Смесени бракове

• 20 182
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Германците много често обръщат резбата и то вече с поотраснали деца.
В прословутият Кьолн е нещо страшно.

# 106
Същото и с пиенето на студена вода. Тук дори зимата, ако си в ресторант и си поискаш вода, ти носят чаша, която до половината е с лед. Аз като им казвам че искам топла или стайна температура, не могат да ме разберат без половин час разяснения как не искам да има лед вътре.

Мисля, че е за да спестяват от напитката (ако е нещо друго освен вода).

# 107
Аз не живея в Германия. В България съм. Тоест има и плюсове. Винаги ми дава джентълменски якето.

Той е от Кьолн точно. Хубав град, ама ако съм в хотела до реката и ресторанта в Леверкузен. Иначе... за младежи.

# 108
Аз не живея в Германия. В България съм. Тоест има и плюсове. Винаги ми дава джентълменски якето.

Той е от Кьолн точно. Хубав град, ама ако съм в хотела до реката и ресторанта в Леверкузен. Иначе... за младежи.

Разбира се, че е друго да сте в България.
Аз не мога да си представя да заживеем в БГ. Той тая простотия не би я изтърпял.

# 109
С толкова жени тук, омъжени за германци - трябва да си направим някакъв клуб и да се съберем. Simple Smile Така и на мъжете ще им е по-интересно.

Ние по принцип имаме сходен морал и сходни възгледи за света. Разбираме се. Отношението му е джентълменско и няма нищо общо с тукашните мъже. И аз не бих била с българин след това.
Аз не съм омъжена за германец, но ако това е човечецът, който обиждал кучетата, да вземеш да си го превъзпиташ, доде е време.

# 110
На “идиоти”. Те така си говорят явно там. Това ме дразни и го превъзпитавам. За него кучетата са идиоити, като правят нещо нередно. За мен са сладки.

# 111
  • София
Моя близка роднина се омъжи за човек от друга вяра, смени си религията, храненето, навиците- всичко. Първо живяха в България, после в държавата, от където е той. Имат вече две деца. Изглеждат щастливи, но какво е в действителност положението не знам, дано е така. Simple Smile Аз не мисля, че бих могла да направя толкова голяма стъпка

# 112
  • Sofia
Моя близка роднина се омъжи за човек от друга вяра, смени си религията, храненето, навиците- всичко. Първо живяха в България, после в държавата, от където е той. Имат вече две деца. Изглеждат щастливи, но какво е в действителност положението не знам, дано е така. Simple Smile Аз не мисля, че бих могла да направя толкова голяма стъпка

Предполагам,че става въпрос за арабска държава.

# 113
  • София
Мюсюлманска да кажем, то от поста се и подразбира, просто не искам да конкретизирам. Simple Smile

# 114
Мюсюлманска да кажем, то от поста се и подразбира, просто не искам да конкретизирам. Simple Smile

Това е нещо, което няма да направя никога, освен ако не ме поставят в положение "време разделно" да избирам между това и дръвника с брадвата.

# 115

Това е нещо, което няма да направя никога, освен ако не ме поставят в положение "време разделно" да избирам между това и дръвника с брадвата.

За мен това е твърде преувеличено. Аз също не бих имала връзка с човек от друга вяра, но за много жени мъжете им са супер - държат се кавалерски, нищо че са мюсюлмани.
А ако им харесва да са доминирани от мъжете си да си сменят хранителни навици, облеклото и изобщо целия си начин на живот - тяхна си работа. Пак не бих го направила, колкото и много да обичам някого. За мен това е мания за контрол или както един мъж по-горе писа, че било "нормално" да се "контролирала" жената.

# 116
  • София
Аз в Канада съм имал заигравки с някои много красиви мюсулманки. Дори бих се оженил за тях, ако ТЕ си сменят религията.
Едната не събра кураж да ме пита дали аз ще сменя, но каза, че ако се ожени за мен, ще я отлъчат и няма да и проговорят до гроб. А даже и с камъни ги убиват по принцип.
А другата директно си ме пита и настояваше аз да си сменя вярата.
Казах ѝ, че за нашия народ имаме лично отношение към мюсулманите, заради робствата и никога не бих сменил вяра. Нея пък ѝ искали ако се жени за друговерец да смени религията.
Интелигентни и учещи много сериозни специалности. Но за религията не можахме да се разберем.

