Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

 • 17 652
 • 503
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3 664
След Пойраз Карaйел:  Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота  нови проекти и изяви на актьорите и екипа

Продукция: Limon Film
Режисьори : Çağrı Vila Lostuvali и Osman Tasci
Сценарист : Ethem Özışık
Канал: Kanal D
Жанр: Екшън, Драма, Комедия, Романтичен филм
Първи епизод: 7 януари 2015 г. Последен 82-ри епизод: 1 март 2017 г.

Една история, в която  любовта и омразата, приятелството и враждата, доброто и злото се изживяват до краен предел.
Пойраз е мъж, стигнал дъното. Загубил е всичко, което обича и цени- семейството си, професията си, съпругата си и сина си.
Но е останал изправен на крака, посрещайки с чувство за хумор   всички сполетели го проблеми.
Тъстът му Юнсал иска да отнеме любимия му син. Точно когато  е изпаднал в пълно отчаяние, Пойраз получава предложение от бившия си началник Мюмтаз, което ще му позволи да прибере сина си.
 Трябва да стане приближен на мафиотския бос Бахри Уман и да подава информация за делата му. Пойраз няма друг избор и е принуден да приеме предложението.
 Междувременно се запознава с момиче на име Айшегюл. Пойраз е майстор в това да се забърква в каши, но успява да направи това и с Айшегюл.
И двамата си допадат от първия миг. Но любовта изглежда невъзможна за тези наранени, уморени и самотни хора.
Защото Айшегюл е дъщеря на шефа на Пойраз Бахри Уман.
Нещата се усложняват и от това, че Пойраз трябва да крие този факт от Айшегюл.


Илкер Калели е турски актьор, роден в Истанбул на 11-ти май 1984г. , в смесен брак между германка и турчин.  По-късно когато Илкер е на 13 г. те се развеждат, а Илкер пътува и  живее както в Германия, така и в Турция.
В ранното детство на актьора мечтите и желанията му са свързани с музика. В ученическите си години основава своя рок банда, композира музика, свири на китара, барабани и пиано. Първата си телевизионна роля получава на 16г., когато участва в реклама на Coca Cola. Това е преломният момент, в който решава, че ще се занимава с актьорство, а не с музика.
По-късно се  дипломира  в специалност  Арт мениджмънт и кинорежисура в Istanbul Kültür University, а междувременно кандидатства и и е приет, продължавайки образованието си в LAMDA- Лондонската академия за музикални и драматични изкуства. В онзи момент от живата си, Илкер Калели играе в Националния театър в Лондон и няма намерения да се завърне в Турция, но в Истанбул го връща предложение за участие в сериала "Kayıp Şehir/Изгубеният град".
Следват роли в реклами, филми и сериали, като много популярен актьорът става с ролята си на Пойраз в полицейската драма “Пойраз Карайел”


Скрит текст:
2020 Öğretmen - Учителят (TV Series)
2018 Dip (TV Series)
2014 -2017 Poyraz Karayel (TV Series)
2014 Silsile  (TV Movie)
2013 Kayıp (TV Series)
2012 Son Край  (TV Series)
2012 Kayıp Şehir (TV Series)

Бурчин Терзиоолу е турска актриса, позната на зрителите от малкия екран. Родена е в Истанбул на 9-ти март 1980 година. Филмовата й кариера започва през 1985 година, когато е само на 5-годишна възраст. От тогава изиграва редица детски роли преди да завърши актьорско майсторство в центъра за изкуства Müjdat Gezen.
Бурчин е израснала в голямо и известно семейство, което в Турция се свързва почти изцяло с киноиндустрията, което несъмнено й е повлияло в избора на професия.
До момента е участвала в над 50 кино и телевизионни продукции.
Популярна е  с ролите, които е изиграла в редица филми и сериали като: “Да не чуе шефа” „Ангелският остров", “Хей, любов, къде си?”, “Ако жена поиска”, „Буря",  „Езел", „Милост", “Пойраз Карайел”, "Куршум", "Хакан пазителят" и др.
Сред хобитата на актрисата са водните спортове, почивките в различни кътчета от света, готвенето и четенето на книги.
Тренира  кикбокс и то от  16 годишна, занимава се кайтсърфинг, канукаяк, плуване, свободно гмуркане и др.

Скрит текст:
Сериали
(2021) Hükümsüz
(2020)Menajerimi Ara/Обади се на моя мениджър
(2019) Kurşun/ Куршум
(2018-2020) Hakan: Muhafız/ The protector | Netflix(TV Series)
(2014-2017) Poyraz Karayel/Пойраз Карайел (TV Series)
(2013-2014)Merhamet/Милост (TV Series)
(2010-2011) Ezel/Езел (TV Series)
(2009) Ey ask nerdesin/Ей любов, къде си (TV Series)
(2008) Çemberin disinda/Извън кръга (TV Series)
(2006-2007) Fırtına / Буря (TV Series)
(2004-2006) Kadin isterse/ Ако жена поиска (TV Series)
(2004) Melekler Adası / Ангелският остров (TV Series)
(2002-2004) Kinali kar (TV Mini-Series)
(2004 Aliye) (TV Series)
(2002) Kınalı Kar (TV Series)
(2002) Anne Babamla Evlensene/ Мама и татко се ожениха (TV Series)
(2001) Güz Gülleri/ Падението на розите (TV Series)
(2000) Üzgünüm Leyla/ Съжалявам, Лейла (TV Series)
(2000) Mırıl Mırıl Münevver (TV Series)
(1999) Yılan Hikayesi/ Змийска история (TV Series)
(1998) Sırılsıklam (TV Series)
(1997) Yasemince (TV Series)
(1996) Kızım ve Ben (TV Series)
(1996) Kaldırım Çiçeği (TV Series)
(1995- 2002) Çiçek Taksi (TV Series)
(1993) Firar (TV Series)
(1992) Mahallenin Muhtarları (TV Series)
(1992) Kavak Ailesi (TV Series)
(1990) Çiçekler Açmak İster (TV Series)
(1989) Doktorlar/ Доктори (TV Series)
(1987) Yeniden Doğmak/ Регенерация (TV Series)
(1986) Perihan Abla/ Кака Перихан (TV Series)

 Игрални Филми:
(2019) Güzelligin Portresi / Портрет на красотата
(2013) Halam Geldi/Леля ми дойде
(2003) Taştan Kalp
(2001) Oyun
(2000) Oyun Bitti/ Играта свърши
(2000) Annem ve ben/ Мама и аз
(1997) Kır Çiçekleri
(1994) İkimiz De Sevmiştik
(1994) İki Küçük Yaramaz
(1991) Menekşe Koyu
(1989) Fazilet
(1988) Izdırap Çocukları
(1987) Menekşeler Mavidir
(1987)  Hayallerim, Aşkım Ve Sen/ Мечти, любов и ти
(1987) Evlat Acısı
(1987) Baba Yüreği/ Бащино сърце
(1986)  İki Milyarlık Bilet
(1986) Yıkılmışım Ben
(1986) Kumarbaz
(1986) Hasretinle Yaşanmıyor
(1985) Çıplak Vatandaş
(1985) Patron Duymasın/Да не чуе шефаИстинските житейски истории на убити жени
Есма (Бурчин Терзиоолу), млада и идеалистична юристка, е дъщеря и единствена наследница на Четин Йозтюрк, един от най-известните адвокати на Измир.
Единствената цел на Есма е да бъде добър адвокат. Но една вечер животът ѝ  се променя напълно след въоръжено нападение, при което е тежко ранена, а баща  ѝ – г-н Четин и секретарката му Фатма губят живота си.
Това убийство кара пътищата на Есма и младата кандидат адвокат Филиз (Ханде Доандемир) да се пресекат. Филиз е приятелката на убитата Фатма и започва да помага на Есма  за да просветли истината за това убийство. Тези две различни жени, които са претърпели загуби през определени периоди от живота си, започват да действат заедно, за да осветлят този случай.
Въпреки че роднините на съпруга на Фатма, който е извършил убийството, а след това се е самоубил, твърдят, че Фатма е имала връзка с г-н Четин, и че синът им е извършил “убийство на честта”, тези две млади жени са наясно, че има нещо друго зад това.
От друга страна, Филиз моли Есма за помощ във връзка с убийството на 15-годишната си сестра, която е отвлечена и убита преди пет години и това убийство все още не е разгадано.
Есма и Филиз се заемат да разследват какво се е случило с красивата сестра на Филиз – Инджи.  Решават да разкрият убийството и да намерят убийците на Инджи на всяка цена.
Есма, чиито възгледи за живота постепенно започват да се променят след пресичането на пътищата  им с Филиз, ще изживее  голяма промяна, поемайки случая на Инджи.
Не мислете, че Есма и Филиз са сами по този път ... Защото Исмаил Хаджиоолу, който играе млад журналист в сериала и Сердар (Алиджан Юджесой), който е длъжник на бащата на Есма - Четин, играят ключова роля в разкриването на събитията, като помагат на тези две млади жениЕсма Йозтюрк
Есма Йозтюрк, освен успешен адвокат, е силна жена здраво стъпила на  краката си. Носи празнота, която дори това което има, не може да запълни. Но когато запълни  празнотата, която чувства, животът ѝ ще бъде съвсем различен.Филиз  Сефер
Филиз е млада жена, която се опитва да се задържи за живота въпреки всички трудности, които е преживяла. Душата ѝ  е изморена заради тайна от миналото, която ще бъде просветлена когато Филиз срещне  своя модел за подражание. Този модел за подражание ще бъде успешната адвокат Есма Йозтюрк.Сердар Джошкун
Войнствен като името си. Загадъчен и странен. Самотен мъж на четиридесет години. Живее в сградата, където е офисът на г-н Четин, бащата на Есма . Все още никой не знае, защо е избрал този странен живот.Селим Демирджи.
Той е млад съдебен репортер. Ръцете  му стигат навсякъде. Никога не се оказва да бъде  себе си.
Нов епизод - всеки петък


Бурчин Терзиоолу, Ханде Доандемир, Алиджан Юджесой, Исмаил Хаджиоолу, Мехмет Юлай, Рухсар Йоджал, Шебнем Доруер, Пънар Бибин, Дерия Пънар Ак и др.


Фунда Ерийт - Son Yaz "Последно лято"

Житейските пътища на  прокурор Селим Кара (Али Атай) и младото момче Акгюн (Алперен Дуймаз), израснало в света на престъпността, ще се пресекат в неочакван момент. Прокурор Селим ще бъде принуден да доведе опасния, но уязвим Акгюн в Чешме при семейството си.
От една страна, бракът и семейството, които  се изплъзват от ръцете на Селим, и от друга страна - проблемният Акгюн, когото Селим е обещал да защити ... Още едно лято на брега на Егейското крайбрежие приключва, но всъщност края на лятото,  ще обърне всичко в живота на Селим, Акгюн и хората около тях с главата надолу.


Толга Гюлеч -  Masumiyet "Невинност"

Бахар (Дениз Чакър), омъжена жена с две деца, променя живота си, когато 19-годишната  ѝ дъщеря се влюбва в грешният мъж. Първата любов на дъщеря ѝ Ела (Илайда Алишан) не е студент на нейната възраст, а 35-годишният шеф на баща ѝ, който е на път да се ожени за друга. Опитвайки се да спаси дъщеря си от тази грешна връзка, Бахар не може да предотврати това, което се случва, независимо какво прави. Животът на Бахар и семейството ѝ се променя завинаги на 19-ия рожден ден на Ела.
Невинност скоро по FOX!
Участват: Хюля Авшар, Дениз Чакър, Толга Гюлеч, Илайда Алишан, Серкай Тютюнджу, Неслихан Арслан и др.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 15:08 от _Radi

# 1
 • Мнения: 1 065
Благодаря за новата тема, за превода на статията и за всичко Hug Благодарности от сърце! Heart Flowers Rose
Цитат
Седеф Авджъ ще участва в 5-ия епизод на Hükümsüz, излъчван по Exxen, в който  участват Бурчин Терзиоолу, Ханде Догандемир, Алиджан Юджесой и Исмаил Хаджиоолу.
Седеф Авджи ще изиграе тъжната, но истинска история на Мерием, която е изхвърлена от кола в движение, запалена и изгорена  показно от съпруга си.
За една от сцените, гримът на актрисата продължи повече от шест часа.
Hükümsüz е сериал, който във всеки епизод разказва необикновени истории за насилие над жени, истории преживяни в реалния живот.
Есма и Филиз стават надеждата на тези жени. С решителността си да търсят законово наказание за извършителите, както и със силата и вярата в доброто, която Есма и Филиз вдъхват на жертвите, те им дават възможност да повярват, че справедливостта съществува.
“Hükümsüz” нов епизод този петък по Ексен
Гримът на Седеф е брутален браво на гримьорите. В последната сцена от четвърти епизод честно казано  малко се погнусих.  А историята на Мерием е още по-брутална Broken Heart"Ако вземете на хората парите, ще ги затрудните; Ако им вземете целите, временно ще ги забавите. Ако им вземете обаче надеждата, ще ги спрете. Те могат да продължат известно време без пари, дори и без цел. Няма да се справят обаче без надежда. - Си Нийл Стрейт "

