Смесени бракове

• 20 139
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Тези дни един колега се наложи да отиде по спешност на преглед, върна се ухилен и започна така - само някой пак да ми каже, че външният вид няма значение.
Е, подкрепям, и без друго аз ☺

Много ме кефи като някой потвърди за грозните еди-кои си. Сякаш хората нямат по-важни задачи и по-важни постижения в живота от това да са красиви.

# 241
То "грозотата" в страните от третия свят до голяма степен се дължи на мизерния им живот. Искам някой от хилядите инфлуенсъри да отиде да поживее в кашонените гета в Бразилия например и да видим колко красив(а) ще излезе от там.
Затова пък хората са много усмихнати. За мен усмивката е най-красивата черта. Пък дори и да е беззъба.

# 242
И аз съм на същото мнение за усмивката, независимо колко са ти зле зъбите, усмивката винаги е в твой плюс.

# 243
Искам някой от хилядите инфлуенсъри да отиде да поживее в кашонените гета в Бразилия например и да видим колко красив(а) ще излезе от там.
Съвсем не по темата, но за голяма част от инфлуенсърите е достатъчно да си махнат филтрите и филърите и тогава ще видим колко са “красиви”. Разходката до гетата може да си я спестят Grin

За усмивката съм съгласна. Може би и за това хората от Западна Европа (в частност германците) не ни се струват особено красиви. Те са доста пестеливи с усмивките.

# 244
Съвсем не по темата, но за голяма част от инфлуенсърите е достатъчно да си махнат филтрите и филърите и тогава ще видим колко са “красиви”. Разходката до гетата може да си я спестят Grin

За усмивката съм съгласна. Може би и за това хората от Западна Европа (в частност германците) не ни се струват особено красиви. Те са доста пестеливи с усмивките.
Усмивките на германците са предимно служебни, усмихват се, но си личи че е изкуствена. Уж усмивка, но не е.

# 245
Ако очите не се смеят, не е за мен усмивка т’ва Wink

# 246
  • Paris, France
То "грозотата" в страните от третия свят до голяма степен се дължи на мизерния им живот. Искам някой от хилядите инфлуенсъри да отиде да поживее в кашонените гета в Бразилия например и да видим колко красив(а) ще излезе от там.
Затова пък хората са много усмихнати. За мен усмивката е най-красивата черта. Пък дори и да е беззъба.

Не съм съгласна с това. В Бразилия, Колумбия и Мексико повечето хора живеят в нормални жилища и имат достъп до достатъчно количество качествена храна, даже повече, отколкото в България и пак си остават грозни. В Етиопия и Сомалия хората са по-бедни, отколкото в трите гореизброени държави, но повечето жени са безумно красиви.

За мене беззъбата усмивка е супер грозна. Предпочитам красавец с идеални зъби да ми се цупи, отколкото беззъб да ми се усмихва.

# 247
Ти сама разбираш, че твоите стандарти за красота, които винаги се заключават в Африка не са нашите и няма да бъдат. Твоите очи само магребци и други африканци виждат като идеал. С някакво превъзходство все го налагаш за меродавен и общоприет. Вкус, облизало си кучето ...

# 248

В Бразилия, Колумбия и Мексико повечето хора живеят в нормални жилища и имат достъп до достатъчно количество качествена храна, даже повече, отколкото в България и пак си остават грозни.

Не съм била в Бразилия или Колумбия, но не съм съгласна, че мексиканците се хранят качествено - менюто им е предимно тортила, боб и ориз. Затова и децата им са наредени сред първите по затлъстяване. Ако излезеш извън курортните оазиси, ще се сблъскаш със страшна бедност и мизерия.

На колумбийките им се носи славата на красавици, аз лично не познавам и нямам наблюдения. А на Бразилия населението е толкова мулти-етническо, че не знам как може всички да влязат в кюпа грозни. 🤷🏼♀

# 249
Е, то вкус другар няма, нали знаете. За мене най-привлекателните мъже са скандинавците, но някой друг ще каже, че са му бозави и безлични. Иначе жени има навсякъде хубави, аз лично харесвам латиноските, австралийки и Южна Африка.

# 250
Аз също съм пристрастна към скандинавците, заради ръста и лицевата костна структура. За мен датчаните са най-красиви природно, шведите след това, трети норвежците. Имах гадже финландец /наясно съм, че не е сканди/, който беше висок и хубав, но не мога да кажа същото за мъжете масово там. Въпреки това, никога няма да обобщя колко грозни са италианските мъже, понеже са тъмни и ниски. В един от големите проекти работя със саудитец, който е разкошен, макар и тъмнокос, тъмноок и факт - масово сънародниците му ми грознеят. Е всеки път като го погледна този красив мъж на видео-среща, се сещам за писаниците на Невена, как на арабите майките били беззъби, болни, обездвижени в разплути и осакатени от диабет и подагра тела. Вярвайте ми, неведнъж ми е идвало на езика да изстрелям "Как е майка ти". Не бих изпаднала в такава нелепост, споделям само какво отражение имат подобни крайни и тенденциозни писаници по форумите. Създават се гадни стереотипи, дори на подсъзнателно ниво.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 18:39 от Doro

# 251
Може ли някой да се включи с описание на българките, да видя дали покривам, може и с подтипове?
Благодаря Simple Smile

# 252
Може ли някой да се включи с описание на българките, да видя дали покривам, може и с подтипове?
Благодаря Simple Smile
Българките са чаровни, приличат на украинките, но са с по-тъмни коси. Повечето българки, с които съм общувал са с нормално телосложение, някои са и доста слаби. Има и не толкова красиви българки, но повечето са хубави Simple Smile

# 253
Ти сама разбираш, че твоите стандарти за красота, които винаги се заключават в Африка не са нашите и няма да бъдат. Твоите очи само магребци и други африканци виждат като идеал. С някакво превъзходство все го налагаш за меродавен и общоприет. Вкус, облизало си кучето ...
Не бе те са хубави в Африка, ама са много ч...и

# 254
Боже, що не умрях на 27 😆

Общи условия

Активация на акаунт