ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 498
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Искам да се извиня на Таталина, Таби и Вили1 най-тържествено за днешното ни изчезване. Не знам дали забелязахте, че малко след като дойде Кукумитска ми се обадиха.... съобщиха ми една доста неприятна (меко казано) новина. На майка ми й се наложи да й правят повторна биопсия  Cry... много съм притеснена. Няма да ви занимавам с моите проблеми. Надявам се скоро пак да има среща и да се видим за по-дълго. Стискайте палци мами, моля ви  Praynig

# 211
  • Варна
Ninani, знаеш че сме в отбора за срещата. Нека сутринта като видим как е времето да се доуточним. Дават го слънчево. Аз ще бягам да кърмя Криси. Лека вечер на всички.  bouquet

# 212
На майка ми й се наложи да й правят повторна биопсия  Cry... много съм притеснена. Няма да ви занимавам с моите проблеми. Надявам се скоро пак да има среща и да се видим за по-дълго. Стискайте палци мами, моля ви  Praynig
Ще се молим всичко да се размине Praynig Praynig Praynig. Успех!

# 213
  • София
Ще се молим всичко да се размине Praynig Praynig Praynig. Успех!
Elisir, много ти благодаря за подкрепата.  bouquet

# 214
  • София
Люта чушка, стискам палци майка ти да е здрава и всичко да се подреди за добро!

# 215
  • София
Люта чушка, стискам палци майка ти да е здрава и всичко да се подреди за добро!
Таталинка, мерси.  bouquet

# 216
Черпим всички мами  beer3 cook beer аз си налях 1 чашка докато драскам  Embarassed мерси на мамаСаси,но какво става с лентичката ми  Thinking Днес сутринта малкия не искаше да суче , а яде от шише дали ще се отбие  Cry иначе папаме на обяд зел.пюре и трябва да дохранвам ама той не ще, записах го и на дет. кухня от понеделник
Цяла седмица Диди се лигави много,лапа ръце,кисел дали няма да имаме зъби?Мами не ви ли се струва ,че много бързо минава времето докато се обърнеш и хоп на 4 месеца newsm30
Лека нощ на бебоците и мамите lovekiss

# 217
  • София
Люта чушка р стискам палци и се моля всичко с майчето ти да е наред Praynig, вярвам че ще е така Hug

# 218
Люта чушка,и аз стискам палци и се моля всичко с майчето ти да е наред Praynig Praynig Praynig

# 219
  • София
Много ви благодаря момичета, не знам дали още бушуват хормоните от бременността, но се просълзих... още веднъж мерси за подкрепата.

# 220
Чушчице стискам палци всичко да е ок!
Варненски мами с удоволствие ще дойдем на срещата но понеже в 12.00 ядем пюре и ако го направя и го дам в Морската всичко ще е картофи затова може ли да се присъединим към около 14.00?

# 221
  • Ямбол
Люта чушка,и аз стискам палци и вярвам,че с майка ти всичко ще е наред!
 Praynig Praynig Praynig

# 222
Люта чушка надявам се всичко да мине добре и не се притеснявай ... скоро пак ще се видим Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Стискам палци

# 223
 Здравейте и от нас с бебче Руми!
Ние се позагубихме малко, но аз се разболях от гаден вирус, та и до антибиотик стигнах, но слава богу вече съм по - добре. Та в тази връзка ми се наложи да храня бебка с АМ временно и да цедя, та направо свят ми се зави с това цедене, добре че мама беше дошла да ми помага с гледането на Руми. Но както и да е от днес сутринта пак се кърмим, много се притеснявах да не се отбие като е 4 дни на АМ, но тя си засука наново без проблеми Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Колкото до захранването аз почнах още на втория месец със сокчетата, защото иначе не знам как щяхме да се преборим с гадния запек, сега давам и плодово пюре от десетина дни - давам сокче сутрин по 30-40 мл. и половин пюре от на Гавчев след обяд между кърменията. Иначе и ние не се мотаем много първия ден с по една две лъжички и ако й понесе добре стигаме до пълна доза до два-три дни. Да чукна на дърво за сега всичко е ок.  Колкото до зеленчуковото пюре и кашите ми се иска да стане поне на 5 месеца, но не знам дали ще устискаме, защото тези дни в които се цедях забелязах че кърмата ми не е много и може скоро да не ни стига Sad Sad Sad.
 Честити месечинки на всички пораснали бебчовци Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile И да не забравя да кажа, че всички публикувани в темата снимчици на бебоци са много хубави Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 Радвамсе че част от софийските мами сте си организирали срещичка. И на мен много ми се иска да дойда другия път когато се събирате, но  ми е много далече Южния парк и ако нямам под ръка таткото за помощник няма да мога да дойда Sad Sad Sad Иначе съм толкова затъпяла от тези еднотипни разходки в квартала, че няма накъде повече Simple Smile
 Тава е засега от нас! Лека нощ, че се позалях с писането този път! Simple Smile

# 224
  • София
Момичета давам ви една ОГРОМНА прегръдка  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт