ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 492
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета. Както винаги първо да честитя на всички празнуващи днес месечинки включително и на нас  Joy. И ние днес сме към този кюп и ви черпим всички с много целувки и супер настроение  newsm53   love001. Всички нови снимки отново са супер, браво на майсторите виновни за тези сладки шошинки.
Таталина и на теб миличка едно голямо БРАВО, че си се престрашила да кърмиш навън   bouquet. И аз като теб нямах куража да го правя навън, но пък моя мъж все ме уверяваше, че нямал нищо против и това било естествено занятие макар и навън. Все пак не се показваме, всичко става дискретно.   Хайде по-късничко ще пиша пак, че Сами протестира нещо. До скоро.

# 241
  • Варна
Честита месечинка на Ени и Сами! Да са здрави, папкащи и активно пълнещи пампите бебета! И все такива сладури, разбира се.  bouquet  bouquet  bouquet

Ние днес проведохме една мини-среща в Морската градина на Варна, пускам една снимка да видите как Крис "сваля" Тея

А ето и линк за останалите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63856&photo=7

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 16:06 от Анита_

# 242
Ива 78,Денит, виждам че четете към 11ч-1130 се събираме на летния театър,хайде включете се Heart Eyes
Видях че има среща на варненските  мами ама с моя първокласник закъде newsm45, в 12.00 часа ми го докараха и сега се мъчим тука да учим,не ще да ходи на занималня и това е smile3516а аз се чудя какво по напред да правя бебе ли да гледам или с ученик да се разправям smile3511да не говорим за домакинска работа и готвене.
Анита и Нинани супер сте Hug Hug

# 243
Таталинка, Корнелия, честити ви месечинки!

Ние бихме и втория Пентаксим, понесе го добре мъника. Днес чакам да ми доставят третия последен за сега.

Стискам палци Люта чушка! Дано всичко се оправи скоро!

Нещо не ми достига дар слово, затова  Hug Hug Hug!

# 244
Здравейте и от нас!  bouquet
Нашата среща беше мини,но пък весела Joy Joy Joy,с припяваща принцеса Тея,а бебе Крис е още по-голям сладур на живо,
По-късно ще пиша пак че бебка се събуди Heart Eyes

# 245
Здравейте сладурки!

Честити месечинки на всички празнучащи! Да са ви живи , здрави и весели бебите!

Аз от мотане из парка два дена не съм писала. Видях вчера част от софийските мами , но тамън да се присъединя към тях и мойта хубавица се събуди и реши , че иска возене и трябваше да продължа с ходенето, но някой друг път ще съм с Вас момичета.

Вчера бяхме на консултация и резултата е 6900 на 65см. Аз съм доволна... 600 грама е качила момата ... стигат й baby_neutral Не ни биха ваксина, защото нямаше наличност на Пентаксим дори в Търговска лига, но другата седмица ще ни боцнат.
След малко ще се събуди бебата и ще се чипкаме и папкаме. Момичета ... има ли някое друго бебе което да яде на 5 - 6 часа през деня??? Моята девойка нещо отказва храната на по- чест интервал от 5 часа. Дано да не почне да слаабее защото не аде повече, а просто по рядко го прави. Малко започнах да се притеснявам.

Това е от нас ... целувки на всички

# 246
  • на брега на Дунав
Valkiria вие винаги ли на такъв интервал сте яли или от скоро е така. Питам защото моята мома като бяха започнали да и избиват зъбките така ми отказваше храна. Не вдигаше температура или нещо подобно, но винаги и се отразяваше на апетита  newsm78. Тя беше на 10 месеца тогава, ама то при всяко бебе зъбите различно избиват. Ама да ти кажа това което е наддала си е супер, тъй че какво те притеснява интервала между храненията.

# 247
  • София
Момичета, много ви благодаря  Hug Hug Hug
Честити месечинки на празнуващите, желая много здраве, щастие и любов.

# 248
Корнелия, това е от 4 дена. Сигурно са зъбетата , защото доста гризка каквото и да било, плюнчи се яко, а и като я намажа с Калгел се успокоява. Надникнах й в устичката и се виждат двете долни зъбчета как са изпълнили венеца ... само им остава да пробият, но това може да стане след месеци. Накто и да го погледнеш обаче 4 яденета по 140 грама са си малко.

Девойката вече спинка сладко след 140 грама бананова каша и баня. След малко и аз ще се отправям към креватчето , че нещо се сдухах днес.

Лека вечер и спокойни бебчета ви пожелавам Дами  bouquet

# 249
  • на брега на Дунав
Valkiria вярно мила че са малко, но повярвай ми е мнооооого повече от количеството което мойта Емануила  е яла в тези критични дни. Тя дори и не искаше да чуе за ядене. Не мисля, че има място за притеснение обикновенно точно за няколко дни и това минава. Вече ако продължи повече и аз незнам, ама едва ли  newsm78. Лека вечер ти желая.   bouquet

# 250
Честити месечинки на Ени и Сами много да слушкат и да радват мама и тати!Наистина ли от зъбки не ядат?Иние не искаме да папаме и аз си помислих,че ще се отбие ама днес си суче даже много добре.
Люта чушка и аз ще стискам палци всичко да е ок.
Лека нощ на всички послушни дечица! smile3524

# 251
  • Ямбол
Здравейте мами!
Честити месечинки!
Не се притеснявайте и моята бебка преди 5-6 дни не беше яла от 06.00 до 20.00.Само водичка искаше да пие.На следващия ден яде ,но малко и след това влезе отново в ритъм.
Лека нощ и дълбок сън за всички бебчовци!

# 252
Здравейте и от нас с Дани! newsm03.Ние също оползотворихме пълноценно тези дни напомнящи ни на лятото Laughing.От вчера започнах да давам на малкия картофено пюренце с АМ на обяд и определено му хареса Flutter.Лека вечер на мами и бебоци Heart Eyes.

# 253
Здравейте и от мен...днес вече съм уличница и замалко да пропусна да се разпиша....
Честит празник на Ени и Сами много да слушкат и да радват мама и тати,да са много здрави и щастливи и много късмет в живота да имат!!!
Болничките да се оправят, а чакащите зъби-скоро да ги изкарат...
Валкирия,това което разправяш не ми се струва малко като количество-имай впредвид,че кашата доста засища-спомням си,че и Сами/дето си беше патологично гладен,след каша дълго не огладняваше/...а и като четох-мерките ви са повече от добри...А иначе,зъбите наистина се отразяват на апетита/казвам го от личен опит,че от одеве един мъдрец нещо пак ме затормози....абе само на мен ли ще ми никнат цял живот тия зъби Mr. Green???/Другите симптоми са зелено ако,понякога зачервяване на дупето,обилно плюнчене,често температура и хрема....да не се повтарям,че май вече ги казвах...
Варненските мами-много сте сладки-изглеждате много лъчезарни и двечките...а за бебчовците-просто нямам думи...Надявам се другия път да сте по-голяма компания...
Агнеша и Елисир-хубаво правие ,че се поддържате...аз се опитвам,ама нещо хич не ми стига пустото време/макар,че ако кисна по-малко на компа сигурно ще ми остава....ама май и мързела нещо ме е налегнал Blush....но обещавам тържествено да се взема в ръце Peace/
Е,лека нощ и приятни сънища от мен-повече,като се развали времето....

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 23:11 от Анонимен

# 254
Здравейте и от мен   bouquet
Честита месечинка на всички бебоци  newsm51
Искам по- този случай да благодаря на Tatalina за прекрасната тортичка, с която почерпи днес ...  smile3501
Лека вечер на всички   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт