„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 839
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Антонов ми е много познат. А сетих се актьора играеше в "Забранена любов"

# 106
  • София
Е, може ли да затрият ченге от отдела още в пилотния епизод, уф.
Беше симпатяга този Тишо.
Този прокурора е много дразнещ. Защо във всеки сериал трябва да ги има такива идиоти и тези дразнещи клишета как главния герой има врагове и вътре в системата, дето само го спъват/заплашват/уволняват.

Сега помислих, може Нина (дъщеря им) да е била неволна жертва. Отровата/токсина да е бил предназначен за майка и (предполагам те двете са били в катастрофиралата кола).

# 107
  • Mediterraneo
Били са заедно вероятно, жената разглеждаше белезите си, явно от катастрофата.

# 108
На мен нещо  началото ми "бяга" Confused  Не ме кара да се "залепя за телевизора" , озвучаването ме напряга .
Ще опитам да загледам  другия епизод  и толкова .  Явно вече не съм толерантна към всичко българско .

# 109
  • София
Филма все едно е за периода около 9 септември,  Пападопулу са я докарали като праволинейна партийна другарка, в опушения кабинет на отдела очаквам всеки момент да затрополят с ботушите навъсени милиционери, а по сивите улици да се движат джипки, преследващи враговете на народа.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 23:01 от yovanka

# 110
На мен пък ми харесва. Малко равният тон на Вергов ми е познат от няколко роли, ама ... подхожда на тази му роля точно тук. Емоциите му са мъртви и такива ги докарва.
Христо Петков простоооо поклон! Страхотно ми харесва този човек как играе.
Пападопулу аз не съм я харесвала никога, твърде печален образ и тя изгражда, малко като Ирмена Чичикова и тая болезнена слабост е стряскаща, но и отива ролята де, сухарка, висш полицай.
От къде я намериха тая умряла сграда за ... каквото е там, не е полицейски участък, СДВР ли да е това, не знам, не разбирам, ама няма такава полиция. Не че съм влизала в много, но в двете, в които съм, не е точно така, макар едното полицейско да е в древна сграда. Това е като мазето на изоставен музей.
Озвучаването ми харесва, нямам претенции, чувам и разбирам всичко, а музиката е убийствена, ама не е на кого да е, все пак.
Абе, до тук съм фен.

# 111
  • Пловдив
Нещо...и мен не ме грабва.
Мудно, тихо...

# 112
Май са се опитали да наподобят скандинавско криминале с тези тъмни, приглушени тонове, ама то не става така Grinning
Също не съм фен на Пападопулу, а и с тази прическа ми стои много нелепо.

# 113
  • Mediterraneo
В Дяволското гърло поне се нагледахме на пейзажи от Родопите!

# 114
Май са се опитали да наподобят скандинавско криминале с тези тъмни, приглушени тонове, ама то не става така Grinning
Е, що пък да не става? Я, гледай как си става даже много добре. Grinning Не, че ми харесва, де. Това ще да са канцеларии някъде в съдебната палата. Дядо ми е работил там някога и има снимки от служебния му кабинет, направо все едно съм там.

Някой разправяше преди време, че Емил Каменов бил идиот, глупав, не знам си какъв. Емил е бая умен... Иван нежния, хахаха...

# 115
  • Бургас
Оооо, и Емо Каменов тук! Супер! Много ми харесва!
За сега ми харесва още повече, че си падам много и по скандинавски криминалета! ❤️

# 116
Абе Емил Каменов добре се справя като актьор Joy
Засега ми харесва. Малко е мудно, но се надявам да набере скорост. Допада ми, че са вкарали много актьори, които не се изявяват редовно по телевизията (с изключение на някои в главните роли).

# 117
  • София
Пф, егати отдела, всеки им се измъква до тук.
Като отидоха на адреса на ветеринарката трябваше да са повече хора и един винаги остава навън, да покрива, ако случайно престъпника тръгне да бяга. А тази полицайката като излезе от стаята, хитро се направи, че е 'чисто.' Но трябваше да продължат надолу по стълбите и чак на приземния етаж да разкрие, защото онзи ги чу и избяга през прозореца.

Тази Пападопулу какво врещи, тя е виновна, че хърватката избяга, защото я освбоди и тя прибра иглата в джоба. Аматьорски подходи отвсякъде. А иначе тази не ми прилича много на компаньонка. Доста обрана е, хладнокръвна, освбоди се от белезниците, все едно е фасулка работа.

Според мен Цайса не е тайнствения убиец, твърде очеваден е. И убива с оръжие, негов патент.
А и отровите са женски метод за убиване.

# 118
А! Убийството на Цайса е изненада. Това не го очаквах.

# 119
  • София
Хаха, ама те го убиха, хех :О

Общи условия

Активация на акаунт