Фунда зад кадърЛятото не приключи ли вече? Нали щяха да го спират

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 17:45 от Inna_Hristova

# 2
 • Мнения: 6 410
Ради, благодаря за новата тема! Blue Heart

Скрит текст:
Изплагиатствах една красота от тебе за темата за Алев Алев, надявам се да не се сърдиш.

Аз чакам превода на руски и затова си мълча.
Надявам се да алармирате, когато излезе, че нямам вече търпение.

  # 3
  • Мнения: 3 664
  Момичета
  Инче, Последно лято е зле с рейтинга, но още не са го спряли.
  pepel_ot_rozi, естествено, че нямам нищо против.
  Още един актьор ще гледаме в следващите епизоди. Казва се Серкан Ергюн  и е театрален актьор. Не ми говори нищо, но предполагам, че е талантлив.
  Впрочем това ме подсеща, че актрисата, която играе майката на Есма - Рухсар Йоджел също е театрална актриса и оперна певица.
  Допада ми това, че ни предлагат нови лица, талантливи и подходящо подбрани за ролите си актьори.

  Мил коментар на Бурчин под трогателния пост на Седеф Авджъ. Бурчин е семейна приятелка със Седеф и съпруга й - Къванч Касабалъ, с когото играеше в "Милост". Със Седеф пък играха заедно в "Езел".

  Постът на Седеф
  На скъпите ми Мерием (жената, която е била изгорена и чиято история ще разкажат), Емине, Йозгеджан,  Шуле, Джерен, Туба, Гизем, Емел, Елиф, Мюневер и още много други ... Заслужавате да се борим за всички вас. Справедливостта рано или късно ще възтържествува.
  Всяка  смърт, която може да бъде предотвратена е убийство!
  Гордея се, че съм част от вас. Скъпият ми режисьор - Йомер Фарук Сорак, ако те нямаше, не знам как щях да издържа всички тези чувства.
  Благодаря на "Ексен" и "Дигиталсанатлар", че имах възможността да изпитам гордостта да съм част от историята.
  Скъпи мои, Бурчин Терзиоолу, Алиджан Юджесой, Ханде Доандемир и Исмаил Хаджиоолу, да работя с вас макар и за кратко беше прекрасно.
  Нека душите и сърцата ви бъдат позлатени!
  Всяка  смърт, която може да бъде предотвратена е убийство!


  Бурчин: Добре, че точно ти даде живот на Мерием, скъпа приятелко. Да бъдат здрави чувствата ти /Здраве на чувствата ти Heart (на български не звучи добре, но това е положението)
  Седеф: Скъпа моя, Бурчин Heart Heart Heart

  Мотото на пети епизод - Жените искат да живеят
  Още една актриса с епизодична роля - Сема Йозтюрк случайно или не и тя е приятелка на Бурчин. От години са в една компания със Синем и момичетата

  Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 11:27 от _Radi

  # 4
  • Мнения: 1 065
  Аз чакам превода на руски и затова си мълча.
  Надявам се да алармирате, когато излезе, че нямам вече търпение.
  Пепелче Hug дано скоро да алармираме, че и моето търпение е на привършване.
  Тези от Ексен са несериозни и им куца рекламата, превода - от дъжд на вятър. Абе изобщо какво да ви кажа. За капак тъкмо намерих сериала с английски субтитри и днес гледам всички епизоди са блокирани.
  Сега мисля да започна "Последно лято", щом още го дават и ви гарантирам, че след две седмици ще го финализират Joy
  Ради Hug мерси за интересния пост. Тази Сема Йозтюрк /щях да напиша Есма Joy/ не съм я гледала никъде.
  Бурчин от снимачната площадка днес  # 5
  • Мнения: 3 664
  Инче, може това, че епизодите вече ще се излъчват вместо в сряда, в петък да е накарало преводачите да пуснат превода по-късно.
  Бурчин и Ханде вече рекламират пети епизод.
  Есма и Филиз продължават да вземат твърди решения и да действат по начина, по който вярват, че е правилно,  като взаимно си дават сили и смелост ...

