Ти не си бил женен за такава. Да ги възхвалява като съпруги и майки може някой, който се е оженил за такава, отгледал е деца, живял е с такава поне 15-20 години и е доволен.
Не ми харесва това, че при тях всичко е на час по лъжичка отрова. Като надушат жертва, нищо не искат, само брак. И после се почва - да смени религия, при нас има зестра, искам 30 000 долара, не мога да се оженя без 10 такшити от коприна, ще ме е срам да не ми подариш златен колан, родителите ми искат парти за 600 души, но ще платят за 300, искам рокля Диор, при нас не може така, не може иначе, длъжна съм да гледам майка ми, ще оперират баща ми и трябват 12 000 долара, боли ме глава, покривът тече и родителите ми плачат, магарето умря, само аз нямам апартамент в Париж.
Там браковете с чужденци са индустрия. Във Франция трите държави с най-голям ежегодишен брой внесени съпруги са Алжир, Мароко и Русия. Верно са били протекторат, но не само те.
Разводите при бракове с такива са над 80% май, а при брак между родена тук магребка и европеец са само 6 или 7%. Някои се оплакват в полицията и директно си задържан за 48 часа. Там ще научиш, че си я пребил. Ще ти покажат нейна снимка и е цялата в синини и окървавена. Ще те питат защо си и взел мобилния телефон, дето не знаеш, че го има, защо си я насилва да се зачули, защо не позволяваш да говори по телефона като я търсят приятелки и съседки, за които не знаеш, че съществуват и никога не са се обаждали. Ще има техни показания. Да, те са солидарни. Ще те пуснат и ще ти кажат да си чакаш делото за насилие и ще ходиш да се подписваш В полицията сутрин и вечер. Като се прибереш, в пощенската кутия ще те чака писмо с дата при съдия за определяне на спешна издръжка. В апартамента вещите и няма да ги има, нито нея. Целият цирк е, защото ако се изкара тормозени съпруга взема веднага право на престой и повече не могат да я изгонят и за издръжка.
А за девствеността - някои успяват да си тръгнат девствени. Все са болни, нещо им има на корема, имат някакви кисти,, тумори. Ще ти казват да имаш търпение. Не ти казват, че е докато си вземат визата.
Това мюсюлманки, християнки, лисички, душички, ми те край нямат...