират време за отдих и възстановяване. Нужно си е.
РИМАРЧЕ, как е при теб?
ГЪБКЕ, споко. И моите прозорци няма да са измити за Великден. Ден е сухо, пет вали. Няма смисъл да ги мия.
МАРИНКА и аз днес мисля да извадя мушкатата, дано да няма занапред студове. Моите са основно червени. Имах и розови, но миналата година не оцеляха няколко, вероятно тогава са загинали. Имам и няколко бели.
БОРЯНЧИЦЕ, ти как я караш?
ДИДИА, да ни кажеш кога Неда пак ще има изява, да я гледаме и да й се радваме.
ТАНИТКА, започнахте ли репетициите?
ДИДИМИТИ, купи си ролкови кънки, за да тичаш след внучката. Simple Smile
КРЕМЧЕ, ГРЕТИ, КЛЕЧИЦЕ, къде изчезнахте? Работа ли ви налегна?
ХУЛИ, драсни някой и друг ред.  Hug
Днес не съм на тръстиката. Занимавах се със закупуването на материали за кабинета и някои административни задачи. Преди много години измислиха да ни събират "боклуците" от лечебната дейност. Естествено срещу заплащане. Сега пък добавиха и електронно отчитане на боклуците, за да плащаме още по 100 лева годишно и около 50 лева за вписване. Кога ли ще решат да сключат договор за събиране на дамските превръзки и памперсите. Те също са биологични отпадъци.
Друго си е когато грее слънчице...

# 657

Слънчице се показа , огрява душите.
Ще излизам, че ми е студено рано, а  и доста мокро, трябва и да почна да забърсвам  дет не се  влиза, че трупа прах, гости може да има, надявам се,  а  и къде ще ходят, доста почивни дни се събират.
Доматите цъфтят, тревата расте, животът си върви...
Черитата се чудя къде да садя, голям мерак са ми , а съм се оляла със семената, трябваше да оставя поне половината за догодина, ама знам ли, то пък като се позатопли, един разкожен разсад стана, някой  ако иска на терасата да слага да свирка, ще пратя.

# 658
Здвейте и морски привет! Трети ден сме на санаториум - доволни сме. Хранят ни, клепат ни с поморийска кал и други процедури. Вчера след обяд направихме една голяма разходка до морето. В близост е свлачище то на Трифон Зарезан уж вече ще го укрепват. Почерпихме се на заведение. И снощи от "препиване"  нещо не ми се спеше. Забравих да Ви успокоя, че само наоколо 10 на старчески дома има - никнат като гъби. Като са толкова много дай Боже да има конкуренция. Точно срещу прозореца  на стаята ни има тякъв дом бивш хотел на 4 етажа с много стаи. Таксата там е 500 лева. Цяла нощ им светят прозорците. Малко тъжна тема но това е човешко вместо да сме в тяжест.
   Идват светли празници. Да си мислим хубави неща. Да минават болежките.
Няколко пъти писах и. все изчезва дано сега се вижда.
Приятен следобед мили момичета!

# 659
Привет и от мен! Натръстичих се и реших да сляза до центъра и......се вкарах в приключение.Нали ни ремонтират 5-цата трамвай и станало повече от ад.На отиване лесно,но на връщане.....трябва да сменя три превозни средства,а аз с огромна тежка чанта.Та хванах 4-ка трамвай от Халите и приключението започна.На Стамолийски си мислех,че не звъннах на Фло и ако е в кабинета да направя почивка от разходката с трамвай.Обиколи половин София и вместо за 25 мин се прибрах след близо час и половина.Поне разгледах,че по този маршрут не съм минавала скоро. Yum
                      Борянке,ако разсада за чери ти е много можеш да ми изпратиш,ако не те затруднява.
                      Фло,Неда ще гледаме на 23-ти май.Мисля,че това е последния полуфинал на Талантите.
                      Сега трябва да мисля за вечерята и тъй ,като в банята плува един шаран реших,че е най-добре ММ да се занимава с него,а аз да релаксирам.Друго не ми се прави.Уморих са с 26 човечета и тричасова разходка след това.Броячът на крачките ми се побърка днес.

Общи условия

Активация на акаунт