бтв, и 2те бяха девствени. Wink
И точно щяха да ме гледат като бей.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 23:18 от Танграта

# 117
  • Paris, France
бтв, и 2те бяха девствени. Wink
И точно щяха да ме гледат като бей.

И това точно докато забременеят с първото дете. После почва да ги боли гърба, главата, г*За.

Не пишеш откъде са, защото това има огромно значение. Има значение и в Канада ли са родени или в техните си държави.

Тук и в Англия има доста такива бракове и няма да ти казвам колко бейове реват после и хич не са доволни.

Като домакини, между българка и съвременна арабка или туркиня разлика няма или ако има, рядко е в полза на туркинята или арабката, а ако са от богати семейства, забравете! В техните държави имат готвачи и не влизат в кухнята.

Има не религиозни, които не карат друговерците да си сменят религията. Хазайката ми беше иранка, сестра и женена за англичанин и тя също искаше подобен и се мръщеше и на арменци и италианци.

Най-добрата ми приятелка е туркиня и със сестра и в момента са на 60-65г. Сестра и беше женена за англичанин и като се разведе се прибра в Турция и заживя с много по-млад от нея. Тя беше с турчин, но след развода тръгна да опознава мъжката половина на света. Покрай нея се запознах с всякакви - живеещи с евреи, индийци, черни, обаче няма обслужване, нито глезен, а ако работят изобщо не готвят.

Ходила съм у работещи арабки и туркини, женени за техни си мъже. Ако има парти и предишния ден са отишли да и помагат за храната, правят големи софри с по 20 ястия и десерти. Някой десерти са поръчани от сладкарница. Ако са поканили на вечеря след работа, през седмицата има една или две максимум манджи и десерт, като мъжете им режат салати, сервират и даже готвят.   

В стария квартал бях поканила една туркиня, женена за мъж от острова на мъжа ми. Мъжът и се чудеше на сърмите с лозови листа, баницата, салатите, катмите. Накрая казаха, че е много вкусно и тя ме попита откъде съм поръчала храната. Казах и, че съм я сготвила. Смотолеви, че няма машина за навиване сърми и затова не прави. Тя не работеше и готвеше максимум 3 пъти седмично. 3 дена готвеше мъжът и и ядяха и навън.

Супер ученолюбиви жени са, успешни в правене на пари, добри майки, но бейове те не гледат.

# 118
Тъкмо щях да отговаря на Тангра, че беиглъка от интелигентна, добре образована и печелеща мсюлманка ще види, ама през крив макарон😁
Очакванията им са поне като на принцеса от Бруней, пари вкъщи не дават, а са само за лично ползване и зет като мед се жени за цялата рода, дето не е хич малка и се почва лудата надпревара кой изкарва повече пари, на кой му е по-нова колата и т.н.т.... да не уточнявам😁
Та, запали една свещ, че си си е отървал.

P.S. Уточнението за иранките е много важно. И двата ми примера са за тях.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:28 от Threemafan

# 119
  • София
Иранка и Мароканка. Но вие говорите за съвсем отвлечени неща. Аз не съм любител на трапезите и софрите. Все ми е тая готвенето. Ние щяхме да се изядем, буквално. Такава страст не е имало. И 2те бяха мили душички. Не им се чува гласа.
Виж, запознавал съм се с други, по-малко религиозни. Май все мароканки бяха. Те са били бая лисички. Трудно ще им стъпиш на врата. Шавливи много. А от тунис имаше 2-3 ама те мнооого кротки, чак дървета.
Имаше и ливанки християнки, много красиви, ама и трудни. Гледат отвисоко. Искат си тяхно. Така и не излязох с ни една. Иначе са палави и се закачат.

Общи условия

Активация на акаунт