  # 6
  • Мнения: 757
  Сема Йозтюрк я гледам в момента в “Мерием”, който го излъчват на обяд по Нова ТВ. Там е в ролята на Тюлин- втората съпруга на Юрдал Саргун.
  Участвала е и в Мафията не може да управлява света, Справедливостта на Кара и Ангелският остров.

  # 7
  • Мнения: 7 679
  Добър вечер !  Hug  Hug  Hug
  Ради  мерси за новата тема!  Hug  Flowers Hibiscus 
  Бурчин  и Есма и Филиз  # 8
  • Мнения: 1 065
  Добро утро на всички. Пети епизод вече е качен.  Докога ли ще чакаме превода на четвърти...  Бурчин с фенка от снимачната площадка

  # 9
  • Мнения: 7 679
  Привет !  Hug  Hug  Hug
  Да не получим и двете серии на веднъж преведени Simple Smile Нищооо ще чакаме ,нямаме бърза работа Simple Smile

  # 10
  • Мнения: 3 664
  Привет, момичета.  Бурчин обнови инстаграма си. "Отново ден в караваната... "

  На 5-ти епизод доста си поплаках. Много силни сцени, а историята на Мерием т.е. нейната гледна точка в съда беше много различна и отново показа, че под "изчистих честта си" се крият човешки трагедии. Дори виновниците понякога не са виновни, а по-скоро жертви. Жертви на обстоятелствата, на традициите, на по-коварни и умни от тях роднини и обкръжение.
  Бурчин имаше една сцена, в която си помислих, че наистина е изпаднала в нервна криза...Твърде тежки истории разказват и започвам да се надявам скоро снимките да приключат, защото това наистина е доста тежко за понасяне дни наред. Те живеят на сета с тези истории. Това психически сигурно ги смазва.
  Новата история, която загатнаха за поред път е ... Оф, светът е твърде жесток.
  Впрочем хареса ми нещо ново, което показаха в този еп, а то е раздвижване в отношенията на двете двойки. Сердар вече не е загадъчният непознат за Есма.

  Поздрав с песента, която звучеше в 5-ти епизод. Може да се каже песента на Есма и Сердар  Превод
  Скрит текст:
   
  Не мога да заспя до зори
  Самотата е вътре в мен,
  сякаш животът идва бавно и меко.
  Ще бъда съкрушена, дива и съвсем сама
   
  Никой на света не познава урагана в гърдите ми.
  Когато дойде зората, време е да си отида,
  сънят не ми е приятел
   
  Не искам нищо от този свят.
  Не искам нищо, заради което гориш ти.
  Може би има някакво място,
  на което мога да го срещна.
  Ще чакам, ще чакам.
  Сънят  не  е мой приятел.
   
  Не мога да заспя до зори.
  Дори мечтите ми са сами със себе си.
  Сънят не може да надвие очите ми.
  Счупена съм, уплашена и съвсем сама

  Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 11:52 от _Radi

  # 11
  • Мнения: 1 065
  Ени, Ради, така се надявах някоя от вас да е оставила линкче към епизода с буквички... Продължавам да чакам, но си пускам пети епизод. Нямам търпение и ще гледам на турски.
  Ради, благодаря ти за поздрава и превода на песента. Както всичко останало в сериала, музиката също е подбрана страхотно. Heart
  Може и да си права, че за актьорите е тежко всеки ден да са потопени в тази атмосфера, но  Бурчин е професионалист и съм сигурна, че ще се справи.
  Зад кадър ми изглежда доста позитивна, раздаваща усмивки и в добра форма.  Пак е станала любимка на екипа Heart Eyes

  # 12
  • Мнения: 3 664
  Инче, момичето от снимката не е от екипа. Това е Езги, една от фенките на Бурчин, която има привилегията да я познава лично. Тя организира събиранията на фенклуба ѝ, както и други мероприятия. Преди малко видях, че вече тече организация за да изненадат Бурчин за наближаващия ѝ рожден ден на 09.03.

  Аз ви нося преведени два откъса, чудех се дали да ги слагам в спойлер, но реших, че няма. Все пак от Ексен издадоха самоличността на Сердар.

  Есма и Филиз отиват в кантората.  Есма: Не заключих ли тази врата?
  Филиз: На пазара има много свидетели…
  Сердар: Аааа..Аз такова…Веднага ще обясня. Мога да обясня. Не разбирайте ситуацията погрешно. Баща ти ми даде ключ. Това все пак е стара сграда. Освен това по веднъж в месеца почиствам тук. Видях, че не сте тук и спокойно…
  Есма: Си се опънал тук, четейки досиетата и случаите ми. Какво е това?
  Сердар: Професионално изкривяване.
  Филиз: Какво става? Изникваш отвсякъде. Беше на пристанището, на делото… Каква е тази работа?
  Сердар: Нека ви върна ключа. Обезспокоих ви. Извинявам се. Ако ви потрябва нещо, наоколо съм. Благодаря. Довиждане. Лека работа.
  Филиз: Този не е случаен човек.
  Есма: Селим го разследва, аз също го проверявам. Ще разберем
   
  Есма: Стана ми интересно какво е да живееш тук.
  Сердар: Влез. Баща ти ми каза, че мога да остана тук колкото искам, но… Ако е проблем, ще си тръгна, не се тревожи.
  Есма: Не, не те попитах заради това.
  Сердар: Защо ме попита?
  Есма: Кой си ти? От къде познаваш баща ми?
  Сердар: Не е важно.
  Есма: Важно е. Щом баща ми ти се е доверил и ти е дал този ключ е важно.
  Сердар: Баща ти, т.е. батко Четин се появи в живота ми в най-трудният ми момент. Много ми помогна. Много съм му благодарен.
  (Дадоха флашбек, че Сердар е прострелял един мъж при изпълнение на служебните си задължения, може би при самозащита)
  Сердар: Направих грешка. Случиха се неприятни неща. Благодарение на него станах момчето от квартала. После се сприятелихме и така.
  Есма: Професионално изкривяване.
  Сердар: Така е. Отдел “Убийства”
  Есма: Сега разбирам. Вече ще тръгвам. Ако баща ми ти е вярвал достатъчно за да ти даде това (ключа от кантората на Есма, който тя му връща обратно), със сигурност е имал причина.

  Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:22 от _Radi

  # 13
  • Мнения: 1 065
  Ради Hug Kissing Heart  Мерси за превода. Flowers Rose
  Сердар е като ангел пазител за Есма. Винаги е  една крачка напред и премахва всички пречки по пътя й Heart Eyes
  Сцената в болницата много ме трогна и постъпката на Сердар беше много мила. Колкото и да е силна една жена, винаги има нужда от такъв мъж до себе си. Той, който е полицай, подкрепи Есма дори когато тя наруши правилата в името на една по-голяма кауза. Hands Clap
  Мислех си,  като нямаме превод, а и не се знае дали ще имаме и кога, не може ли да ни превеждаш тук? Голям праз, че не можеш да слагаш субтитри. Поне основните моменти. По-добре е от нищо Hands Pray
  Гледах целия пети епизод и искам да те питам
  Скрит текст:
  правилно ли разбрах, че делото е след като Мерием вече е мъртва? Broken Heart

  Нова снимка на Бурчин. Фотограф е Алиджан 📷: @alicanyucesoy  Каква ли изненада готвят този път за рождения ден на Бурчин?

  # 14
  • Мнения: 3 664
  Каква ли изненада готвят този път за рождения ден на Бурчин?
  Не знам подробности, но със сигурност една от изненадите е свързана с благотворителна кауза, която ще подкрепят за да зарадват Бурчин.

