След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Бурчин отново впечатлява  зрителите с играта си. Чета изключителни коментари за сцената, в която разбра за предателството на Ясемин и Мурат.

Бурчин Терзиолу, какво правиш, каква актьорска игра е това? Ти си страхотна актриса, ти си страхотна жена, ти си страхотен човек!

Определено бих казал, че Бурчин Терзиолу е най -красиво плачещата актриса ... Каква болка изразява. Страхотна  актриса си, Бурчин

Каква е тази перфектна игра? Даваш всичко от себе си във всяка роля, която играеш. Ти  изживяваш болката на Дениз.

Ти не играеш, а преживяваш. Докато те гледам, плача заедно с теб.

Родена си за актриса. Ти си нещо вълшебно. Обичам те и се гордея с теб, Бурчин.

Бурчин е толкова добра! Заклевам се, че плаках заедно с нея.

Не издържам тази сцена. Давя се в сълзи. Прекрасна си, Бурчин.

Който иска да види актьорски талант да гледа Лъжец. Бурчин показва урок по актьорско майсторство.

Думите на Дениз: Душата ми гори, погледът и болката на Бурчин, разбиха сърцето ми на парчета.

Пишем Бурчин Терзиолу, а четем "актьорство". С актьорски рецитал във всеки епизод ни караш да сме твои верни поклонници.

Игра за Оскар. Браво!

Родена си за да си на екран. Ти си кралица.

Бурчин е невероятна във всяка роля, във всяка сцена, във всеки епизод. Гледам и ѝ се възхищавам.

Не се съмнявам, че е заслужила тази оценка. Hands Clap Превъртях епизода в ютуб. Демонстрира  изключителен талант в доста моменти.
Ето го моментът на истината. Бурчин наистина преживява болката на Дениз. Предполагам че диалогът също е силен

Слагам рейтинга. Няма да се хабя да го коментирам.
Скрит текст:
Total ( 16 ) 2.60
 AB ( 5 ) 3.69
ABC1 ( 11 ) 3.28
Да ви кажа честно, само не ме линчувайте, много хубава и сладка двойка са. Т.е. имам предвид, че с друг сюжет и история Дениз и Мехмет щяха да ми харесат  и в романтични сцени. Ще разберете за какво говоря, когато гледате епизода. Heart Eyes

Трейлър/епизод 7

# 511
Извинявам се за въпроса , но някой зае  ли се с превода на сериалчето или ще се гледа на руски ? Искам да го почна , но простою ю да питам ако има някой преведен епизод Simple Smile

# 512
Извинявам се за въпроса , но някой зае  ли се с превода на сериалчето или ще се гледа на руски ? Искам да го почна , но простою ю да питам ако има някой преведен епизод Simple Smile

Не ми е известно да се превежда, кой както може така го гледа- в оригинал разбиращите езика, на руски, английски..
Ради ни превежда фрагманите, отделни сцени , различни публикации от турски език.

Да ви кажа честно, само не ме линчувайте, много хубава и сладка двойка са. Т.е. имам предвид, че с друг сюжет и история Дениз и Мехмет щяха да ми харесат  и в романтични сцени. Ще разберете за какво говоря, когато гледате епизода. Heart Eyes

# 513
Лъчезар, сериалът не се превежда на български.

Ето го моментът на истината. Бурчин наистина преживява болката на Дениз. Предполагам че диалогът също е силен

Ясемин: Когато тичаш се изпотяваш много. Затова какво ще правиш, няма да тичаш. Разбра ли? Момент. Дениз, ела. Добре дошла. Отиват в парка. Ела.
Дерин: Лельо!
Ясемин: Вземи това. Отиват в парка.
Есра: Хайде, Дерин.  Хайде, Бурак. Да отиваме в парка.
Ясемин: Няма да разстройвате кака Есра. Ще изпълнявате обещанията си.  Обичам ви. Чао. Нямат спиране. Щях да полудея. Сега Есра ще ги заведе в парка. Разстроена ли си? Ще направя кафе. Ще пиеш, нали?
Дениз: Мурат знаеше ли нещо за психиатъра на Мине?
Ясемин: Не знам. Вероятно не. От къде ще знае? Нали ти казах, аз разбрах от приятел. А и не съм виждала Мурат откакто се скарахме.
Дениз: Мисля, че аз съм разбрала погрешно.
Ясемин:  Нормално. Случиха се много неща.
Дениз: Намерих това.
Ясемин: От вчера я търся. У вас ли е паднала?
Дениз: Не! В колата на Мурат.
Ясемин: В онзи ден се паникьосах и не успях да сложа ТКНА (лекарството) в шкафчето му. Поисках помощ от Мурат. Сигурно е паднала.
Дениз: Ясемин, достатъчно! Достатъчно. Стига вече. Кажи ми истината.
Ясемин: Наистина не разбирам какво искаш да кажеш, Дениз.
Дениз: Първо ми каза не сте се виждали. После ми каза, че сте се видяли. Знам, че информацията, която ми даде ти е дал Мурат, а не твой приятел. Онзи ден дойде пиян и си призна. Каза ми: крием нещо от теб. Защо? Защо се срещате тайно, Ясемин? Защо го криете от мен, Ясемин? Защо? Защо? Защо се срещате тайно, Ясемин? Защо?
Ясемин: Защото не искаме да си навлечеш проблеми. Ако използваш тази информация…
Дениз: Мехмет Емир снощи застана пред мен и знаеше всичко, което криете от мен. После ми каза нещо, още по-отвратително. Каза ми, че между теб и Мурат има нещо. Каза, че заради това криете от мен. Не! Ясемин… Кажи нещо. Ясемин…Кажи нещо! Кажи нещо, умолявам те! Кажи ми, че този мъж отново лъже. Кажи, че иска да ни скара и заради това казва нещо толкова отвратително. Умолявам те. Кажи, че е лъжа. Умолявам те, Ясемин. Кажи ми.
Ясемин: Приключи…
Дениз: Не! Не! Не!
Ясемин: Дениз, много съжалявам. Свърши.
Дениз: Не!
Ясемин: Свърши. Моля те, да не говорим за това. Моля те. Приключи, разбра ли. Съжалявам.
Дениз: С теб… Защо ми причини това? Между теб и Мурат е имало нещо? Не! Кога? Кога се случи?
Ясемин: Вие се разделихте.
Дениз: Не ме докосвай!
Ясемин: Много съжалявам, Дениз.
Дениз: Как можахте да го направите. Остави Мурат.. ти си моята по-голяма  сестра. Моята кака! Човек би ли предал сестра си?! Не ме докосвай!
Ясемин: Съжалявам.
Дениз: Не ме докосвай! Не ме пипай… Защо? Защо ми причини това? Как можа да го направиш?
Ясемин: Не знам. Не знам. Тогава бях много объркана. С Окай… Не знам. Беше глупаво. Бях в пустота.
Дениз: Пустота ли? Пустота? Боже, как не видях? Как не разбрах? Каква глупачка съм!
Ясемин: Не е така
Дениз: Не ме докосвай. В този живот ти си единственият човек, на когото вярвах. Аз си нямам никого освен теб. Не ми остана никой! Ако ти си ме предала, как да се доверя на хората вече? Ако ти можеш да ми причиниш това, как да вярвам на хората? Защо ми го причини? Не ме докосвай! Душата ме боли. Много ме боли.
Ясемин: Добре, ела.
Дениз: Пусни ме! Пусни ме! Мурат и ти. Как е възможно? Ти вече нямаш сестра!
Ясемин: Много съжалявам! Много съжалявам!
Дениз: До края на живота си няма да ти простя!
Окай: Какво става тук?
Дениз: Попитай жена си!

...

Съжалявам, но не мога да слагам субтитри. Blush

# 514
Ради,  много  благодаря!
Много силен момент,много истинска игра и от двете.
Бурчин е реална, страдаща и разбита Денис, браво за играта!

# 515
Ради,  много  благодаря!
Много силен момент,много истинска игра и от двете.
Бурчин е реална, страдаща и разбита Денис, браво за играта!

Талантливите сладури Бурчин и Салих работят без почивка. На снимки в неделя.

