Смесени бракове

• 20 156
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
А най-красивото момиче, което някога съм виждала, също беше дете на баща тъмнокож и майка азиатка (много рядка комбинация) - изключително екзотична визия
Ела да видиш в Канада колко е "рядка комбинация".Simple Smile

# 211
В България...евала на софиянци, които са се нагледали вече на всичко.
Това не е само в България. Живея в САЩ и моя колежка е в смесен брак с афроамериканец. Какво ли не е слушала по адрес на децата си, които са мулати, включително злобни подмятания като пресича улицата. Тук на някои места има див расизъм( особено подсилен от предишния президент-неонацист)  и се готви за подлите коментари още от БГ. В големите градове хората са по- приемащи, но в малките , особено в южните щати, не е съвсем така. Желая ти лесна адаптация към живота тук. Хората като цяло са любезни, но невинаги истински загрижени за теб , както звучат . Но грубостта като цяло е неприемлива, за разлика от БГ.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 20:26 от Aminka

# 212
Като цяло рядко съм чувала подобни неща, сигурно зад гърба ми е имало повече. Ама аз трудно се трогвам от мнението на хората.
Зяпането е това което ми е отвратително, чак са ни и снимали. Там вече загубих самоконтрол и вдигнах скандал.
Не се самонавивай така, казвам ти за твое добро, това как другите те виждат не трябва да повлиява на това как ти се самоопределяш.  На никого не дължиш обяснение и тем подобни.
Има си различни трудности, за които няма нужда да го захаросвам и да ви казвам че всичко е било винаги наред. Като документите например, такава бумащина, толкова пари... Но всичко отминава.
Много интересно. Защото зяпането не е приоритет само на нашите географски ширини. Сестра ми живя със семейството си 5 години в Южна Корея. И там зяпането към тях е било подобно. Даже се оплакваше, че редовно пощипвали дъщеря й по бузите заради бялата кожа и огромните кръгли черни очи.
Много често в глухата БГ провинция си е добронамерено любопитство към различното в скучното ежедневие.

# 213
  • Paris, France
Ясна ми е разликата между раса и етнос, макар че разликите са размити и чиста раса реално няма. Дадох за пример Бразилия и Мексико, защото там има много смесване на бели, черни и индианци.

Най-красивото дете, което някога съм виждала беше от Скандинавия, с баща, който приличаше на мавританец или от южно Мароко и леко грозоват и майка, която беше дебела, разплута, увиснала, стара с рядка руса, почти бяла коса. Детето беше атлетично, с гъста, руса, къдрава коса до задника, големи сини очи с дълги, извити, гъсти мигли и леко мургава, загоряла кожа. Нещо като мини Барби,но в подобрен вариант.

Един мой приятел, много черен имаше дете с японка. Второто му дете е от една грозна чехкиня, с гърбав нос и недоразвита брадичка. Наскоро ги гледах. Детето от японката, вече на 25г е обикновен мулат, но не особено атлетичен, а детето на грозната чехкиня е направо красавец. Сестра му имаше 2 деца с един татуиране французин. Нищо особено не бяха, а сега са манекенки и двете и много красиви, по-високи от двамата си родители.

А любопитството го има навсякъде, не само в Корея и българската провинция. Нормално е да заглеждаме това, което срещаме рядко или не сме виждали.

Дъщеря ми ходи с приятелки на фризьор 2 пъти годишно. Белите с правите коси ходят да ги подстрижат така, че да имат обем, а мулатките и северноафриканките да им отрежат кичури така, че косите им да нямат обем. И всяка завижда на момичетата, които естествено имат косите, които тя иска да постигне.

# 214
Най - красивите деца, които съм виждала, са без съмнение моите собствени Grin

# 215
Тук на някои места има див расизъм( особено посилен от предишния президент-неонацист)

Хайде по-полека с глупостите.

# 216
  • Sofia
Абсолютно е вярно това за Щатите. Никакви глупости не са.

# 217
Абсолютно е вярно това за Щатите. Никакви глупости не са.

Расизъм има във всяка държава. Колкото и на толерантни да се правят. И това е напълно нормално. Нещо като инстинкт за самосъхранение. Проблема е, че от колкото и години да живееш там няма как да свикнеш с това.

# 218
Тук на някои места има див расизъм( особено посилен от предишния президент-неонацист)

Хайде по-полека с глупостите.
Хич не са глупости. По-полека друг път.

# 219
  • София
До сега има ли насилен или уволнен за това, че някой е защитавал Байдън, БЛМ, Транс, Мулти и тн?
Аз не знам за такъв.
Обратното има в изобилие. Я, някой е написал само 1 изречение лично мнение в Туитъра, я са го/я уволнили.

Поредният случай, от преди 10 дена:
https://www.hollywoodreporter.com/news/the-mandalorian-star-gina … media-controversy

Та кой точно е фашистът, подтисникът и забраняващият свободата на словото!?

Айде да не превръщаме темата в политика.
Холивуд, мас медиите, социалните медии като Туитър, Фейсбук, Ютуб все по-открито и отявлено погазват свободата на словото и обективността. А и кой знае кои още интернет платформи.

# 220
Цитат
А най-красивото момиче, което някога съм виждала, също беше дете на баща тъмнокож и майка азиатка (много рядка комбинация) - изключително екзотична визия
Ела да видиш в Канада колко е "рядка комбинация".Simple Smile
Да бе, вярно. В Амстердам се запознах с поне 10-15 момичета от Канада, азиатки до една. Почти се усъмних в училищните си знания по география.😁

# 221
  • София
Канада е половината китайска, другата половина хинду и панджаб.
Третата половина са араби Simple Smile
Няма география тука Simple Smile
Докато някои умуват дали да правят 1 или 0ла, другите не си играят на дребно.

То и това е сериозна причина ако си сам там, или да се примиряваш със смесен брак, или нямаш много избор.

# 222
  • София
Абсолютни фашисти са демократите в Сащ в момента. Цензурата и уволненията са само върха на айсберга. Щом сложиха черна да играе бяла кралица (смеят ли да направят обратното обаче), попиляха по медиите шепа идиоти за нахлуването в Капитолия, но позволиха на и даже хвалеха тълпи престъпници да грабят и вандалстват в подкрепа на рецидивист, и масово редактират книги и филми за да премахват неудобно думи и факти... За какво си говорим изобщо. Който е чел 1984, неизбежно има дежа вю на този етап.

# 223
Див расизъм подклаждан от президент-неонацист. Ако ще давате лични примери за див расизъм, на който сте станали свидетели - ще чета с удоволствие. Ако ще повтаряте като папагали СНН-та пропаганда, с която са ви изпържили мозъците, или как сте чули от Гинка, която чула от Пенка, то пак ще кажа - по-полека с глупостите, че ви четат хора, които нямат поглед на реалността и ще вземат да ви повярват.

# 224
Див расизъм подклаждан от президент-неонацист. Ако ще давате лични примери за див расизъм, на който сте станали свидетели - ще чета с удоволствие. Ако ще повтаряте като папагали СНН-та пропаганда, с която са ви изпържили мозъците, или как сте чули от Гинка, която чула от Пенка, то пак ще кажа - по-полека с глупостите, че ви четат хора, които нямат поглед на реалността и ще вземат да ви повярват.
А, що само ти ли си в Щатите ? Теб ли трябва да слушаме ? Доообре

Общи условия

Активация на акаунт