  Гледах целия пети епизод и искам да те питам
  Скрит текст:
  правилно ли разбрах, че делото е след като Мерием вече е мъртва? Broken Heart

  Скрит текст:
  Мерием: Г-н Съдия, щом сега гледате това видео,  това означава, че вече съм мъртва. Този мъж преди три дни ме изхвърли от колата и ме запали. Повдигам обвинение срещу убийците си, г-н Съдия.
  Майката на Мерием: Детето ми!!!
  Мерием: Сега Сами е срещу Вас, облякал е костюм. Сложил си е вратовръзка, разказва Ви за чест и достойнство. Но всичко е прекалено различно от това, което Ви разказва. Аз ще Ви разкажа всичко едно по едно. (Флашбек)
  Есма: Онази вечер в онзи дом, чрез заплахи и нападение срещу клиентката ми е упражнено насилие и сексуално посегателлство.
  Мерием: Сега ще си кажете: Защо не отиде в полицията? Аз си нямам никого освен бедната ми майчица. Преди да умре баща ми ме омъжи още като дете. Какво щях да направя, ако отида в полицията? Дори не знаех как да си запиша час за преглед в болницата. Не излизах от онази къща. Никога не съм напускала квартала. Затова отидох при възрастните . При чичото на съпруга ми – Ердал  Йорен.
  Чичо, дойдох да поговоря с теб.
  Ердал: Какво има дъще?
  Мерием: Чичо, Еркан ме…
  Ердал: Еркан ли го направи? Това, което предполагам ли? Боже, безсрамно копеле. Аз сега..
  Мерием: Чичо, не му прави нищо. Аз дойдох за да отидем заедно в полицията.
  Ердал: Каква полиция, бе дъще. Сами ще разбере. Ще вкара в гроба сина ми. Аз ще оправя тази работа. Честна дума.
  Мерием: Отидох при него. Разказах му всичко. Дори не предполагах какво е намислил. Не знаех, че ще ми причинят това.
  Ердал: Жено, днес Мерием дойде при мен. Нашият Еркан е завладял сърцето й.
  Жена му: Как така?
  Ердал: Не питай. Миналата вечер са се сближили. Нали го знаеш нашият като пийне и малко му трябва.
  Жена му: Боже, какво ще правим сега?
  Ердал: Ти нищо няма да правиш. Аз ще го уредя.
  Есма: Уреди го, нали? Говори със синовете си. Планира всичко. Синът ти отиде при Сами и му каза, че жена му кръшка с братовчед му.
  Сами: Как ще направя това? Не ми го побира акъла.
  Братовчед му: Татко каза, че всички сме негови синове. Ще трябва да изчистим честта си. А и ако имаше акъл, нямаше да вземеш тази за жена. К**ва.
  Сами: Мерием, ела знам всичко. Ще отидем при чичо да уредим този въпрос.
  Мерием: За нищо на света няма да се кача в тази кола.
  Сами: Ако не ми вярваш, звънни на чичо.
  Ердал: Чичовото, ела. Ще решим този въпрос. Каквото кажеш – това е. Ако кажеш затвор, ако кажеш ще го убия, ако искаш ще ти се извини.
  Мерием: Чичо, за извинения ли става въпрос.
  Все пак се качих в онази кола. Трябваше да седна до човека, който ме изнасили. Г-жо Есма, нека майка ми не разбира. Мното ще страда.
  Есма: Ако си си изморила, искаш ли да спрем за малко?
  Мерием: Умирам, нямам много време. Сега онзи адвокат ще защити съпруга ми, чичо му и братовчедите му. Сами ще каже “Убих жена си за да изчистя честта си”. Но всъщност той не знае, че точно братовчедите му омърсиха честта му и съсипаха живота ми. Казали са му, че така е редно и той е повярвал. Моят мъж е слабохарактерен. Страхлив е. Да, Сами е виновен. Но има и други виновни. Извършилите това престъпление, тези, които погубиха живота ми са Ердал, Еркан и Серкан Йорен.
  Те ме убиха, запалвайки ме жива. Аз Мерием Йорен, повдигам обвинение срещу убийците си, г-н Съдия.


  Статията на Селим:  
  Приключи делото по случая на запалената насред пазара и изгорена жива Мерием  Йорен. В най-неочаквания момент, адвокат Есма Йозтюрк пусна видео, което е заснела. Цялата зала изгледа записът, на който Мерием от първо лице разказа случилото се. Съдът постанови задържане на извършителите.[/i]

  От официалните страници на Ексен и сериала:
  "Не изгоря само едно женско тяло. Заедно с тялото изгоряха също и мечтите, надеждите и бъдещето..."

  От монтажа на 6-ти еп. Wink  Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 20:03 от _Radi

  Общи условия

  Активация на акаунт