# 516
Салих ни поздравява в неделя

# 517
Добър вечер !    
Момичета мерси за всичко споделено. Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Аз изгледах сериите до 5 епизод  и нямам търпение за 6 ,а гледам ,че и в 7 ни предстоят мнооого интересни неща да видим.
До сега така както върви сериала си препокрива английския оригинал ,нооооо за разлика от него понеже тук сериите са по-дълги има повече място да се разгледат и другите сюжетни линии освен основната ,а не само да се загатнат и след това бързо да бъдат приключени.За първи път мога да кажа ,че в турски сериал не виждам да има излишно разтакаване и разтягане на сюжета защото действието върви хем както си е по оригинала хем има в добавка и нови неща ,но въпреки това няма и един миг скука ,а само напрежение и очакване от първата до последната минутка на серията.
Като гледах английския оригинал си мислех ,че тамошния лъжец Андрю е изключително отвратителен ,ноооооо турския му събрат го бие по отвратителност .За сценаристите едно голямо браво ,че така умело изграждат образа му и серия след серия ни го показват всъщност колко много гаден ,отвратителен и перверзен е той ,а за съжаление ще има и още надграждане на образа му или по скоро деградация де .ноооо браво на тях и браво на Салих ,че е приел ролята и ,че я играе толкова истински  и ни кара нас зрителите хем да мразим неговия Мехмет Емир ,хем да казваме браво за играта ти  Салих .
Бурчин прави много силна роля и нейната Денис  е просто прекрасна и в слабостта си и в силата си .Английската главна героиня също е много силна жена ,но  Денис  тя трябва да се бори  с много повече неща-с консерватизма на турското общество,с този навик да се посочва с пръст без да се изслушва ,осъждането ,с това ,че мъжа винаги е прав и че жената е тази която е виновна .Много беше тъжна сцената в която учителките в училище даже не искаха да поздравят Денис защото е посмяла да наклевети клетичкия добър доктор.Мехмет Емир не на празно така мазно мазно се усмихва като е сам защото знае ,че всички те тия уж много високоуважавани хора ,които мислят за децата си ,всички те ще го последват като глупаво стадо овце и той ще си ги поведе на където поиска.Денис се бори сама срещу всички защото семейството и да уж те я подкрепят ,но  и те си имат предразсъ̀дъци и като добавим и тайните които трябва да крият  не са в голяма помощ на Денис.И уж криха криха тайната Мурат и Ясемин пък то Мехмет Емир ги разбра какви ги вършат  и взе да ги изнудва ,но  в крайна сметка  въпреки цялото криене тайната им ще излезе на яве.
Другите жертви на Мехмет Емир и те не подкрепят Денис поне за сега  заради това което се случва с нея .Те не искат да бъдат осъждани също като нея ,не искат всички да разберат какво е станало и на края Мехмет Емир пак да излезе  победител и вместо него  всички ще заплюят жертвите му.
Да ви питам тоя гад Мехмет Емир и майка си ли дрогира или аз нещо не съм разбрала.Тя явно преди или е била много лоша или е виждала сина и какъв е и затова много е викала по него и той си е разрешил на бързо проблема май и сега майка му е тихичка и кротичка ,а той Мехмет Емир може и тук да се прави на прекрасен син и мнооооого добър човек.Ееех как чакам развръзката само да му се махне най-накрая мазната усмивка от лицето ,да пукне и да освободи човечеството от  съществуването си.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 22:58 от Eny87

# 518
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Салих си го знам, че е добър, винаги ми е харесвала играта му, но Бурчин я гледам за пръв път и не мога да не споделя колко я харесах. Играе толкова зряло, толкова достоверна и истинска е героинята й, че не можеш да не се възхитиш. Но и физически много ми харесва - толкова е нежна, миловидна и крехка, че ти се иска да я прегърнеш, за да я утешиш, когато страда. Много хубаво лице има и много красиви и умни очи. Много сладка и приятна за гледане.
Джемал Токташ също много ми харесва в тази роля. Два пъти съм го гледала като перфиден гадняр и тук много се кефя и на ролята, и на външния му вид.
Интересни са ми също сцените между Мехмед Емир и Джанан. Актрисата, играеща Джанан, е съпруга на Салих (доколкото знам, дано не бъркам!) и това довнася нещо странично в общите им сцени, което ми допада на мен.

Много интригуващ е сериалът, но понеже темата е тежка, понякога не успявам наведнъж да изгледам целия епизод.
Идва ми в повече това надмощие на мъжете над жените в турските нрави. По презумпция жената е все виновната, все тя стъпила накриво, все мъжът има право на какво ли не - включително и да убие жената, ако е засегнала "честта" на някой мъж - съпруг, баща, брат, дядо ...

# 519
Привет!
Инче, Ели, Ени, Светле, благодаря ви за интересните постове и снимки.
Светле, Бурчин е прекрасна актриса. Във всякакъв тип роли играе много органично и пресъздава по изключителен начин емоциите на героините си. Добра е в драмата, добра е и в комедията. Много е талантлива.
Можеш да гледаш доста сериали с нея и голяма част от тях са интересни и качествени.  Предходният й проект "Пустота" е много добър. Един сезон от 10  епизода по 40 мин. Сериал по действителни случаи правен за платформа. Отново е със социална тематика и насочен към правата на жените, насилието и убийствата в турското общество в наши дни. Бих го нарекла криминална драма. Има български превод. Можеш да прочетеш повече на първа страница.
Милост и Пойраз Карайел са другите сериали, които бих ти препоръчала и са в челната ми тройка на турските сериали по принцип.

Новина относно "Лъжец".

Yalancı 7. bölümü ile 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

"Лъжец" вече ще се излъчва във вторник. В петък слагат "Азиз".
7-ми епизод ще видим във вторник 2-ри ноември от 20:00ч.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 20:54 от _Radi

# 520
Добър вечер! Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за споделеното 🌹🌹🌹
Светле ,Ради  ти е разказала за сериалите с участието на Бурчин ,наистина всички са интересни ,но последния и "Пустота"е много добър,може би защото разказва истински истории ,които понякога завършват добре ,но понякога зле точно както се случва и в реалността ми харесва толкова много .Също можеш да гледаш и филма "Портрет на красотата",той е с Бурчин и  Буркан Соколи ,много  е интересен

# 521
Здравейте, момичета.  Прочетох ви с голямо удоволствие. Споделям това, което сте коментирали.
Въпреки че променят деня на излъчване за наше щастие са договорили 13 епизода.

According to Birsen Altuntash, the producers of the series Liar / #Yalanci have an agreement with Show TV for 13 episodes of the project.

⚡ Канал Showtv, изменив день сериала «Лжец» с пятницы на вторник, дал   продюсерской компании, что не остановит сериал до 13 серии. 7-я серия сериала выйдет во вторник, 2 ноября.

Бурчин и малкият  Али честитят Националният празник на Турция

# 522
Привет!
Допускам, че решението на продуцентите и канала, НЕ е повлияно от турските зрители, което само по себе си е огромен успех.

Световен успех!
Сериалът  „Лъжец“ счупи рекорда в социалните мрежи! „Лъжец“, в който главните роли играят Бурчин Терзиоолу и Салих Бадемджи счупи световен рекорд, като е класиран в челната тройка на сериалите набрали най-голяма световна популярност.   
В доклада, изготвен от The Wit List of Switzerland, една от най-важните компании за изследване на социалните медии в света, той счупи световен рекорд, като е на второ място в челната тройка, поради факта, че „акаунтът му в социалните медии е с най-много последователи от публикуването му“!

13 епизода са напълно достатъчни. Мисля, че имат чудесна възможност да предложат един динамичен и добре развит  сценарий, който както се вижда бива оценен от друг тип публика, а не от масовият турски зрител. Както коментирахме назад, не е подходящ за турският вкус и манталитет.
Добър избор са направили Бурчин и Салих. Световен рекорд не е малко. Рейтингът в Турция отдавна не е показател за качество.

# 523

Инче, Ради,  очакван резултат от добре свършена работа. Беше ясно,че  Лъжецът е за друг вид платформа.
Прекрасно е,че трудът на толкова хора  свързан със сериала е оценен и извън пределите на Турция.

И снимките от предстоящия епизод

# 524
Много се радвам за успеха и заслужената оценка. Бурчин и Салих заслужават този успех. Заради таланта, заради смелият избор и за това, че във всеки епизод показват, че са по-добри от оригинала

Още снимки от епизод 7

Deniz ve Okay yalancı 7 bölüm fotoğrafları

Deniz yalancı 7 bölüm fotoğrafları

Общи условия

Активация на акаунт